Звездни компромати - 256 част

• 84 586
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Какви са тези партита,Е.Минч.ли ги организира?И още ли е тук актьора от Ало,ало....https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/pb.292404975842.-22075 … ype=1&theater
Отдавна не гледам снимките на Хайлайф, че ме заболяват очите след петата снимка.

# 511
  • Варна
Тялото на нани изобщо не е по мой вкус. Дори краката на Мария от преди няколко страници ми харесват в пъти повече.

Но, нани-то излъчва секс, младост, разкрепостеност и ако бях мъж щях да я опраша, забравяйки услужливо, че е трътка.

Хормонът като се срине в гащите, главата се изпразва от мисъл и съдържание.

# 512
По темата за нани-то, честно да ви кажа, ако Бен не беше Бен Афлек и него нямаше да го заглеждат особено. Отличава се с един изключително овчи поглед, безизразен. А девойката изглежда като да й харесва 15-минутната слава, държи си се наперено, щастливо от папараците. Нищо чудно да му се е сваляла, а Афлек не е известен с особено силни ангели.

Мъжът ми се прибра току-що, още един глас за бавачката. Цитирам: ''Ок е, секси''. Многословно и изчерпателно.  Laughing

Айде сега ново двайсет, Бен Афлек нямало да го заглеждат. Направо ще го изядат с парцалите.
Поне в София ще го зяпат и още как. Вие виждате ли какви елементи се разхождат по улиците и ходят в заведенията? Лично аз рядко виждам ефектни мъже. Афлек си е класически хубавеляк, пък и висок, добре сложен.  

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 19:42 от Tess d`Urberville

# 513

Бен и Джей Ло преди години

# 514
  • Вестерос

Ако за нанито си говореха мъже, щеше да е друга насокатана диалога Mr. Green.
от типа "Голям майстор на голям тезгях работи".

ахахаххахахаххахахахха ето това е коментар  hahaha

Това Герито-Никол все по-противна ми става  Crossing Arms

# 515
Мъжете ни са много по-либерални към женската фигура, отколкото вие си мислите. Работя с много мъже, обсъждали сме темата много пъти. Гледаме заедно някакво печатно издание с дами по бельо за някакъв конкурс. Ние сме три жени и чисто по женски, както тук сега с нанито, си ги оплюхме, намерихме им 100 кусура и какво ли още не, а те бяха потресени. Е, три жени си съскаха,  а 33-ма мъже ги намериха за прекрасни. Съвсем не бяха модели по бельо... Просто обикновени жени с доста, по форумските стандарти, кусури.

# 516
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Убедена съм, че ако ви се яви Афлек на живо, и повечето ще зяпнете в изумление. Досега всички прочути лиде, които са ми се изпречвали пред погледа, са били впечатляващи- то не е само съвкупност от черти, но и харизма и присъствие, които на снимка обичайно не се улавят, но в движение омагьосват. Мравчето преди няколко дни хубаво обясни за Риана.

# 517
# 518
  • Бургас
Афлек е много мой тип мъж. Висок, едър, с "топъл" поглед и мъжествено излъчване. Жалко, че е пиянде.

# 519
Афлек е много мой тип мъж. Висок, едър, с "топъл" поглед и мъжествено излъчване. Жалко, че е пиянде.

Ох, и на мен. Дженифър Лопез пък като жена ми е страхотна. Що не се вземат пак? Прекрасна
двойка!

# 520
  • Бургас
Ох, и на мен. Дженифър Лопез пък като жена ми е страхотна. Що не се вземат пак? Прекрасна
двойка!
На Джен второ пиянде не й трябва. Виж любителят на травестити Каспър е друга бира  Whistling

# 521
Давам го Афлек от сърце (не че е мой де).  Mr. Green Чак и аз се чудя, какво му е на човека, пък толкова да не ми харесва. Confused Лопез навикна на агнешко, няма да го иска вече  Naughty

# 522
  • На топло
Кажете ми, кой в Холивуд не е пиянде? Ама между две чашки заработват милиони, нали....Има голяма разлика между Бен и безработен беден български алкохолик, който запива по цял ден пред блока  Mr. Green Поне не е достигнал до нивото на Джони Деп, който и по телевизиятя успява да се напорка.

# 523
Абе мани! Грозни, впиянчени мултимилионери... то да плюеш през рамо и да бягаш! Outta Joint

# 524
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо й няма на бавачката.Дребна,с къси крачета,но има вид на сладурана тип - най-добрата приятелка в мъжката компания.
Защо си мислите,че всички мъже гледат само външният вид.От това се интересуват жените.Ако е готина компания,забавна,споделя общи интереси с момчетата...това им е важното.

Общи условия

Активация на акаунт