Мъж Телец - 13

• 67 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Вече 3 дами ти казаха, че се занимаваш с глупости, сама си играеш със себе си без дори да се осъзнаваш, или правиш нещо или не. Честно казано Джулая се шегува ама наистина вземеш изпуснеш някой хубавец  Mr. Green
Срам- не срам, желаеш ли някого тези негативни чувства отстъпват и да ревеш след това, какво толкова, нали си опитала?
Много ги мислиш нещата Розичке и само със своите нерви и чувства, сама си играеш  #Crazy

bouquet

# 601
Благодаря и на теб,  Нелка...!  Hug bouquet аз по принцип,  не само за това имам склонност много да премислям и да се задълбочавам Laughing но щомказвате,  сте прави и трябва да ви послушам Peace

# 602
  • Тра-ла-ла
Благодаря и на теб,  Нелка...!  Hug bouquet аз по принцип,  не само за това имам склонност много да премислям и да се задълбочавам Laughing но щомказвате,  сте прави и трябва да ви послушам Peace
Слушай себе си. Но мисли по-трезво. Не си струва да тичаме след мъже, които ни разиграват и не знаят какво искат. Не си струва да вехнем по такива и докато се огледаме...минали 2-3-4-5 от най-хубавите ни години в излишни драми, а ние - с разбита нервна система и сърца за цял живот....и пак сами на кръстопът и още по-объркани. Аз след Телеца много рязко прогледнах за много неща в живота и в частност - за мъжете. Беше един много добър житейски урок за мен самата и моята склонност да привличам егоисти и манипулатори....и още работя над това, но е трудно да го променя и да започна да излъчвам правилните сигнали.

За съжаление всеки 2ри пост в темата за Телеца звучи "Не знам той какво иска. Уж ме обича, обаче ме разиграва". Явно е масова черта на зодията и всеки сам трябва да си реши - склонен ли е цял живот да играе роля в театъра. Защото при Телецът няма да мине само с една сценка, а цял живот ще трябва да играете на иди ми-дойде ми, на приливи и отливи в чувствата, ще редувате моменти на силна радост с моменти на дълбока депресия и т.н.

# 603
Джулая ела да ти настроя правилно сигналите доволна ще останеш

# 604
  • Тра-ла-ла
Джулая ела да ти настроя правилно сигналите доволна ще останеш
Хахаха. Ей, сега...само да си обуя маратонките, че да тичам по-бързо към теб hahaha

Еб@вки и подигравки..."чудесни" сигнали ми изпращаш Mr. Green Обаче антивирусната ми програма ги разпознава като вируси Joy

# 605
Аз се отказвам.. Както казвате, няма смисъл да се занимавам. Извиних му се и повече не мога да го накарам насила да е с мене.

# 606
Офф,  момичета,  днес се засякох с него и проведохме най-тъпия разговор на света.  Той ми каза "здрасти"  и ме пита какво правя,  не съм ли на даскало.  Обясних му за лекциите тая седмица и той каза,  че и сестра му не е на лекции днес.  Питах го тя какво прави и той: "вкъщи си е,  де да знам какво прави"  и аз му казах "чао"  и сега ми е гадно,  че така го отрязах.. Ама и без това бързах, а и не съм длъжна да седя и да разтягам локуми с него нали?  Rolling Eyes

# 607
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, ти каква зодия беше?! На твоята възраст и аз хвърлях излишна енергия по мъже, които не си струват и подхождах наивно. Но е нормално. Всеки минава през това, а опитът учи (ако го слушаш)

# 608
Аз съм зодия овен.

# 609
  • Тра-ла-ла
Значи той като те игнорира и се прави, че говори с други - нормално е, ти като го ингорираш и играеш с неговите номера - не може. Аре стига телчешки идиотии и вменяване на вина. Баси и психопатските изпълнения. Сега очаква да се завъртиш около него, да му се извиниш хиляди пъти като признаеш грешките си ....и пак може да те игнорира като постигне целите си, които обикновено са свързани с чесането на егото.

Пак си задай върпоса - готова ли се да се циркосваш и всеки ден да пишеш постове в темата със съдържание от едната до рдугата крайност?! Ти в момента чувстваш ли се добре от този мъж?!

# 610
Проблема е,  че аз мнооого сгафих и той не можа три месеца да ми прости и тъкмо беше почнал да ми прощава и сега пак се е разсърдил...

# 611
Аз просто исках да го накарам да ревнува,  да видя пука ли му още за мене,  а то какво стана...

# 612
  • Тра-ла-ла
Проблема е,  че аз мнооого сгафих и той не можа три месеца да ми прости и тъкмо беше почнал да ми прощава и сега пак се е разсърдил...
Той може да ти прости уж и после във всеки удобен случай да те изнудва с този гаф и да оправдава периодичните си отдръпвания. И всеки път ли ще изпадаш в кризи?! Какъв пък чак толкова да е гафа?! Кръшнала си му?! Ми имала си нужда явно Grinning

# 613
 Ще те питам на колко си, ако не е нахално?
 Насочи вниманието си към нещо друго, книги, спорт, хоби, рисувай мандали( аз обожавам), може примерно да готвиш по-сложни рецепти, нещо което не би сготвила всеки ден.. Разхождай се, дори и сама, това помага за премислянето и подреждането на приоритети. Книгата също много помага не само на въображение ами на гъвкавостта на ума и точно това помага да бъдеш по съсредоточена.
 Според мен толкова си се задълбочила в твоя си "филм", че дори не виждаш цялостната картинка. Живееш в миналото,  създала си някаква собствена илюзия за вина и се биеш в една стена и не спираш, това се нарича твърдоглавост.
 Сега за зодията, ти си овен и си огнена, от един Телец не можеш да очакваш, че ще дойде с цялата си спонтанност и енергия да те награби.  Другото е, че той като мъж и след това като представител на тази зодия, той ако те желае, до сега да е дошъл и да ти е показал, че не му пука какво си направила.
 Вземи мерки за себе си...

Смятам, че "менте" Телците се държат с жени и мъже по този начин и ги държат в неведение, винаги съм си споделяла негативите с човека с когото имам намерение за каквато и да е връзка, поставяла съм картите на масата. Дори се шегувам с "недостатъците си" но човек не може да излезе от същността си, казвам много често, че при мен нещата трябва да се случват със "срок вчера" и не за друго, ами точно поради тази шизофренична наклонност която имам към настроенията си и чувствата си. Мъжът Телец до мен е подобие на "моя милост"  Mr. Green  

# 614
 аз исках просто да го зачопли.  Нищо любовно не съм си писала,  просто си пишех с един приятел и той ми погледна в телефона и вече почна,  спря да ми говори,  почна да излиза пред магазина,  да влиза,  гледа към мене,  после се прави,  че не ме вижда и накрая най-демонстративно си изнесе столчето и седна с гръб към мен и после нещата,  които написах.. Днес бързах и без това,  после просто си пишех с приятел,  защо са тия циркове,  ние дори не сме заедно..  Аз изпадам в криза,  защото много хора ни свързват,  а и всяко нещо го преживявам.  А тук поне ги разбирате Телците. Аз го уважавам този човек много,  защото е много отговорен,  добросърдечен,  общителен и мил.  Но аз исках да го жегна,  а вижте какво прави...  Защоо?

Общи условия

Активация на акаунт