Звездни компромати - 256 част

• 84 605
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Другата "моделка", не е модел, а е Меги от Къртицата. "Мегз" е модната и линия. А Николета и беше рекламно лице по едно време. Снимките са стари. Иначе самата Меги си моделства с колекциите.

# 61
Ами не съм запозната с толкова възвишени дами и предавания...  Crazy
От тук научавам за тях, благодаря за инфото.  Hug
Значи е някоя си Меги от Къртицата Joy звучи ми като име на ханджийка от стара кръчма в средновековна Англия. Mr. Green Сигурно е много престижно да си "от Къртицата", нищо че имаш вид на бобър, ама какво разбираме ние тук...

# 62
Скрит текст:

Харесва ми това сравнение Обама срещу Кардашиян, въпреки че е валидно и за дами като Майли Сайърс и Селена Гомез, ецт.
 Peace

# 63
Интересно е какво ли детство са имали изобщо дъщерите на въпросната мадам Дженър.
Аз ги гледам като продукт, не като живи хора.

# 64
Азис  Фики Стораро

Галена  1..  

Камелия  1..

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 14:46 от pina

# 65
Скрит текст:

Харесва ми това сравнение Обама срещу Кардашиян, въпреки че е валидно и за дами като Майли Сайърс и Селена Гомез, ецт.
 Peace
А като стана  въпрос за политически звезди, що ще Клинтън снимана със семейство Задник?! Изобщо не ми хареса да видя общи техни снимки. Ако е ПР, не знам доколко би бил успешен имайки предвид, че 14 годишни не гласуват.

# 66
Камелия е в супер форма!

# 67
Май е успешна фирмата на въпросната Меги, щом продава в английски сайтове....

# 68
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дрешките от снимките не са лоши.

# 69
Сега гледам фейса, имам приятелка, която си е постнала/лайкнала снимка от преди година, на която е с мечок, явно тези мечоци отдавна са били модерни.....

# 70
Скрит текст:

Peace
А като стана  въпрос за политически звезди, що ще Клинтън снимана със семейство Задник?! Изобщо не ми хареса да видя общи техни снимки. Ако е ПР, не знам доколко би бил успешен имайки предвид, че 14 годишни не гласуват.

Сравнението е типичен пример за манипулация и внушение.

Снимката на Малия Обама е в обикновен есенен раннопролетен ден, снимката на Кайли Дженър е от събитие в 30-градусова жега през юни в Кан.

За срещата с Хилъри, вероятно Мама Крис е дарила някой друг долар, тя вече не е само мениджър на семейството, а и медиен магнат, притежава няколко списания и сайта

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 16:43 от Бумър

# 71
  • Бургас
Тя винаги е имала доста хубаво тяло.

Не знаех, че Кайли Дженър е на 17г. Мислех, че е към 20г. А сестра и Кендъл на колко е тогава?

# 72
Не, не бих казала че го познавам добре ,но имаме общи познати. Даже му се носи обратната слава , но за това не мога да потвърдя. Мога само да кажа че е много земен и голям чаровник и обожава децата на сестра си . Когато го видях последно през февруари беше с момиче , така че не не смятам че е гей.

# 73
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя винаги е имала доста хубаво тяло.
Не само тялото, и лицето изглежда супер Simple Smile

# 74
http://pik.bg/f/uploads/image/Barekov/15.jpg Някой,знае ли кой е пластичният  хирург на Галена ? Справил се е отлично, за разлика от този на Емилия.

Общи условия

Активация на акаунт