Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Но, ми стана интересно, защо мислиш, че имам ниско самочувствие?  newsm78 кое в картата сочи към това?  Tired

Квадрата между Слънцето и Сатурн.

А и съдя по това, което каза за връзките си - че тормозиш себе си, че обвиняваш себе си и дори си се молила на бивш да се съберете. Човек, който е по-горделив, с по-голямо самочувствие това няма да го направи.

Този квадрат кара също така хората да се тревожат много, да цензурират себе си, да се опитват винаги да изглеждат прави, и не на последно място искат да контролират средата. Това при теб се изразява особено в междуличностните отношения, тъй като квадрата е между 4-ти и 7-ми дом - семейство и връзки.

Точно това бях тръгнала да пиша, че не виждам друго освен квадрата Слънце-Сатурн.  Hug

Обвинявам себе си, защото знам, че за някои от проблемите, а и да се стигне до там, причината съм аз (прекалената ревност и мнителност). А, тогава наистина много се унижих и се молех, защото аз буквално го попилях това момче.  Tired
Много си права, че винаги искам всичко да контролирам, аз да кажа последната дума, да се наложа, все такива хубави работи  Grinning  ooooh! но и поради тази причина виждаме ефекта ...

# 451
  • Варна
Цяла седмица нямах време за мамата, сега се връщам да
чета, че пак сте изписали света  Simple Smile И, за да не е спам, две
статии за Юпитер в Дева в следващата 1 година
https://astroamor.wordpress.com/2015/08/11/%D1%8E%D0%BF%D0%B8%D1 … -2015-09-09-2016/
http://awakening.land/news/jupiter_in_virgo/

# 452
хаха, лайла, не е толкова страшно, щом аз съм навита на трето дете Simple Smile)

аз тези дни съм се захванала с подробен хороскоп на мм. ан толкова хора съм гледала картите, писала съм им за тях, а него милият само от тук от там съм го чопкала. та по повод разводите реших да го погледна по-сериозно. Simple Smile

# 453
# 454
  • София
Ми Елч страшно ми звучи на мен  Mr. Green
Грийн мерси за книгите, за съжаление на мен руския ми никакъв  Rolling Eyes ще се помъча с преводача  Crazy на английски и БГ конкретна инфирмация не намерих а ми е интересно. Четвъртия хармоник, който е за квадратите ми образува едни Yod- ове и ми стана много любопитно  Mr. Green
Това за квадрата Сатурн - Слънце е много вярно, и аз като Адри обаче не го възприемам като липса на самочувствие  Mr. Green

# 455
  • SF
Lailah, и ти ли имаш квадрат Слънце-Сатурн?
При мен Слънце-Сатурн са в опозиция и това е май единствената опозиция между планети в картата ми. Останалите са с разни възли, Хирон, Лилит - ей такива.

# 456
а, лайличка, тя бременността далеч не е само красивите черно-бели арт фотографии на одухотворени бъдещи мами с приятни кръгли коремчета Simple Smile

есме, ми като го гледам той си е Simple Smile дано научи още нещо за себе си като му го дам

аз имам крещяща липса на самочувствие, а слънцето ми прави аспекти само с Юпитер/Сатурн съвпада и то секстил.

# 457
  • SF
Аз си имам самочувствие и с това направо убивам другите. Включително и семейството и приятелите ми са недоволни от факта. Хората не могат да понасят, ако друг, макар и близък, се чувства добре и уверен. Отвратително е да чувам от най-близките: Абе ти внимавай! Недей така смело! Да не съжаляваш! Кой ти каза, че така ще стане?...  и от сорта.
Без да съм ги питала. Laughing Laughing

# 458
  • София
Елч аз не си мисля такива неща за бременноста, то и след мелачницата която съм минала нормално, ама тази екстра държа да не ми се случва  Flutter

# 459
  • в 1001-та нощ
Елч, том 5 го намерих на pdf - на български, ама не помня дали и ти не си го беше намерила Simple Smile

Само том 4 остава да търсим Simple Smile

# 460
Ако искате 4-ти на руски, мога да го кача.

# 461
  • в 1001-та нощ
Аз толкова книжки насъбрах, че не бързам  Hug Но благодаря за предложението Simple Smile

Тъкмо гледам, че транзитен сатурн наближава тригон с наталния.   Blush Чета в книжката за транзитите,че следва малко да успокоя топката и да изпитам удовлетворение - ами ха дано Simple Smile  Blush

# 462
може ли 2ри и 6ти том на български  Praynig

# 463
Алена, за коя книжка за транцити говориш?

Ето М.Марч - книга 4, на руски

http://dox.bg/files/dw?a=f51e43b352

# 464
Ако искате да събираме книжките в отделна тема. Да са под ръка във всеки момент.

Общи условия

Активация на акаунт