Италия 149

• 64 476
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Италия
Честито Рождество и весели празници и от мен!
И ние все около масата се въртим тези дни. За утре съм казала - препечени филийки!
Аз вече живея за понеделника, когато ще идват от Eni да ни пускат газ. Смрази ми се душата вече  #2gunfire

# 436
Честита Коледа! При нас всичко е горе долу добре, хапването е в нормални размери според мен, тоест аз не ям повече от обикновено, не знам какво се оплакват всички тук че много яли. Липсват ми салатите, но свеки не ги мие (понеже пише на плика, че са мити) и затова не мога да ги ям. На бъдни вечер правихме българска традиционна вечеря, на коледа имахме теадиционен италиански обяд и на вечеря аз и майка ми правихме пълнена пуйка, която стана супер, но в милано мисля да направим и капоне, затова ми е интересна техниката на Лени. Единствено ми идват в повече сладките неща. Иначе тук само хапват и спят тея дни, а ние с нашите кръстосвахме празния град.

# 437
А защо не може да се яде салата, която е фабрично мита- аз мисля, че може, всмисъл те не са мити само във вода, а и са дезинфекцирани и няма проблем да се ядат. Заради бременността ли се ограничаваш или просто недоверие? (аз понеже мразя да мия салати тези пликове много ми улесняват живота, когато бързам). Аз техниката я правя сега (втори път, да видим какво ще стане) с пиле, което ще пека на 1ви. Описана е тук:  http://food52.com/recipes/15069-russ-parsons-dry-brined-turkey-a … udy-bird#comments

# 438
  • IT
Запазих си го във фаворитите, днес си мислех за тази марината, на втори мисля да пека пиле. На 1ви по традиция на никой не му се яде.
В София много мъгла, много-като в града на Батман сме.Дано утре няма и Джузепе да успее да кацне.

# 439
Ами аз винаги съм мила салатите, имам си от онея пласмасовите центруфуги и не ми пречи, но да кажем, че ако не бях бременн и съм на гости бих яла. Сега лекарката ми каза да не ям нищо, което не е мито от мен, дори по ресторанти.
Ние вече сме си в милано за щастие. Между мен и свекървата, да ви кажа, хич не върви Sad много ми е кофти, но това е положението май.

# 440
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година! През следващата да сме здрави!

# 441
  • MI
10 c's, благодря ти и аз за рецептата  bouquet Запазвам си я, ще я пробвам със сигурност след като ни свърши следпразничната диета... Аз си починах доста тези дни, имах нужда определено от малко релакс че ми беше много изнервено последните месеци. Почнахме да гледаме някакви неща за сватбата, казахме на всички тук кога ще е горе-долу и така.  Simple Smile

Якамоз, какво се е случило? Не й се връзвай толкова, вероятно и ти си по-изнервена от бременността сега... Иначе тези нарязаните салати и аз не ги мия, нали затова ги продават готови, само за овкусяване  newsm78

Весело посрещане на новата година на всички! Дано новата година да е по-хубава от старата и на всички да донесе много щастие!  Hug

# 442
  • в едно миланско село
Весело изкарване на всички и от мен!

сега се прибирам от работа, ще приготвя точно 2-3 неща и толкова.
отчитам за 2015, че беше много тежка, но положителна година, веднага бих се подписала за подобна 2016-та.

поздрави, дами, на вас и семействата ви.

# 443
  • IT
Весело посрещане на 2016 година ви пожелавам. Да е успешна и щастлива за всички ви!

# 444
За пръв път в живота ми нищо не приготвям.) Всмисъл, седя си на дивана, мисля си как ще се къпя, ще си направя после маникюра, пиегата и как ще излезем. Мисля си дали да не се позабързам, не изтича ли времето и тн.  Теоретично съм приготвила едни сиренца и салами за подхапване преди излизането, но Боже Господи какъв рахат  Laughing

# 445
Честита нова година! Дано бъде много хубава за всички! Hug

# 446
  • MI
Честита нова година! Да е много щастлива и успешна!

# 447
Честита Нова година! Нека е по-здрава и щастлива от изминалата:-)

Ние прекарахме прелестна вечер снощи-  умерена, откъм ядене, в същото време запомняща се откъм емоции. Лошото е, че нещо настинах аз от онзи ден чувствам че се разболявам и днес вече се тръшнах, та следващите 2 почивни дни ще ги прекарам в компанията на парацетамол и вит.С вместо в нещо интересно. Но няма какво да се прави, животът е това, което се случва докато си правим планове- поне са почвни дни , а не да се влача болна на работа.

Разкажете за вас:-)

# 448
  • IT
Честита нова година момичета!В София е много студено -14 беше сутринта. Утре мисля да ходим на кино с детето, Дж. ще е "осъден" да обикаля мола и да пие кафе, защото филма ще е детски и дублиран. Навън не може да се разхождаме. Срещите ми с приятелки с деца са за другата седмица, а да го държа още един ден у нас, ще е голяма мъка.
Лошото е, че нещо настинах аз от онзи ден чувствам че се разболявам и днес вече се тръшнах, та следващите 2 почивни дни ще ги прекарам в компанията на парацетамол и вит.С вместо в нещо интересно.
Бързо оздравяване, аз вчера бях така. Това студено време не ми понесе просто.

# 449
Да е честита, мирна и по-добра за всички новата година!   Hug

Ние я посрещнахме вкъщи, с минимум подготовка, семпло меню (скампи, бакала и салата), отпуснахме му края само с едно тирамису и съм доволна от лежерния начин, по който се чувствам. Simple Smile Днес си направихме една дълга разходка из центъра, където неочаквано за мен имаше страшно много хора, но поне въздухът ставаше горе долу за дишане...

П.П. Лени, вие на Стар уорс ли бяхте, как ти се стори филма?
Съчувствам ти за настинката, дано мине бързо! Мед с джинджифил прави чудеса при мен...

Общи условия

Активация на акаунт