иначе има дразнители - уран ми квадратира слънцето и луната, опозиция сатурн и плутон, плутон ми е в широк съвпад със слънцето ама се отдалечава, квадрат със сатурн и марс, транзитен марс широк съвпад с луната опозиция венера и меркурии, квадрат юпитер сатурн и плутон
само сатурна се е посмирил и си седи кротко на МЦ съвпад със уран
а транзитната венера само външните планети ми аспектира и от нея няма как да е
за развода аз все повече почвам да мисля че явно няма вечни връзки в днешно време и много бързо и динамично се променят нуждите и отношенията в двойката за съжаление, дано не съм права 
а тежките планети си ми правят кофти аспекти от край време та надали са те 

Промяната може да бъде освежаване на апартамента, което да извършите заедно. Щастието да се състои в изобилие, късмет, усещане за благополучие и благоденствие. А Нептун ви носи на крилете на нежността.
Изобщо не е задължително неговото влияние да бъде негативно! Ако с годините на брачно съжителство сте положили здрава основа, базирана на любов, уважение и ценене на другия, тя може да бъде затвърдена с този транзит
Сатурн невинаги носи проблеми, трудности, забавяния и пречки, понякога помага нещата да придобият реални очертания, структурира ги, прави ги по-здрави, по-оформени, по-трайни. Така че е излишно да се настройваш за бури, Цветелина.
а то ето от къде!
.

Препоръчани теми