Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Li13 , съвпадът с Нептун няма да е през ноември - доста време има, над година - можеш да видиш в ефемеридите кога настъпват тези транзитни аспекти и да си построиш карти (транзитна, прогресивна, дирекционна) за тези дати, да видиш и дали някоя лунация няма да засегне някои обекти Simple Smile .... Blush
alena, все още не съм пуснала карта, но ако се окаже някъде 2017 когато Сатурн ще влезе в 5 дом на моя човек Козирог, то нищо чудно тогава да има много много промени при него. При мен ще е в 6-ти дом - работата. Явно тогава ще изникнат проблемите помежду ни и евентуално с дете - олеле майко. И после първо при мен Сатурн в 7ми дом, после при него  - ще ни тресе яко ако останем заедно.

# 406
При мен ретро Венерата се прояви с връщане на любим човек от миналото в моя живот, който създаде хаос в отношенията с настоящия ми. Малко както при ретро Меркурий, само че в емоционален аспект  Tired  Сега трябва да се взимат решения, ама като чета явно периодът не е подходящ та ще позачакам да тръгне отново директна преди да взимам кардинални решения.
Само споделям  Crazy
Следя ви от време на време, но не пиша че напоследък съм доста заета Simple Smile
И при мен транзитният Сатурн ще се нахендри скоро над Нептун и ще ми активира тау квадратурата... не ми се мисли изобщо по темата все още Simple Smile
Усмихнат ден, момичета Simple Smile

# 407
Оооо ами и при мен онзи ден изникна едно бивше гадже в офиса ми  Laughing Върнал се за малко в БГ и решил да мине да ме види - голямо сладурче беше, но навремето аз бях доста напред с материала и той не се чувстваше мъж до мен и тръгна по чужбините да прави парички - еми добре е в момента и пак си изглежда добре като преди  Embarassed За щастие си тръгваше на другия ден, та не се наложи да съгрешавам  Embarassed
Какво се препоръчва при ретро Венера и не само:
- Да направим преоценка на ценностите, да преосмислим въпросите относно личния си живот, красота и отношението ни към парите; - направено при мен и при моя приятел
- Да се върнем към предишни възлюбени или да изясним отношенията си с тях, да ги завършим, да простим, да постигнем онова, което е било пропуснато. Да оправим допуснатите грешни или поне да ги осъзнаем; - направено при моя приятел
- Да хармонизираме съществуващите отношения, да ги преосмислим, да погледнем „на дълбоко“, да изясним отношенията си /но без агресия/ - меко, тактично …; - правим го в момента
- Да се върнем към недовършените процедури относно грижата за себе си, с меко отношение – кремове, маски, пилинги; - правя го
- Да въведем ред в материалната сфера; - охххх трудно след последната почивка, но съм решила твърдо да погася всички минуси по кредитни карти
- Да се върнем към забравени или недовършени неща и идеи, свързани с красотата, външността, дизайна, отношенията, парите; - мдааа

# 408
- Да се върнем към предишни възлюбени или да изясним отношенията си с тях, да ги завършим, да простим, да постигнем онова, което е било пропуснато. Да оправим допуснатите грешни или поне да ги осъзнаем;

Хм, дали пък не е дошъл моментът най-накрая да се съберем и да приключим разни безсмислени връзки  Thinking
Благодаря, за това което написа, аз някакви други неща четох, а може и да съм недочела нещо
Ето от тук:
https://astrobg.eu/retrogradna-venera

# 409
Да и аз оттам го взех моят пост - чети до края

# 410
Да и аз оттам го взех моят пост - чети до края
Явно следобедната просъница ме докарва до мързел Simple Smile  С човека с който отново се срещнах имаме много интересна синастрия. По мое мнение трудно ще се разделим някога.
Ще съм благодарна, ако някой има желание, да хвърли по едно око и да изкаже мнение   bouquet
http://prikachi.com/images.php?images/662/8312662o.gif

Нещо май не докарах прикачения файл  newsm78  
Дали се вижда нещо?

# 411
относно еднаквите съдби. знам за случай на близнаци, които са били осиновени като малки. намират се след 30 години и се оказва, че са имали доста сходни съдби - женили са се по едно и също време за един и същи тип жена, имат еднакви деца, родени с малка разлика, еднакъв пол. разведени са и двамата. разбира се, има и нюанси, но основното е там.

знам и за жена, родена на моята дата, година, местораждане, но с малка разлика в часа. омъжена е за мъж огнена зодия като моя и има 2 деца, точно като моите - по-голямо момиче и после момче, същите земни зодии, същата разлика между тях, но всичко се е случило с 2 години по-рано, предполагам заради разликата в часа.

а относно предубедеността, ами ще ми седи в съзнанието, но аз вярвам в себе си, в него и в нас. приемма го като предизвикателство и смятам, че мога да го отработя. имаме 5 години хубав брак, не че не може всичко да се обърне, но в крайна сметка всичко зависи от нас. отказвам да се измъчвам заради нещо, което може да се случи. ако се случи тогава ще се реве Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и за децата в картите на двамата - мм е с козирог на к5. забелязала съм, че такива хора рядко имат повече от едно дете. не мога да кажа, че мм гореше от желание за второ, но е факт, че го имаме. аз даже си мечатя и за трето Simple Smile та, не винаги по-лошото надделява.
днес съм в стрелческо оптимистичното си настроение, сложила съм розовите очила.  Sunglasses

# 412
  • София
Ще съм благодарна, ако някой има желание, да хвърли по едно око и да изкаже мнение   bouquet

Абе Илита това ти ли си  Embarassed

И ти си като мен с опозиция Луна - Слънце и лунно затъмнение  Rolling Eyes

# 413
Елч и моя човек е с козирог в 5ти дом. Я кажи как се грижи твоя за децата? Добър баща ли е? Как се изразява този Козирог в петия дом? Моя също не е искал деца, но има ги по една или друга причина.
Твоята бременност премина при транзит на Сатурн през петия ти дом?

# 414
Аз се надявам когато Сатурн трябва да ми транзитира 6-тия дом да съм в майчинство, а не да имам някакви проблеми на работа, че и това ми е много важно.

# 415
  • София близо до Витоша
Аз пък да ви разкажа .....
с моята приятелка бременеехме заедно моят термин беше на 14 май, нейния на 2 юни. На 16 май в 6,55 родих втората ми дъщеричка, обадих и се да кажа за радостната новина, следобяд получава СМС от нея и че тя родила в 15 часа. След като съм и се обадила паднала и тапата, изтекли водите и бегом към родилното. Та двете дечица са като братче и сестриче, неразделни, наскоро им правих синастрия и на двамата/просто от любопитство/ много сходни планети, все едно са родени като близнаци.

# 416
  • София близо до Витоша
Аз се надявам когато Сатурн трябва да ми транзитира 6-тия дом да съм в майчинство, а не да имам някакви проблеми на работа, че и това ми е много важно.

Хммм в момента моят Сатурн транзитира в 6 дом, мога да ти кажа че не е много лесничко. Първо родих много трудно първата ми дъщеря, възстановяването след това беше продължително около година. Второ след 2 инцидента с другото ми детенце получих нервен срив, бях в болница, пих успокойтелни./Сатурн също е свързан и с нервичките  smile3511 . Трето от година си търся работа и все нещо не ми достига за да започна, викат ме, или не ми се обаждат  newsm78, надявам се след 19 септември, след като влезе в Стрелец и 7 дом, да си намеря работа

# 417
Цветелина провокира ми следната мисъл.Картите на еднояйчни близнаци например,единствената разлика е 5 мин.То тогава те би трябвало да имат абсолютно една и съща карта,една и съща съдба. newsm78 Малко не ми се връзва,това е абсурд. newsm78 ТОгава какво се гледа,поне имената им носят различни вибрации,но само заради имената? newsm78 Моля някой да ме просвети! Praynig

Особено ще са интересни отговорите на Алена и Грийн какво знаят по този въпрос.И не само ,разбира се. Simple Smile

# 418
В традиционната западна астрология няма да има голяма разлика в наталния хороскоп. Затова се използват производни карти за да се видят разликите. В западната са хармоници, във ведическата- варги.

# 419

Абе Илита това ти ли си  Embarassed

И ти си като мен с опозиция Луна - Слънце и лунно затъмнение  Rolling Eyes

Аз бе аз Simple Smile Ама живо се вълнувам от тая синастрия. Вижда ли се? А и нещо май не я сътворих като хората ми се струва, че аз астротема основно ползвам. Съвпадите по ъглите ме вълнуват най-вече - 4 -10 дом. Иначе аспектите са ми ясни криво ляво  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт