Италия 149

• 64 460
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Милата Дес! Поне така ще си почиваш  насила  Wink

# 511
Не ми казват колко ще лежа, а и аз не питам. Сигурно поне седмица, на 26 ме приеха така че очаквам още доста дни. Докторите нищо не казват за сега, правят ми изследвания и ме наливат с лекарства.

# 512
  • IT
Деси, пописвай като се сетиш, д казваш как си. И това ще мине Simple Smile лежи и почивай.
Нели, ядохме я на гости тази салата, иначе аз отдавна не купувам извън сезонни плодове и зеленчуци.
Днес реших да пусна пералнята за първи път, чаках 5 мин да се случи нещо и се оказа, че съм забравила да врътна водата. Страшна домакиня съм, няма що Simple Smile

ПС Давайте идеи какво да му слагам на малкия за мерендината. Слагам му плод и солети до сега, но скоро тези солети ще му омръзнат. В България нали не се носи нищо отвън за ядене в градините и не съм свикнала.

# 513
  • MI
Деси, надявам се скоро да те пуснат, използвай наистина времето да си починеш, та макар и насила. Hug Ти как се чувстваш?

Давайте идеи какво да му слагам на малкия за мерендината. Слагам му плод и солети до сега, но скоро тези солети ще му омръзнат. В България нали не се носи нищо отвън за ядене в градините и не съм свикнала.

Някакви пълнозърнести бисквити?

И на мен така ми става понякога от зимни салати, отдавам го нитратите, ама знам ли... А и при толкова друга зеления тук не виждам защо да рискувам да ги ям.

Да се оплача че и нашата миялна се прецака нещо, не източва до край водата  Sad

# 514
Откакто съм в болницата съм по-добре. Първия ден беше много тежко, аз изобщо не очаквах, че съм чак за болница.
Вчера и дядо ми почина та няма да ви каЗвам как бях, но заради бебето гледам да не мисля за това Sad

# 515
  • Италия
Деси, моите съболезнования за дядо ти!  Hug Стискай зъби и почивай пълноценно.
Алекса, моята дъщеря не признава нищо друго освен пакетче крекери в раницата си. Аз и' купувам обаче от онези non salati.

# 516
  • MI
Моите съболезнования, Деси, предполагам колко ти е трудно...Скоро обаче е имаш много хубав повод за радост, така че мисли за това. bouquet

# 517
Деси, моите съболезнования за дядо ти! Hug
Много гадно, че се налага да лежиш в болница. Дано те изпишат бързо и всичко да е наред! Heart Eyes

ПС Давайте идеи какво да му слагам на малкия за мерендината. Слагам му плод и солети до сега, но скоро тези солети ще му омръзнат. В България нали не се носи нищо отвън за ядене в градините и не съм свикнала.
От крекерите много харесвам MISURA "Fibre Extra", много са ми вкусни. Синът ми, който е безкрайно капризен към всичко, що се яде, също ги харесва и още не ми е правил физиономии и не ми ги е отказвал тези. Точно за меренда му ги давам и аз.

# 518
Деси, моите съболезнования!  Hug

Опитай се наистина да се абстрахираш, колкото и да е трудно и ти пожелавам скоро да си здравичка и у дома!

# 519
  • IT
Деси,  Hug Hug Hug съболезнования.
Мерси момичета Simple Smile Свалих картинката на крекерите, утре да търся.
На мен много ми харесва училището как е организирано. Доста по-добре от България ми се струва. И сорелите и учителките са мн мили. Учителката му е мн симпатична, омъжена е за албанец Simple Smile
А и с тези престилчици е мн добре, няма да ви казвам в градината, че си гледаха картинките на дрехите и ако няма с определена картинка наставаха драми между децата.
Той ходи до обяд още, от септември като стане първи клас ще го оставям до 3. Не ходи на религия(за сега) В класа има едно индийче и още едно дете, на което баща му е арабин и което от първия ден се сприятели с моето дете. Другите деца също са мн добрички. Дворът им е мн хубав, въобще доволна съм. В България такова училище за тези пари няма да намеря.

# 520
Деска, моите съболезнования! И моята баба почина преди два месеца, беше ми последната  Cry. Но такъв е живота.
Мерендине за училище - пробвала ли си с АВС della merenda?  Това са от дебелите гризини, парченце пармиджано и плодово сокче. Аз взимам всичко поотделно и им го сглобявам. Или гризини със суджук (когато го има), топени сиренца... Pane e olio е друга любима закуска.

# 521
Благодаря ви! Деси, съжалявам за баба ти Sad много са тъжни тези неща.

А тези меренди не може ли да са сандвичи или трябва да е нещо опаковано?

# 522
  • Италия
При нас специално подчертаха, че трябва да са опаковани мерендите. В моя случай обаче говорим за детска градина. В училищата може би е различно. Знам, че приятелката ми тук приготвя панини на момчетата си, но те са големи

# 523
  • IT
Мирена  и той е в градина все още Simple SmileКупих от крекерите нa Мизура и още едни купих, яде и от двата вида. Пуснах си и аз нетфликс Simple Smile Почвам след малко the 100-препоръчаха ми го:)Сега довършвам un milione di giorni  с любимия ми нино фрасика

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 05:06 от allexa.7

# 524
Не е лош сериала за 100-те, ние точно го приключихме.

Общи условия

Активация на акаунт