Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
ти по коя система ги пускаш, защото на мен 6ти дом ми е водолей, седми-риба
Да, 6-ти дом ти е във Водолей, а 7-ми и 8-ми в Риби. За Водолей Сатурн е съуправител, за Риби - Юпитер.

# 511
  • в 1001-та нощ
А за най-близки приятелки какво гледате?  3 и 11 дом, управителите им, планети вътре?

# 512
Miss Angel, а как без час знаеш къде попада луната му?

и аз съм със Зет 8 гео вече 2-3 г. и съм супер доволна, има си всичко (профресии и дирекции също). веднъж годишно ми се прецаква (не лепи нищо, просто забива, предполагам, защото е кракната версия) и съм като с отрязана ръка, много ми е трудно састрото като съм свикнала със зета. затова и тук като се пускат карти все гледам дали ги има данните да си ги въведа в зета да не се мъча Simple Smile затова ви и бях предложила да си кажете данните всеки да си ги има като се питаме за нашите карти поне.

есме, иначе за книжките е супер, че имаш желание да ги оправиш.

# 513
  • в 1001-та нощ
Сигурно търси някакъв ъпдейт и затова се чупи веднъж годишно  Blush Ти ползваш пълната версия - затова имаш всичко Simple Smile

# 514
Именно, но не зная как е solar fire и дали ще ми хареса повече Simple Smile Ще се опитам да я разгледам инсталирана някъде, за да добия представя Simple Smile

В лайт версията на ЗЕТ няма прогресии и дирекции, затова  доста ползвам астрото, но пък това,че не се отбелязват транзитните аспекти е дразнещо. Даже се чудих дали има такава настройка, която да ми убягва Simple Smile

Защо не си инсталираш Astrological Chart Lite за Андроид?
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite. … ts_lite&hl=bg
Аз страшно много я харесвам. Има транзити, дирекции прогресии, синастрия и солар. Безплатна е. Има всички възможни аспекти дето се сетиш. Постоянно я ръчкам. Повече я харесвам от Астро. Единствения недостатък е, че няма детайлни интерпретации.

Платената версия, която се води професионална, е 25 лв и се каня от доста време да си я купя. Тия дни ще взема да го направя. Тя дава аспекти към куспидите. В леката версия има аспекти само към Асцедента. Тук има карти на профекции, композити, middle points, harmonics, каквото и да означават те.  Mr. Green

# 515
  • в 1001-та нощ
О, мерси - аз съм с Windows 8  на лаптопа - сигурно ще има версия и за него Simple Smile ама и на телефона бих сложила и на таблета Simple Smile

Супер идея - на мен интерпретации не ми трябват - дори ми пречат  Blush

# 516
Здравейте! Чета ви редовно, не че разбирам всичко  Embarassed, понякога все едно ми говорите на патагонски.Взела съм си няколко книги, но имам още много да уча.
Имам обаче един въпрос. За натална карта е ясно, че се подават географските координати на населеното място където сме родени, но ако искаме да видим транзитите трябва да въведем координати на населеното място в което живеем в момента нали?

# 517
  • в 1001-та нощ
Да Simple Smile то е за транзитните домове Simple Smile Ако ги гледаш Simple Smile

Някой правил ли е възвратна карта за сатурновото завръщане, пък и за другите възврати - подобно на солар?

# 518
Да Simple Smile то е за транзитните домове Simple Smile Ако ги гледаш Simple Smile

Някой правил ли е възвратна карта за сатурновото завръщане, пък и за другите възврати - подобно на солар?

Според мен това е натал плюс транзит за деня на възврата.

# 519
  • в 1001-та нощ
Не точно - поигравам си малко да видя в колко часа е точния възврат - за да мога да направя транзита точно. Иначе ако го дам за произволен час от деня - възвратните домове няма да са коректни Simple Smile

Правих го вчера с Марс и Венера - в ЗЕТ е по-лесно - да си цъкаш напред-назад Simple Smile

Преди малко рових на английски дали има има калкулатори - да въведа координатите на Марс - примерно и да ми каже на кой ден и в колко часа -ще е там Simple Smile От astro.com са написали да си поиграя малко  Mr. Green А в нета пише, че SW, като Soalr Fire, Kepler ... би следвало да имат инструмент за планетарните възврати Simple Smile

Момичета с астро SW - виждали ли сте такъв tool?

Аз мога да кача моите карти Simple Smile Венерината е интересна - връщат се едновременно и Меркурий и Слънцето. Венера е на възвратния АС, а Меркурий на възвратния МС ....

При интерес -ще дам картата и ще коментирам Simple Smile

# 520
Правиш си карта за точния транзит и после пускаш карта като синастрия, това имах предвид.

# 521
  • в 1001-та нощ
Да Simple Smile ето я - ако се отвори в отделен прозорец ще се разпъне:

Четох една статия, че Венера се асоциира със социално значими връзки и ценности. При мен възвратният асцендент ще е в 11 дом в козирог - да очаквам узряване по отношение на соц. контакти, както и формирането на стабилни и значими такива с интелектуален характер (Меркурий на Асцендента).

Възвратите на Меркурий, Слънцето и Венера - както писах вече са  по едно и също време, с Меркурий на АС и Венера на МС - вероятно бележат началото на нов личен и социален цикъл при мен, а също и в обществен-кариерен план?

Тъй като Венера при мен е У2 - дали да не очавкам и материални ресурси от кариерно развитие? Дали може да става въпрос и за някаква любов - при положение, че Меркурий при мен е У7, У4 и ляга на натална  К11 и възвратен АС? По-скоро да очаквам любов у дома, а не навън -което е супер Simple Smile

Възвратният АС + Меркурий ще направят квадрат към натален Юпитер и транзитни Уран и Луна в 3 възвратен дом - ще имам напрежение с роднините  :Simple Smile Дано не е нещо сериозно  Praynig Praynig Praynig

# 522
  • в 1001-та нощ
Ето и само картата:

# 523
Имам нужда от съвет Simple Smile
Да изчакам Венера да  стане директна преди да взимам кардинални решения за връзката си или ей ся баш е момента  newsm78 .. не че не съм взела решение, но не съм го оповестила на засегнатата страна  Mr. Green

13,03,1979    13,13 часа София

# 524
  • в 1001-та нощ
Аз бих изчакала  Peace

Кои са управителите на 4, 5, 7 дом?

Общи условия

Активация на акаунт