Италия 149

• 64 090
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Фей, честит рожден ден!  bouquet bouquet bouquet
Да си жива и здрава и много, много щастлива! И се появявай по-често тук  Laughing

# 556
feiam, честит рожден ден! Да си много щастлива  bouquet

Да, изписаха ме вече, но съм закована на леглото.  Sad Ще видим колко ще устискаме.
кога ти е термина?

15 април, но със сигурност няма да издържим до тогава.

# 557
  • IT

15 април, но със сигурност няма да издържим до тогава.
Близо си Simple Smile още малко остана Simple Smile

Феиам и от мен честит рожден ден Simple Smile Да си жива и здрава Simple Smile
Обичам водолеите(не само защото и аз съм:))

# 558
Фей, честит рожден ден!  bouquet

Деси, аз имам чувството, че вчера забременя  Shocked Shocked Shocked

# 559
  • в едно миланско село
Благодаря за пожеланията, момичета, и за тези във ФБ, също!  bouquet
за съжаление, времето не ми позволява да се появявам често, нито тук, нито пък там...
но ви мисля всички и хвърлям по едно око от време на време.

Деси, стискам палци да издържите колкото се може по-дълго  Heart Eyes

Алекса, и ти ли?  Laughing

Лени и Барбич, специално ви благодаря за пожеланията за пътешествия, след като цял ден слушам "здрава, издръжлива и търпелива", добре че бяхте вие и една приятелка от България да ми пожелаете път  Wink

хубав уикенд на всички желая!  Heart Eyes

# 560
Фей,  и кво сега,  коя е следващата дестинация? Не може вече да не си организирала лятото....
Алекса,  добре дошла в клуба  Hug.  Кога е твоят р. д.?

# 561
  • IT
Фей и аз Simple Smile
Деси,мина моя Simple Smile на 5ти беше

# 562
Ами тогава, щом си мълчиш,  Честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава!  bouquet bouquet bouquet

# 563
  • в едно миланско село
Фей,  и кво сега,  коя е следващата дестинация? Не може вече да не си организирала лятото....
Алекса,  добре дошла в клуба  Hug.  Кога е твоят р. д.?

ми... Калифорния и паркове, почти твоята обиколка, само че ще се кача до Моаб и прескачам Yosemite ... най-сетне се реших  Rolling Eyes
липсват ми още 2 хотела и после ще работя по подробно по маршрута  Laughing

Алекса, ти си третият човек в обкръжението ми, роден на 5-ти. няма да те забравя догодина, а сега, честито на патерици. Много Водолеи, много нещо  Hug

# 564
Алекса, ЧРД:-) Татко беше роден на 5 февруари, познавам и други хора на същата дата! Това е някакъв особен ден, явно.

Абе, кака Ленче подаде за гражданство по онлайн-метод - сега какво чакам? Някой подавал ли е наскоро?

# 565
  • IT
Благодаря момичета:) И двама от видните световни футболисти са на 5ти февруари-Кр. Роналдо и Неймар
А като написа Феам САЩ, с италианския паспорт трябва ли виза за Америка?
Аз съм си поставила за цел тук в Италия да пообиколя тази и следващата година. Но трябва кола да си купя първо, на мъжа ми не я харесвам и е с много малък багажник, по-малък и от този  на моето Поло в България.
Април съм решила като дойде майка ми да слезнем към Помпей, Неапол, Соренто, Позитано. Пък Юни тук в Лацио да пообиколя-езерата, онзи манастир големия и такива подобни.
В горната част съм била само в Падуа(където живяхме преди 7 години) и Венеция ,  МИлано, Леняно, Галарте и Бреша, а да не забравям и почивката ми в Римини в млдежките години-там имам много за обикаляне.

# 566
  • в едно миланско село

А като написа Феам САЩ, с италианския паспорт трябва ли виза за Америка?

Не, ЕСТА за 2 мин он-лайн  Wink
следващите 2-3 години и при мен ще са обикаляне на Италия, че е просто срамно отколко години съм тук и колко малко съм видяла  Embarassed

# 567
Супер Фей! Аз с удоволствие бих я повторила тази обиколка. Защо пропускаш Йосемити? Много е красиво там,  освен,  ако не е много изгоряла от последните пожари.
Ние тази година сме в посока изток- Япония и Тайланд.

# 568
Алекса,  обади се като минаваш през Наполи,  да хапнем по една пица заедно.

# 569
  • IT
 ще се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт