Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
По-скоро идеята уж е да са в 1 пост, защото една отделна  тема ще се забие  назад и върви я търси, като ти трябва нещо  Hug

Може да събираш линкове и преди да се пусне новата тема - да се добавят в 1 пост  Peace

Иначе имах предвид Транзитите на Сатурн на Ерин Съливан Simple Smile

Herzen  Hug ако ми попаднат 2 и 6 том на български - ще ги споделя Simple Smile Ти да не би да имаш другите томове на бг?

# 466
имам ги хартиени
скоро някой пита, в книжарницата 'буктрейдинг' в мол 'сердика' ги гледах преди около 2-3 седмици

# 467
Елч, том 5 го намерих на pdf - на български, ама не помня дали и ти не си го беше намерила Simple Smile

Само том 4 остава да търсим Simple Smile
ау, искам го! на мен ужким моята приятелка ще ми го даде, ама дали и кога не е ясно Sad

# 468
  • в 1001-та нощ
имам ги хартиени
скоро някой пита, в книжарницата 'буктрейдинг' в мол 'сердика' ги гледах преди около 2-3 седмици

4 и 5 том ли ги има? Или 2 и 6 том?

Елч, пусни ми на лични мейл, скайп, ФБ ... да ти го пратя  Peace

# 469
4ри е зелен и го имаше, за 5ти не се сещам
по-добре се обади по телефона да ги питаш, но те там почти винаги си ги поддържат всички томове

# 470
Херцен, мерси за инфото! в сайта им ги няма, но явно не е пълен. ако някой звънне или види  наживо 4 том да свирка Simple Smile

# 471
  • в 1001-та нощ
Благодаря Herzen  Hug ще пробвам да звънна Simple Smile

Елч - ако има - направо ще взема 2 бр ако искаш ли ще запазя 1 бр за теб  Peace

# 472
Да качваме в постовете книгите, а модератора да ги премества в първия пост. Може би така ще е добре.

Или на лични съобщения, ако така ви е по-удобно Simple Smile Но тогава няма да могат всички да се ползват Simple Smile

# 473
Kuanin, проблемът е, че заглавният пост не може да се редактира вече, дори и от този, който го е пуснал. промени се правят само като се пуска нова тема Sad
не че не сме бързи напоследък, но все пак някой трябва да са ангажира да трупа.

# 474
  • в 1001-та нощ
Точно аз не съм човекът, който крие някакво знание за себе си  ooooh! ooooh! ooooh! Но не бих занимавала модератор да добавя всяка нова книжка, на която попадна -веднага  Blush Не е спешно... пък и не виждам някой в темата да напира за това  Mr. Green Разбира се - към модератор може да се обърне всеки - ако желае книги, с които разполага да се качат веднага в 1 пост. Не вярвам, обаче - някой да проверява всеки ден - дали е качено нещо ново  Mr. Green

# 475
  • Sofia
Здравейте, не съм ви забравила  Hug
Просто съм много заета напоследък, затова само ви чета, но не смогвам да ви пиша.
Линковете към полезни книги според мен е добре да се съхраняват от някоя от нас и в началото на новата тема да се добавят към другите линкове  Peace  Ама кой ще се заеме с това  newsm78 труд си е, определено.
В момента чета книжката за Домовете и съм възхитена от начина, по който е написана. Браво на авторката   bouquet Увлекателно, информативно и дори забавно четиво   bouquet

# 476
  • в 1001-та нощ
Който я пуска ще ги добави Simple Smile Не държа да съм аз Simple Smile

# 477
Аз не държа да променям каквото и да било в темата Simple Smile Знания също не пазя за себе си и споделям литература, ако не мога друго. Когато има интерес.

# 478
Kuanin, ама то желание има. На всяко ново пускане на темата гледаме да я осъвременяваме и да добавяме полезни линкове.

# 479
А  какво мислите за следните аспекти:
- моят СЛВ съвпада с негов Хирон
- моят Хирон съвпада с негова Венера, която е в съвпад със Сатурна му?
Дали това е силно кармична връзка или по скоро връзка, от която и двамата можем да бъдем силно наранени?
Иначе имаме съвместимост:
-негова Луна съвпада с мои Луна, Плутон, Венера в Скорпион
-негови Марс и Меркурий са в Лъв точно на моя ДЦ
-Слънцето му е в Рак, моят 5-ти дом е в Рак
нямам му часа на раждане и не мога да кажа повече

Общи условия

Активация на акаунт