Звездни компромати - 256 част

• 84 617
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Как не ви омръзна в това горещо време, предполагащо плътска свежест и чистота и мир в душите, да нищите толкова страници кой бил и не бил мърляв?  Mr. Green

Една именичка - Мария

# 421
Ужасни са й излезли краката.

# 422
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Разликата в тена на краката и лицето на Марчето е потресаваща  Shocked

Колкото до нанито, то стана ясно, че с Афлек са имали/имат нещо, но на промития ми от плейметки мозък твърдо му прави впечатление, че тя самата драпа за триминутната си слава.И ми се струва, че съвсем целенасочено поства снимки с пръстени,коли-моли и т.н, за да е под светлините на прожекторите и да е в центъра на скандала.
За протокола Афлек ми е ужасен и Дженката не ми допада...

# 423
Тази снимка с пръстените на Том Брейди. Ако на самолета са били само тримата - Том, Бен и "детегледачка", кой да я пусне, ако не тя? Не е като да е снимана от папараци все пак.

Афлек и на мен не ми допада и не знам защо newsm78 Не е ултра грозен...

# 424
Тази снимка с пръстените на Том Брейди. Ако на самолета са били само тримата - Том, Бен и "детегледачка", кой да я пусне, ако не тя? Не е като да е снимана от папараци все пак.

Афлек и на мен не ми допада и не знам защо newsm78 Не е ултра грозен...
Правили са тройка newsm78

# 425
Нанито изглежда навито на всичко  Party

# 426
Хора забравяте, че стандартите за "натоканост" тука и в САЩ са адски различни. Холивудските звезди са бляскави само на червения килим като има изключения разбира се, но повечето си се носят съвсем обикновено за нашите стандарти . Ако тука се гримираме за да отидем до магазина ( примерно), то за тях би било смешно, както и обратното- за БГ е непонятно как те могат да ходят облечени толкова обикновено и с джапанки и т.н.

Аз съм свикнала да ходя на токове постоянно. Тук това е нещо съвсем ок, нали. Там ме питат дали не отивам на клуб, ако съм с токове ooooh! newsm78.

# 427
Семора, имам приятелка живееща в Америка, омъжи се за американец, винаги е била кипра и си остана такава. Под кипра не визирам чалга стил, но си държи на токовете, грима, и да е винаги ок облечена

# 428
Ако съм на мястото на Дженифър, никога не бих се накокилила на токове, за да си изведа децата или да ида в супера. Аз и сега не го правя, даже ми е жал за жените, които са на токчета в парка. Неудобно е, какво да се лъжем? Аз токчета слагам само на сватби и др. такива.

# 429
Голямата загадка е защо е мърлява, след като има бавачка Laughing

Хаха да, има кой да гледа децата, да чисти, тя не снима филм... явно просто й харесва да е лелка.  Laughing

И кой казва, че не снима?!  newsm78

# 430
  • Бургас
Ако  натокана българка се поразходи в Щатите може и да я прибере някоя патрулка за проституция. Joy

Добре си е Дженката.Нека си имаш сваляч и покерджия в къщи,а пък да видим как ще сияеш после.Външният вид на жената е отражение на състоянието и.Колко такива като Адел и анирам съм виждала "Аз,такова никога без грим,без прическа,ама какви са тия жени,дето не се поддържат,бе?",а при първата криза в брака мноооого бързо свалят гарда.

Може след развода Джен да разцъфне! Grinning
А пък който има курва-златотърсачка,да си я гледа.Честито! hahaha

# 431
  • София
Щото, ако аз изглеждам в лице и тяло като Жизел Бюндхен, но се къпя два пъти в седмицата и се обличам като клошарче, и ти няма да ме желаеш в един момент, ако си мъж. Това ми беше мисълта. Аз не разбирам, нарочно ли се правите, че не разбирате. Тя мо създава такова усещане за себе си. Коментирам това.
Значи въпросът е как знаем, че Дженката се къпе два пъти седмично  newsm78
Иначе и аз не в харесвам, ама такива крайни изказвания прочетох , че...

# 432
  • където ми харесва
Щото, ако аз изглеждам в лице и тяло като Жизел Бюндхен, но се къпя два пъти в седмицата и се обличам като клошарче, и ти няма да ме желаеш в един момент, ако си мъж. Това ми беше мисълта. Аз не разбирам, нарочно ли се правите, че не разбирате. Тя мо създава такова усещане за себе си. Коментирам това.
Значи въпросът е как знаем, че Дженката се къпе два пъти седмично  newsm78
Иначе и аз не в харесвам, ама такива крайни изказвания прочетох , че...
Аха...а ти къде прочете да казвам, че Дженката се къпе два пъти седмично?
Славке, достатъчно кризи съм преживяла, ни гард съм свалила, нито нищо.
И не ходя натокана и гримирана 24/7. Повече пъти можеш да ме видиш без грим, отколкото със. А токчета обувам само по повод.
И да, много си права-вътрешното усещане на жената се изразява и във външния й вид. А сега кажи ми, защо Дженката изглежда вечно недоспала и мърлява (пак казвам, че явно тук действа четенето без разбиране-НА МЕН МИ ИЗГЛЕЖДА ТАКАВА), а повечето българки, дето не живеят в имение за 10 милиона, нямат бавачки и бачкат чинно от 9-17.00 изглеждат по-свежи от нея? Rolling Eyes

# 433
  • Бургас
На мен ми изглежда нормална.Все пак я снимат папараци,ако мен ме щракат така,вечно озъбена ще ходя.

# 434
Аз пък Дженифър Гарнър винаги съм я виждала в перфектен (според мен) вид. Не понасям токове и официални дрехи, явно затова ми се вижда супер.
Но ако някоя жена си мисли, че като се покатери на токчета, поддържа идеална фигура и се гримира винаги има гаранция за нещо се лъже жестоко, абсолютно никакво значение няма.
Адриана Лима и Жизел и те ли не са ви в достатъчно изряден вид?
Много други неща оказват влияние. И съвсем не винаги причината е в изоставената страна.

Общи условия

Активация на акаунт