Звездни компромати - 256 част

• 84 535
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Адриана Лима, Рийс Уидърспун, Ума Търман - всички са били запуснати лелки покрай децата  newsm64 Друг вариант няма  Naughty Без токчета ще да са били...

# 436
  • До морето
Брей, видях 60 нови отговора и викам Николета пак е избухнала, а вие обсъждате Холивуд! Похвално, дами  Laughing

И на мен Гарнър ми изглежда мърлява, но не я обвинявам, нито оправдавам мъжа й. Може пък наистина да й е тежко на жената и да разцъфне след развода. Я, вижте Кейти Холмс как се разхубави след развода със сциентоложкото джудже!

# 437
# 438
Оф, пак този разтревожения фризьор!  Joy

# 439
  • София
Ужасни са й излезли краката.
Верно ли, идеални са и краката.Що не си покажеш ти твоите ,та да обсъдим разликата в твоя полза
Ами Мара се чекне по кръчмите и вряка, не ние. Тя е публичната личност. Какви са тия нелепи забележки?

Фризьорчето да почва всеки ден с по една Активиа, дано да помогне.

# 440
Краката ѝ не са къси. Просто е ниска, има разлика все пак...
Къси са краката на Мария Илиева, за сравнение.

Бен Афлек винаги много съм го харесвала, Джен не толкова, но като семейство ми се струваха непоклатими. Жалко. Бавачката е млада, хубавка и без харизма. Според мен е параван и утре ще е в историята, освен ако не ме опровергае, разбира се  Laughing

# 441
  • На топло
А пък бавачката на Бен се развява по бански, докато тук се обсъждат незначителни персони.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3198597/How-weather … kini-fun-sea.html
Малко напомня структурата на Лопез, ама малко, защото тази е доста по-млада и трътлеста. Бен хич не е подбирал  Grinning

# 442
  • Варна
А пък бавачката на Бен се развява по бански, докато тук се обсъждат незначителни персони.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3198597/How-weather … kini-fun-sea.html
Малко напомня структурата на Лопез, ама малко, защото тази е доста по-млада и трътлеста. Бен хич не е подбирал  Grinning

Сори, ама бавачката колкото и да се отърква в значителни персони, няма бързо от незначителна да й порасне работата в значителна.

# 443
  • Вестерос
Ама я пишат по сайтовете и даже и ние научихме за нея, а тя може и да не знае къде е България.. така че боли я г*за бавачката.

# 444
Ама я пишат по сайтовете и даже и ние научихме за нея, а тя може и да не знае къде е България.. така че боли я г*за бавачката.

То след полета с Том Брейди и Бен Афлек нормално да я боли  Joy

ПП: Извинявам се, не се сдържах  Blush

# 445
  • Вестерос
 hahaha hahaha нормално е да

# 446
  • Варна
Аз защитавам всичко българско и родно  Mr. Green
Не е честно на българската госпожа, която налапа златния микрофон да я наречеш незначителна, а на малката, сладка американска нани, която също се точи на златни микрофони, да й кажеш значителна персона.
Моля, да си имаме уваженията  Mr. Green

# 447
  • Бургас
Малко напомня структурата на Лопез, ама малко, защото тази е доста по-млада и трътлеста. Бен хич не е подбирал  Grinning
Като й гледам големия г*з, трътлестите къси баджаци и липсата на бюст, изневерите на Бен ще да са били само след срещи с любимата му чашка  Wink

# 448
 За секс е по сносна от Джен  Embarassed

# 449
  • На топло
На снимката от самолета си личи, че е след як с...кс. И то не само с един  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт