Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
Вероятно ще си му слабост и може да иска да станеш негова жена Simple Smile Имаше една тема по въпроса - ще я потърся да ти я пусна  Peace

# 481
А какво ще кажете ако хирона на единия е в съвпад със Слънцето на другия?  newsm78

# 482
  • в 1001-та нощ
Хирона на жената или хирона при мъжа?

# 483
Май хирона на жената.

Обаче се обърках, не е в съвпад със Слънцето а с Асц.

# 484
  • в 1001-та нощ
Възможно е да вижда в негово лице отклик/решение за нейни слабости Simple Smile

# 485
Сега видях, че моя хирон е в 10Д, много странно.  Crazy

Между другото извинявам се за глупавия въпрос, но от къде мога да сваля ЗЕТа?
Искам да видя преди 5-6 год как са били планетите при мен и по-конкретно в определени месеци.
Отделно, как мога да проверя в синастрията съвпада на планети в кой дом се случва?  Peace  Hug

# 486
  • в 1001-та нощ
И в astro.com може - правиш си транзити за задна дата Simple Smile

Синастрията излиза с домовете на двамата Simple Smile Просто я направи.

ЗЕТ свалям 2 пъти - лепи много гадости и повече няма ....ще мисля за купуване на soalr fire, защото явно няма друг начин ....Уважавам труда на хората, но поне да имаше пробен период. Така избирам на сляпо Sad

# 487
Ами аз в астрото съм правила синастрия ама не мога да видя в кои домове се разполагат планетите на 2та.  Tired
примерно моите Слънце и Луна са 7Д - Риби, съвпад с неговата Венера, която също е в Риби, но 11Д. Т.е. Неогавата Венера попада в моя 7Д, а моите Слънце и Луна в неговия 11, така ли? И ако да, това какво значи?  Crazy

Явно не гледам каквото и където трябва, Аленка  Blush а и много ми се иска да си направя карта за 2009 и 2011 и да видя тогава кое как е било разположено.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 22:24 от Adriana11

# 488
  • SF
Искам само да ви кажа, книжката за 12-и дом, която Kuanin сподели тук в темата, съм я "понапудрила" малко като дизайн и съм оправила правописните грешки, които намерих при първия прочит.
Имам време и желание така да направя и останалите книги, които споделяте.
Мога да събера и картите, които споделяте в един общ pdf за удобство, когато задаваме въпроси или за удобство на тези, които искат да ги погледнат. Помислете дали ви е необходимо това и ми кажете.  Simple Smile

# 489
  • София
Адри тези неща ги има всичките в астрото виж настройките му като правиш карта  Rolling Eyes аз имам някаква безплатна програма на компа бях пускала линка ако някой иска ще я пусна пак  Rolling Eyes
Аленка ме отказа от ЗЕТ-а  Mr. Green
За книгите аз смятам че не е спешно стига да ги има на едно в първия пост  Rolling Eyes
Есме аз съм за   Peace
Аз още се възтановявам от Илиана сега съм във фаза на отричане  Mr. Green

# 490
ZET е много хубава програма, има много възможности и лесно се върти картата. От Lite версията може да се придобие представа. Тя отбелязва на чарта аспектите между транзитна и натална планета, което астрото не прави и мен това точно много ми харесва Simple Smile Отбелязва Сабиански символи, транзитни домове и пр. Аз я ползвам много.

# 491
Адри тези неща ги има всичките в астрото виж настройките му като правиш карта  Rolling Eyes аз имам някаква безплатна програма на компа бях пускала линка ако някой иска ще я пусна пак  Rolling Eyes
Аленка ме отказа от ЗЕТ-а  Mr. Green
За книгите аз смятам че не е спешно стига да ги има на едно в първия пост  Rolling Eyes
Есме аз съм за   Peace
Аз още се възтановявам от Илиана сега съм във фаза на отричане  Mr. Green

Ами гледам ама то си трябва повече занимавка, да се разучи и т.н.
Аз трябва да мисля варианти да си оползотворявам времето, което ми минава в пътуване по метра и влакове  Crazy макар, че сутрин ми се спи много, а вечер съм изморена след работа. Няма угодия  Crazy

Лейли, смяташ ли да чуеш и 2ро мнение? Не се знае, астролозите не са с неземни сили, може да е сбъркала за нещо или да не стане точно така, както го е казала  newsm78  Hug

# 492
  • в 1001-та нощ
Именно, но не зная как е solar fire и дали ще ми хареса повече Simple Smile Ще се опитам да я разгледам инсталирана някъде, за да добия представя Simple Smile

В лайт версията на ЗЕТ няма прогресии и дирекции, затова  доста ползвам астрото, но пък това,че не се отбелязват транзитните аспекти е дразнещо. Даже се чудих дали има такава настройка, която да ми убягва Simple Smile

Аз съм на вълна възврати сега и разглеждам предстоящия венерин възврат, който ще съвпадне със слънчевия и този на меркурий Simple Smile

Започнах и лунари да гледам - лека полека вкарвам още и още неща.

Вчера проверих за книжките в книжарницата в Серика Център - няма ги, изчерпан е тиражът.

Esmee  Hug страхотен жест  Blush  bouquet  bouquet  bouquet Аз снощи гледах книгата за транзитите на Сатурн - защото се очертава транзитният да направи тригон с наталния - четох как се вписва във възрастовия план с другите аспекти на Уран и Нептун - та имаше доста грешки Simple Smile Явно е сканирана и не всичко е излязло правилно Simple Smile

Ще ги събера - каквото има при мен и ще ти ги пусна - с която ти е интересно да се захванеш Simple Smile После само ще трябва да се качат някъде Simple Smile и да оставим линка отпред Wink

Lailah  Stop Stop Stop наистина не препоръчвам инсталация на лайт версията от руските торенти - след безкрайно много чистене - пристъпих към преинсталация на ОС  Sad

# 493
Алена, кои са предимствата на solar fire, какви възможности има? Нещо повече от ЗЕТ, например, или от астрото? Кое би те накарало да я избереш?

# 494
Алена, извинявай, че те питам, но в буктрейдинга ли ходи? Много често ги виждам там, понякога изчезват, после пак зареждат, едва ли печатат нов тираж  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

много ми харесва идеята да се съберат всички карти, без картинка нищо не схващам, но да ги има и данните, за да се връткат транзити и прогресии  Praynig Praynig Praynig може и само данни всъщност да има

използвам зет7 от около 5-6 години, нямам хванати гадинки и в офиса и в къщи, ноне помня от къде ми е

Общи условия

Активация на акаунт