Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Според мен е хубаво да прочетеш книжката  Laughing

Fermina Daza, благодаря  Blush При мен първият квадрат е при приема в английската гимназия - голям зор беше, а също и голяма промяна - среда, манталитет, общуване...

При опозицията - започнах да уча във ВИНСА - имах чувството, че умирам наистина - огромна промяна, стрес - момента на пренастройката от бизнескъм съвместяване на бизнес и работа ... Първият семестър ми беше изключително трудно.

Вторият квадрат беше, като ми казаха, че имам рак на шийката на матката и ми остава 1 година живот - бих казала, че  "срещата със смъртта" беше наистина face to face -  и осмисляш целия си живот, ценностите, нещата, които си струват ...

Сега през февруари е минал през асцендента - не мога да кажа, че отчитам събитие  Thinking Но пък ще огледам дали изобщо преминаването през куспиди дава промяна. Може би реактивни са аспектите с планети и най-вече натален-транзитен Хирон Peace

# 541
наталния ми хирон е в съвпад с луната в 9ти дом
трназитния в момента е в съвпад с марс в 7ми (Алена Rolling Eyes) и секстил към слънцето

# 542
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря за доверието, но съм още на въведението в книжката - не смея да правя големи изводи Simple Smile

При Lady_Irа - съвсем грубо казано - мисля, че ще трябва да преодолее страховете си от промяната, особено във външната среда, да позволи да бъде обичана и да обича без да рамкира Simple Smile

Herzen, при теб Марс управлява 9 дом, хирон съвпада с управителя на дома, в който е в натала. Секстил със слънцето - мисля, че ще влагаш силите си (Марс) в духовно израстване - за да разбереш себе си по-добре (хирон в 9Д), да преодолееш слабости и би било успешно - секстила с нат. Слънце. Разбира се - в партньорство (съвпада с марс в 7 дом)

Хирон е ретро сега, но бъди внимателна, като тръгне напред и пресече К8  Peace

Аз ще помисля къде да кача книгата, ако някой иска да я чете - може би в гугъл докс  Thinking Някакви идеи - тъкмо да кача и другите  Blush Не ми остава време да мисля за това тези дни  Blush

# 543
  • София
Аленка кога имаш време да прочетеш всичките тези книги  ooooh! чувствам се глупава и неорганизирана  Rolling Eyes
Пит сега ще я инсталирам таз ми ти програма така или иначе само на тел цъкам  Mr. Green
Транзитен Хирон квадрат натален (1 градус) + широк съвпад с Венера, меркурий и квадрат юпитер (май за хирон са по малки орбисите та тези аспекти не знам дали се броят  newsm78) плюс тригони марс и сатурн - аборт  Rolling Eyes
Квадрат към уран и МЦ - изненадващ масивен кръвоизлив  Rolling Eyes
При опозицията не помня да е имало нещо  Rolling Eyes
При първия квадрат - първия ми МЦ  Joy
Натално Хирон ми е в Телец в трети дом, прави тригон със Слънцето  Rolling Eyes

# 544
Алена,  въртях го всякак този Хирон, имам събития но не на точните аспекти, а при  разходящи.

Момичета, благодаря на всички за споделените материали, данни и знания и за времето което отделяте.   bouquet

Аз чета в момента за дирекциите,  нямам система и съответно напредвам многоо бавно Embarassed, но не се отказвам.

# 545
  • в 1001-та нощ
Аз също имам ефекти, които са, като отзвук - случват се 6м след аспекта  Peace - това не ме озадачава, може да е имало натрупване на аспекти и ефектът да е комплексен Simple Smile

Каква система нямаш - софтуер ли? То и аз нямам -гледам в астрото, но се надявам до няколко месеца да се сдобия Simple Smile

Lailah, при теб Плутон наближава Слънцето и ще съвпаднат до няколко години. Става ос - от едната страна Слънцето и Плутон,а от другата - Луна иСЛВ + натална Венера. И Хирончо в тригон и секстил към двата стелиума  Rolling Eyes

Ето още малко:

# 546
  • София
Lailah, при теб Плутон наближава Слънцето и ще съвпаднат до няколко години. Става ос - от едната страна Слънцето и Плутон,а от другата - Луна иСЛВ + натална Венера. И Хирончо в тригон и секстил към двата стелиума  Rolling Eyes
Значи при мен има ли аспект, винаги се образува ефекта "страйк"  Mr. Green
Аленка аз това го знам че иди, ама секстил и трингон на мен положително ми звучи  newsm78 другото с плутончо не ми е симпатично  Naughty и да не забравяме и Сатурнчо и Уранчо в кюпа дет и те се месят случайно да не ми стане спокойно на душата Mr. Green
Аз днес се тормозя с една синастрия  Embarassed после ще питам  Rolling Eyes

# 547
.... мисля, че ще влагаш силите си (Марс) в духовно израстване - за да разбереш себе си по-добре (хирон в 9Д), да преодолееш слабости и би било успешно - секстила с нат. Слънце. Разбира се - в партньорство (съвпада с марс в 7 дом)

4470 4470 4470 добреееееееее

разцъкнах го назад, двата периода са ми били изключително мизерни финасово - когато е бил квадрат на наталния работех и не плащаха заплатите(2004 година), а когато ми е бил опозиция на наталния - кризата след февруари 1997 година
4 месеца пради опозицията умря баба ми, 3 месеца преди квадратурата - баща ми.

така мащабно погледнати - много тежки бяха и двата периода, но никога не съм заглеждала точно Хирон и ако Алена не беше казала 'вижте си кога е било' нямаше и да разбера

Алена и аз ти се възхищавам колко задалбочено и аналично напредваш  Hug

# 548
  • София
Прегледах си транзитите на Хирон и ето какво:
Хирон квадрат стелиума ми в Рак - слънце, венера, луна, меркурийй и квадрат Юпитер и асц. - много лицемерни приятели, сплетни зад гърба, клюки, обиди - все неща, които моята чувствителна натура много трудно понесе, чак не ми се ходеше на училище.
При Хирон опозиция на стелиума ми - слънце, венера, луна, меркурий внезапно приключи едно много силно приятелство и то без никакви обяснения и видими причини. Мисля, че това може би е било подклаждано доста преди това от друг човек. Доста тежко го преживях и оттогава не допускам хората прекалено близко до себе си.
Хирон квадрат Плутон - внезапно взех решение да отида на студентса бригада в САЩ - а аз не съм импулсивна и смела.
Хирон квадрат Уран и квадрат Хирон + СЛВ - обсебваща нужда от промяна и то най-вече на обкръжаваща среда и на разширяване на социалните контакти. Е, случи се. Но тогава, съм имала и сатурнов възврат /който се случва на МС/, а и тр.СЛВ съвпада с Марс, МС и Сатурн.

# 549
Погледнах си транзитния Хирон в нощта, когато за първи път получих ПА. Транзитен Хирон в съвпад с натална Луна, в квадратура с натален Хирон, MC и Уран.  Whistling Какво да ви кажа....

Натален Хирон и на мен ми е в 9-ти дом, в Близнаци. Peace

# 550
  • в 1001-та нощ
Ееееее, радвам се, че е било полезно. Аз наистина попрехвърлих разни книжки - най-много ми харесаха онази за дирекциите и двете за прогресиите, за които писах. След тях и тази. Сатурновите по-нататък ще ги гледам   Mr. Green

Lailah, точно заради тези аспекти - Хироне ключ към решаване на ребуса при теб- и заради хубавата му позиция и защото е мост от вътрешните към външните планети Simple Smile

Ето още малко:

Тук мисля, че и Лейла и Лейди Ира ще намерят отклик  Blush

Аз загатнах - че Хирон се движи по сплескана елипса - затова и се задържа различно време в съзвездията. В началото се учудих, че до първия квадрат има 15г при мен,а от него до опозицията - 6г Simple Smile Това е отговорът - първият квадрат се случва по различно време при всеки -зависи къде е в натала -от 5,5г възраст, до 23,5г възраст:

Даже и картинка има  Mr. Green

# 551
  • в 1001-та нощ
Погледнах си транзитния Хирон в нощта, когато за първи път получих ПА. Транзитен Хирон в съвпад с натална Луна, в квадратура с натален Хирон, MC и Уран.  Whistling Какво да ви кажа....

Натален Хирон и на мен ми е в 9-ти дом, в Близнаци. Peace

Лелеее, милата  Rolling Eyes Hug

Аз ще видя сега какви поразии е правил при прехода в 6 и 12 дом. К7 е в дева при мен  Rolling Eyes обителта на Хирон по знак  Peace

# 552
Отчитайте и другите аспекти - транзити, прогресии, дирекции по времето на такива сериозни събития. Хирон е още едно потвърждение, а може да не даде и никакво отражение. Винаги действат няколко аспекта в карата на събитието, никога не е само по едно.

# 553
  • София
Значи Аленка, Лайла нищо ни разбра от това дет й каза  Mr. Green тоз ключ къде да го използвам и как ама хич не ми е ясно  Crazy

# 554
  • в 1001-та нощ
Хайде да видим дали може да се тегли  Heart Eyes

След името е паролата  Peace https://drive.google.com/open?id=0B2EuNpw4lt7kY3QxSEhiclN1S1E

Общи условия

Активация на акаунт