Звездни компромати - 256 част

• 84 677
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Бавачката ми е симпатична в лице. Не е и някоя, която се търкаля. Да ,, не е и манекенка, но си има чар.

# 361
  • Tам през Атлантическия океан
Ама кой е казал че е грозна? Сладурана е, но е факт че е трътлеста.

Не просто е Млада  Mr. Green
маладостта сама по себе си е красота  Grinning

каза баба Дессс  Joy

# 362
Де да знам..., стори ми се недооценена тук и викам да ударя едно рамо.  Mr. Green

# 363
  • Бургас
Визията не е от значение. Важно е колко е хитра и манипулативна. Една позната на майка ми, която тежеше 150 кила, успя да разведе мъж с дългогодишен брак, че като почина човека и бизнеса му прилапа. От друга страна пък имам приятелка, която е много красива синеока блондинка. Хвана се с един неудачник, наду й корема и сега се тъпче с успокоителни. Ами то глупавото си е глупаво.
Краката на бавачката ми напомнят на тези на Хилъри Дъф - къси, набити и мазни.

# 364
Какво е това внимание към тази бавачка? Grinning

# 365
  • София
На мен пък ми е срамно Бен Афлек да ходи с бавачката,и защо да е виновна тя Rolling EyesТой ако държи на семейството си никоя няма да го разбие още по малко ......бавачката направо е унизително TiredТолкова известни жени,той Бен Афлек голям актьор признат със ......бавачката Crossing Arms

# 366
На мен пък ми е срамно Бен Афлек да ходи с бавачката,и защо да е виновна тя Rolling EyesТой ако държи на семейството си никоя няма да го разбие още по малко ......бавачката направо е унизително TiredТолкова известни жени,той Бен Афлек голям актьор признат със ......бавачката Crossing Arms

+1

Но според мен и Джен много се занемари. Никога не съм я виждала на папарашки снимки, на които да изглежда добре, а е много красива жена, сякаш само по време на снимките на филмите се старае.

# 367
  • Варна

Били Джоел на 66 г.,който наскоро се ожени,
 представя новородената си дъщеричка. Честито!
http://www.usmagazine.com/celebrity-moms/news/billy-joel-introdu … rst-photo-2015148

# 368
  • Tам през Атлантическия океан

+1

Но според мен и Джен много се занемари. Никога не съм я виждала на папарашки снимки, на които да изглежда добре, а е много красива жена, сякаш само по време на снимките на филмите се старае.

Че то и Бен изглежда ужасно на папарашките сн.  , занемарен  , домашен  Mr. Green

То само в БГ звездите са барнати винаги   Laughing където и да са , по което и да е време  Sunglasses

# 369

Бавачките втора ръка жени ли са, защо да е унизително?

# 370
  • където ми харесва
А тя, Дженифър Лопез щото не е трътлеста.
В интереа на истината, аз също бих избрала бавачката пред Гарнър...

# 371
Ама той е мъж  Mr. Green и разликата при него не е толкова голяма. А Дженифър не съм я виждала в нещо по-различно от размъкнати дънки и риза. Това исках да кажа, че само на червения килим се старае да е женствена.

Цитат
В интереа на истината, аз също бих избрала бавачката пред Гарнър...

За единия секс да, ама чак да се развежда заради някаква авантюра... по-скоро бавачката му е интересна в момента, а се развеждат, защото са си омръзнали с жена му. Едва ли ще се задържат дълго и после ще се хване с някоя друга.

# 372
Класика-млада, хубава, винаги под ръка и явно добре четкаща Егото му..)

# 373
  • До морето
На снимката с пръстените нази бавачка направо кльощава изглежда  newsm78 другите снимки от кога са? На мен Гарнър никога не ми е харесвала- горната й устна винаги изглежда така, сякаш току що си е махнала мустака.

# 374
  • София

Бавачките втора ръка жени ли са, защо да е унизително?

Чак семейство да разбие заради нея това е унизителното,но който както иска да го разбира

Общи условия

Активация на акаунт