Италия 149

• 64 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Честито и от мен на Nawel и Нелиг за хубавите неща, които ги очакват!

# 406
Nelig, твоята новина я бях пропуснала - Честитооооо! married married married

# 407
  • MI
Благодаря ви, момичета! Някоя от вас правила ли е в България сватбата си? Как решихте въпроса с менюто? На нас повечето гости ще са ни италианци,а в моя див североизток ще е проблем да ми направят свястно примо... мислехме да занесем малко продукти, но се чудя как. Знаете ли начин за изпращане без да  ми искат половин бъбрек?

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 19:50 от nelig

# 408
  • IT
Nawel и  nelig  -честито момичета!
nelig виж ги тея BRT Corriere Espresso какъв им е случая, защото от БГ като се праща до Ит от офис на Спиди до врата е 30 евро за 30 кг и в Италия пристига с тези. Иначе другото е с превозвачи някакви, ама никога не съм ползвала. Свекърва ми ТНТ ползва от Италия за България. Мъжът ми пощите, ама те са екстремно скъпи.
Скоро бяхме на сватба в София, както винаги на всяка сватба се ядат основно салати и предястия, изпива се един тон алкохол и после се танцува, до протъркване на подметките и никой не се интересува от храната после. Имало е даже накрая някакви меса студени и понеже единия колега е еквивалент на Бай Ганьо е прибрал от тях в торбичките от подаръците. После в офиса са яли 3 дена луканки и пастърми.

Църковен брак ние нямаме, защото нито аз исках да се кръщавам в католическа, нито той в православна.
Детето обаче е католик.

# 409
  • MI
Много ти благодаря, Алекса! Ще ги проверя, не ги бях чувала. При нас със салати и сие не е вариант,мога да го направя на поляната но не и с малко храна,яде се здраво.  Sick мен затова ме втриса, ще трябва да измислим нещо...
Не е проблем,разрешено е между католици и православни. Не знам само кумовете може ли да са католици  newsm78

# 410
  • IT
Не е проблем,разрешено е между католици и православни. Не знам само кумовете може ли да са католици  newsm78
Това пак го провери в конкретната църква,  защото на нас не ни разрешиха преди ....години(много). А имам приятелки, които са се женили с църковен брак в Италия и са ходели на нещо като основи на вярата по 6 месеца.  А друга моя приятелка е женена за французин и един ден преди сватбата го караха да се кръщава, жениха се в Плевен. Провери за всеки случай какво казва свещенника при вас, защото може да са се променили нещата .

# 411
  • MI
Зет ми е католик, затова съм сигурна. Има такава договорка, но не всички в Бг я спазват за съжаление. Всъщност и покръстването.не е било нужно, само миропомазване,  но са ни супер невежи свещенниците  #2gunfire

# 412
  • IT
Сега питах свещенника кръстил Микеле, в римокатолическа няма проблем никакъв да се венчае католик/православен, като децата после да се обещае да са кръстени католици. В православните църкви май зависи на какъв служител попаднеш.

# 413
  • MI
Да, нашите свещенници не спазват договорката или не я познават, ужас просто. Придават си важност... този свещенник го познавам отдавна, няма да има проблем. Децата ще видим, вероятно католици...

# 414
Доколкото знам (не помня къде си) до България пътуват микробусчета, които носят багаж. Наши приятели тук (българи) ползват почти  редовно  някакви кашони пращат-получават...и доколкото знам струва 5евро някакво "кашонче", но без подробности за големина и т.н Евтино е. Самият човек доколкото знам продава и някакви български продукти, идвайки насам. Ако искаш мога да намеря телефона му и да се обадиш да питаш конкретно за условията и дали минава покрай вас и тук и в България. 

Иначе ние сватба не сме правили, имаме граждански брак и после обядвахме няколко души. Беше тежък момент и не ни беше до сватби ( а и честно казано никога не сме планирали) и не мога да съм ти от полза. Къде ще се ожените?

# 415
  • MI
Много ще съм ти благо, ако можеш да ми намериш телефона му.  bouquet не е спешно, има време.
Харесала съм единсън комплекс в гората близо до Разград, единственото свястно място в района ми се видя, а и.много обичам да е зелено. Ако зависеше от мен щяхме да останем с подписването, но ще се обидят много хора....

# 416
  • MI
Много ще съм ти благодарна, ако можеш да ми намериш телефонна му.  bouquet не е спешно, има време.
Харесала съм един икомплекс в гората близо до Разград, единственото свястно място в района ми се видя, а и.много обичам да е зелено. Ако зависеше от мен щяхме да останем с подписването, но ще се обидят много хора....

# 417
  • IT
Да не е Островче?

# 418
  • в едно миланско село
Честито на  всички за новостите!

снощи, преди да заспя пред компютъра, си мислех, че сигурно имаме някаква изкълчена представа за женственост, когато се отнася до нас самите. Щото и Десита, и Лени, на мен са ми много женствени. Десита съм я виждала и гримирана по разни празници, ми ти ако не си женствена, не знам кой   Simple Smile

извинявайте, че не съм по темата, ама старост-нерадост, да не забравя да си кажа  Laughing

# 419
Simple Smile

Готово. Ние вече имаме билети за М/узвездни войни и това е- само на кино не бях ходила на НГ.
Мъжът ми дори предложи, ако искам да вечеряме в Аmerican burger Laughing

Общи условия

Активация на акаунт