Лидл ::68::

• 86 482
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Имам два въпроса. Първият е, могат ли да се връщат нехранителни стоки? Купих днес един кош с колела за съхраняване на играчки, но няма да ми служи по предназначение като гледам малкото. Другият - купували ли сте от телешките стекове аламинут? Взех и от тях и се чудя ще мога ли да ги приготвя на грил тиган, бързо ли стават наистина, абе който ги е приготвял и е доволен от крайния резултат да сподели рецепта Simple Smile

# 496
              Здравейте."Запалихте" ме с този с този чопър. Лидл - Бургас  има много, но не знам същия ли хвалите. Може ли някой да качи снимка на препоръчвания? Благодаря.

Благодаря за снимката. Същите ги има в голямо количество в Лидл - до Трапезица в Бургас.
 Ще се купува утре.

# 497
  • София
Телешките стекове само с по копка зехтин на грил тигана са фантастични-крехки, топят се в устата.

# 498
Точно днес с телешките стекове правих винен кебап,стана превъзходен.
А от кондензираното мляко в консерва става страхотен сладолед.

# 499
  • Русе
Благодаря за снимката. Същите ги има в голямо количество в Лидл - до Трапезица в Бургас.
 Ще се купува утре.
А в Русе вече ги няма Sad Днес таях надежда да има поне един останал. Точила и пасатори имаше в изобилие, но чопъри - не.

# 500
Вики имаше намалени на 30% миналата седмица някъде ги гледах, но явно са ги изкупили.

# 501
Днес погледнах състава на маслиновата паста (нали зададох въпрос какво съдържа)- 95% черни маслини, зехтин ексра върджин, подправки, сол. Ами, значи много лесно ще си я направя и у дома, то почти само маслинки... Laughing А бурканчето не е истина колко беше мъничко..... Shocked
Взех айсберг, поничка за детето, едни намалени стикери с котки Simple Smile за 1,39 лв (разкошни), зърнесто сирене, шоколад, лютеница едро смляна, нудели. Момичешките дрехи ми харесаха достатъчно (дънките, блузите), обаче дъщеря ми е  малка за тях, а не ми се дават сега парио за нещо което ще отлежава поне 1-2 години в гардероба.

# 502
Здравейте, мога ли да върна един кухненски робот без обяснение защо го връщам? Купен е миналата седмица, пазя му кутията, но не и уплътнителните кори. Според това, което четох в първия пост относно гаранция за удовлетвореност, не би трябвало да е проблем.

# 503
Здравейте, мога ли да върна един кухненски робот без обяснение защо го връщам? Купен е миналата седмица, пазя му кутията, но не и уплътнителните кори. Според това, което четох в първия пост относно гаранция за удовлетвореност, не би трябвало да е проблем.
С касовата бележка...нямаш грижи, няма да те питат.

# 504
Моля, споделете актуално мнение за памперсите - чудя се дали да не ги пробвам за новородено бебче?
Благодаря!  Hug

# 505
  • София
Моля, споделете актуално мнение за памперсите - чудя се дали да не ги пробвам за новородено бебче?
Благодаря!  Hug
Няколко страници назад, доста ги похвалиха.

Досега не бях попадала на безвкусен/пластмасов пъпеш в Лидл  Crossing Arms С такова нетърпение... се разочаровах.

# 506
здравейте, включвам се и аз вече в темата с новия лидъл до вкъщи Simple Smile
купих чопъра, и 2 бр. дънки за баткото (направо му заспаха) купих и блузки - найстина са уголемени, но ми харесаха и случера и още куп други неща. Доволна съм, само ММ малко ме погледна на криво, че като за първо пазаруване оставихме малко над 200лв

Благодаря!  Hug

за памперсите трябва да си ги пробвате. И аз купих, защото много ги похвалиха, но моя бебо много се изрина още с втория памперс.

# 507
Доволна съм, само ММ малко ме погледна на криво, че като за първо пазаруване оставихме малко над 200лв.
Аз направо щях да те подпукам с кривака. Laughing Wink Дай боже всекиму такива клиенти.

# 508
Благодаря  Hug

# 509
Благодаря  Hug

Може и да те попитат защо го връщаш - мен винаги ме питат и искат да знаят дали не е нещо счупено, дефектно или просто не ми харесва ... сигурно от това зависи дали ще се пусне пак за продажба или там каквото друго го правят  Rolling Eyes

Някой пита за котешки гранули за малки котета - има гранули, обаче точно да пише за малки котета не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт