Звездни компромати - 256 част

• 84 687
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Роси Иванова изглежда като анорексичка - дано не е така! Миската до нея не знам каква е, но поне си е нормална на външен вид. А Роси наистина трябва да се пооправи. Confused

# 331
Майлито

Скрит текст:

какъв е смисъла да се пече с бански ...като ходи гола newsm78  
 с рокля изглежда сладка Wink

# 332
  • в Кошера
Майлито

Скрит текст:

какъв е смисъла да се пече с бански ...като ходи гола newsm78  
 с рокля изглежда сладка Wink

Противна, мега противна. Бляк!  Sick Stop

# 333
  • София
Ох, текущата Мис е много зле. Има някакви ужасни мимики и гримаси, прилича на лош герой от приказка ooooh! ooooh!
Антония пред нея е слънце, ненагледно, да ви кажа Peace

Бавачката на Бен Афлек ме разбива, някакъв нани-гейт... се заформя, а тя явно е амбициозна.

# 334
Трябва да се внимава с детегледачките  Crazy  Той и Итън Хоук за детегледачката на децата му с Ума Търман се ожени, и две деца си родиха.

# 335
  • Sofia
Кога ще избират новата Мис България?
Фермерката няма никакъв магнетизъм и чар Naughty как я избраха точно нея Thinking

# 336
Не знам дали е звезда, но май съм виждала негови снимки в темата http://skandalni.com/kulturist-pederast-vliza-v-big-bradr/  Blush Егати и заглавието  ooooh!

# 337
Не знам дали е звезда, но май съм виждала негови снимки в темата http://skandalni.com/kulturist-pederast-vliza-v-big-bradr/  Blush Егати и заглавието  ooooh!
А някои се възмущаваха от пъпа на Николета Mr. Green

# 338
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Том Харди

# 339
  • Once there was a Hushpuppy...
Тоца малко плаши на тази снимка
Все едно се задушава  Mr. Green
А тук горнището ѝ стои много изкуствено. Все едно е нарисувано с Пейнт  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

охх, неее, не мога да спра да се хиля на умиращия лебед... Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
каква снимка само е 1та, неее, не е истина това  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

2та с огромно горнище, като залепено hahaha hahaha hahaha hahaha
И се държи все едно я боли корем Laughing Laughing Laughing Laughing

# 340
А тук горнището ѝ стои много изкуствено. Все едно е нарисувано с Пейнт  Laughing
Ама какво е това гълтане, какво е това нещо ?  Shocked Има място за още една такава, като нея между ръката и корема и Sick

# 341
  • София
Каква е идеята на тези видео дневници на Златка?
http://vbox7.com/play:4047d791e0&start=8

# 342
Понеже знам, че ви липсва - Олеся отново с Александа Арабаджиева, в ''Буда бар'', Монте Карло: https://instagram.com/p/6XBUCcQMwQ/?taken-by=olesya_malinskaya

Жената си е написала - 1.78 см./59 кг.

Не си обяснявам изповедите на Златка екс Блек по друг начин, освен с искрена любов към собствената си персона.

# 343
  • Бургас
Тоца малко плаши на тази снимка
Все едно се задушава  Mr. Green
А тук горнището ѝ стои много изкуствено. Все едно е нарисувано с Пейнт  Laughing
охх, неее, не мога да спра да се хиля на умиращия лебед... Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
каква снимка само е 1та, неее, не е истина това  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

2та с огромно горнище, като залепено hahaha hahaha hahaha hahaha
И се държи все едно я боли корем Laughing Laughing Laughing Laughing

На първата снимка си мисля, че ако фотографът се беше забавил още няколко секунди със снимането, Тоца щеше да е излязла леко синя на снимката поради липса на кислород.

Понякога не мога да си обясня тези хора наистина ли се харесват така - Тоца, Арабаджиевата, Майли и пр. Толкова са нелепи.

# 344
Снимката е от малък самолет (доста от тия хорица имат собствени или си ги наемат като таксита) от сорта на Фалкон, нищо чудно просто да е съпровождала Бен до някое пътуване я до Вегас, я до Атлантик Сити и Том да е бил в групата  Wink

Бен Афлек е наел самолета , взел е нея , после Том Брейди и са отишли във Вегас

направи ми впечатление  че Жизел Б. беше без него , със сестра си в Коста Рика последния път , а те винаги ходят заедно с Том ,

детегледачката се е похвалила с новата си кола ,  :
Лексус

Това означава няколко неща, Бен въобще не се е криел, че има връзка с бавачката,
също и, че Том и Жизел не са в добри отношения не от вчера, независимо от милото съобщение което тя постна за РД-то му и от което капеше шекер на поразия.
+ Бавачката получава яко чекове да си затваря устата... засега  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 18:48 от Бумър

Общи условия

Активация на акаунт