По същия начин като тебе никога не съм съумявала да разрешавам проблемите си във взаимоотношенията с хората, в моя случай винаги са бягали с викове от мен, а аз умело и манипулативно ги изкарвам и виновни
след последната ми раздяла се опитвам упорито да разбера за себе си какво толкова правя ама то след дъжд качулка особено като не виждам себе си не става 

като цяло няма нещо твърде драматично, но определено не беше спокойната ми първа бременност, когато Сатурн е бил в 4 дом.
Адри и при мен има подобна поредица от връзки само дето грижовния беше Лъв, егоиста Рак
снощи давих мъката в ром 

и другото което не схващам е гледа ли се въобще значението на аспекта в хармоничната карта или тя е просто за да се види "тежеста" на аспектите

кое в картата сочи към това? 

но това само по себе си не те променя, поне при мен не работи. Аз също съм на мнение, че човек е такъв, какъвто е, пине за генералните неща. Това ест не означава, че трябва само да седим и да се оправдаваме. Аз знам, че ще дойде момент, в който може би ще стана по-спокоен и уравновесен човек, ще разбера че от ревност няма смисъл, защото човек 1 живот живее, но на този етап се мъча много и вярвайте ми, не е по желание
и другото което не схващам е гледа ли се въобще значението на аспекта в хармоничната карта или тя е просто за да се види "тежеста" на аспектите 
кое в картата сочи към това? 
Препоръчани теми