Звездни компромати - 256 част

• 84 633
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
Като фен на Шарън Стоун ще кажа - да, бе, да Shocked

Това е някой друг, как може такова нещо Stop

# 407
  • София
Хахаха, Шарън наистина доста са я издокарали.  Joy
То не всяка може да е като Лили Иванова в Плейбой.  Wink

# 408
  • Sofia
никак не ми харесват снимките на Шарън

# 409
Голямата загадка е защо е мърлява, след като има бавачка Laughing

Хаха да, има кой да гледа децата, да чисти, тя не снима филм... явно просто й харесва да е лелка.  Laughing

# 410
Аз пък ако бях на мястото на Дженифър Гарнър, въобще не бих го търпяла тоя Бен да ми върти номера. Тя ще си живее доста по-добре без него, след като той вечно по нещо залита. И какво е унизителното за нея, че мъжа й нещо сгафил? Тя си има собствена кариера и пари, предостатъчни да си живее супер, и от кандидати няма да се отърве...

На мен гледачката ми е неприятна, самият факт, че уж гледа деца, а всъщност цели татковците ми е  Sick

# 411
  • Once there was a Hushpuppy...
че то от нея си зависи. Има толкова звездни майки, които не са се олелчили след раждането. А тя, ми откакто знам, че съществува такава актриса и е родила деца от Бен Афлек, няма папарашка снимка, на която да изглежда женствено. Принципно, винаги ми е изглеждала мърлява. Особено на фона на другата Дженифър ми е точно като някаква женичка, съществуваща, за да ражда деца и да носи размъкнати анцузи. Помислете, откакто стана майка, колко филма е снимала, колко пъти сте я виждали на червения килим самостоятелно, не като притурка на мъжа й. Та, дори и филмите, в които участва, не блести с особен талант, не знам кой я е забелязал и направил известна, но тази жена просто не е за това място. Та, поставяйки се на мястото на Бен, всяка вечер да се прибирам при раздърпаната си, мърлява жена, която има време да си играе с децата, но не и да се погрижи за външния си вид, камо ли да ми обърне внимание като мъж, и към алкохола бих се обърнала, и към сладката бавачка.

newsm10

Абсолютно същото мисля! много добре си го казала Peace
Не зная дали е нечистоплътна, но в мен никога не извика положителна емоция с вида си. Но, го отдавам на вкуса си. Тя, не е жена, която да ми хареса, никак Stop

# 412
  • Once there was a Hushpuppy...
Честно казано, аз разбрах Адел по различен начин Peace
Тя не казва, че конкретно Джен е виновна, аз също не смятам така.
Това, че една жена не се поддържа след брак и раждане би могло да е евентуална причина за изневяра. А, не категорична Peace Аз имам приятелка, която е много запусната, но мъжа й си умира да прави потен секс с нея и огромните й меса. Моя е друг тип, ако не съм във форма ми казва тактично Peace

# 413
Дженифър си е екстра, на мен пък Бен ми изглежда безхарактерен  Crazy

# 414
# 415
Мат Деймън е женен за бивша сервитьорка, да не са им уроки, постоянно чета колко обожава жена си и не може без нея. Чудя се дали мъже актьори не се чувстват по-добре с по-обикновена жена, която не е с кариера като тях.

# 416
  • където ми харесва
Ма не разбирам, защо се изисква от някой с мнение като моето да се оправдава? На мен тя ми изглежда така. Дори съм обяснила и какво имам предвид под мърлява. И не казвам, че тя е виновна за развода им. Честно казано, слабо ме вълнуват отношенията между Бен и Джен. Казвам позицията си за нея, конкретно. Вие ме нападате,а защо? Най-вероятната причина за краха на брака им е сбирщина от сто други причини-неговата пристрастеност към хазарт и алкохол, липсата на внимание от страна на жена му, амбициозна детегледачка, насищане на емоции и физически нужди...ху кеърс? Развеждат се, точка. Обаче, не ми обяснявайте, че брака не се крепи И на външен вид. Аз самата казах, по друга тема, че всички остаряваме и не сме вечно красиви и слаби, но това не пречи поне един санитарен минимум да се покрие. И не става въпрос за това дали си дебел, или слаб, красив или грозен. Точно тази двойка е добър пример. Бен Афлек е красив мъж, Дженифър има поддържано тяло слрд три деца, а и фейса й е приятен. Ама това не е достатъчно, за да си привлекателен както сам за себе си, така и за половинката си.

# 417
Брака не се крепи основно на външен вид и в това няма никакво съмнение.

Пак казвам, ако съм на Дженифър на мястото, живот ще си живея и децата ще си гледам само, вместо да ходя по психолози да гадая на Бен какво му е  Crazy

# 418
  • където ми харесва
Щото, ако аз изглеждам в лице и тяло като Жизел Бюндхен, но се къпя два пъти в седмицата и се обличам като клошарче, и ти няма да ме желаеш в един момент, ако си мъж. Това ми беше мисълта. Аз не разбирам, нарочно ли се правите, че не разбирате. Тя мо създава такова усещане за себе си. Коментирам това.

# 419
На мен Дженифър много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт