Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
a.l.e.n.a  благодаря   bouquet
У4 - Венера
У5 - Плутон
У7 - Сатурн

# 526
Имам нужда от съвет Simple Smile
Да изчакам Венера да  стане директна преди да взимам кардинални решения за връзката си или ей ся баш е момента  newsm78 .. не че не съм взела решение, но не съм го оповестила на засегнатата страна  Mr. Green

13,03,1979    13,13 часа София

Изчакай. В период на ретро Венера обмисляй, оглеждай, премисляй, но не вземай решение. Изчакай да тръгне директно на 06.09.2015г.

# 527
   Kuanin    bouquet Благодаря за съвета. Имах такова намерение, но не бях сигурна дали сега е момента   Wink  или след 6-ти

# 528
Имам нужда от съвет Simple Smile
Да изчакам Венера да  стане директна преди да взимам кардинални решения за връзката си или ей ся баш е момента  newsm78 .. не че не съм взела решение, но не съм го оповестила на засегнатата страна  Mr. Green

13,03,1979    13,13 часа София

Изчакай да мине ретро Венера - все пак е до 06.09.

# 529
IMV, извинявам се нетактичния въпрос, но понеже гледам, че си асц рак и с юпитер в 1 дом, как си с килограмите? и имаш ли спонтанни аборти?

# 530
# 531
  • SF
Ще нанасям корекции в книжките, които споделяте, ако имат права за редактиране, копиране и така нататък. Не съм професионален редактор или коректор. Аз също допускам разни правописни грешки от всякакъв характер или недовиждам буквени грешки. Ако намерите нещо грубо, което пречи да се чете или възприема, ми казвате и го оправям. Ако имам време, мога да ги правя и много атрактивни. Simple Smile
Картите ще ги правя в astro.com или искате някакви други програми? Може всеки, който иска да си сподели картата, да ми я праща, а аз ще трия личните данни.

# 532
IMV, извинявам се нетактичния въпрос, но понеже гледам, че си асц рак и с юпитер в 1 дом, как си с килограмите? и имаш ли спонтанни аборти?

Юпитер ми изгря на АС, че няма да отслабна съм се примирила, но защо аборти  Rolling Eyes

Есме  Praynig, трии само името, няма как да пуснеш транзити и прогресии без данни, а като се задават въпроси е важно, то да врътнеш датата бива, ама и родното място да нацелиш...........

# 533

Килограмите от как мина транзитен Юпитер през Асц ми играят номера. Вече подминава и 2 дом но още не мога да сваля.. не са много, но ми пречат. Така беше и предният път.
Аборти нямам, нито спонтанни, нито неспонтанни... имам извънматочна  Tired

Благодаря за съвета, момичета!
Ще чакам   bouquet

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 07:37 от I♥M♥V♥

# 534
Моят Юпитер скоро ще кацне на Асц. Аз пък се надявам точно в този период да посваля 2-3 кг.  Laughing

# 535
  • в 1001-та нощ
В момента чета книгата за Хирон - мост между вътрешните и външните планети - много ми харесва. Има книги, които са написани сложно и дистанцирано, други, които ми изглеждат повърхности,трети - размити.

Тази ми хареса много - чета всичко от въведението нататък.

Та там става въпрос, за квадратурите на транзитен към натален Хирон - моля, който има желание да си погледне в картата. И опозицията, разбира се Simple Smile

До колкото разбирам - Хирон се движи по елипса, която преминава към вътрешните планети -до Юпитер, но също и към външните - до Уран  - така прави връзка между тях Simple Smile

Според авторката управлява Дева и 6 дом.

Ще дам малко цитати от въведението - в скрит текст. Отворете ги в отделен браузер, за да е четимо Simple Smile

# 536
Как се казва тази книга, от кого е.

# 537
  • в 1001-та нощ
Ето я книжката http://www.book.store.bg/p96/hiron-most-mezhdu-vytreshnite-i-vyn … ra-hend-klou.html

Снощи поръчах "Ретроградните планети" - препоръчана бе в една статия за възвратите, както и една за Юпитер. Друга дама ми я препоръча лично за моите юпитерщини Simple Smile Надявам се утре или в петък да дойдат Simple Smile

# 538
Проверих си квадратурите и опозицията на транзитен към натален Хирон. Последната квадратура- транзитен Хирон в съвпад с транзитен Марс квадратират натален  Хирон. По време на точния квадрат нямам спомени  нещо конкретно да се е случило.

# 539
  • София
Моят Хирон по натал е в съвпад със СЛВ в 5-ти дом Близнаци и опозиция на Уран.
Тр.Хирон е в сходящ квадрат с Уран.
Какво трябва да значи това?

Общи условия

Активация на акаунт