Промяната може да бъде освежаване на апартамента, което да извършите заедно. Щастието да се състои в изобилие, късмет, усещане за благополучие и благоденствие. А Нептун ви носи на крилете на нежността.
Изобщо не е задължително неговото влияние да бъде негативно! Ако с годините на брачно съжителство сте положили здрава основа, базирана на любов, уважение и ценене на другия, тя може да бъде затвърдена с този транзит
Сатурн невинаги носи проблеми, трудности, забавяния и пречки, понякога помага нещата да придобият реални очертания, структурира ги, прави ги по-здрави, по-оформени, по-трайни. Така че е излишно да се настройваш за бури, Цветелина.

, не само
та, оказват ли ти очакваните влияния все пак?
вихрогонче хубаво го е написала, оптимистично, но все си мисля, че без малко "клатене" няма да минем де 

а уж съм Везни
вие имате много хубава синастрия и доколкото съм запомнила се разбирате добре, било е привличане от пръв поглед.
Аз лично няма желание за властови борби, искам мир..
Сега уж се кротнах и започнах да работя в посока сближаване. Има ефект, но влиянието на Плутон ще е още 2 години. Парелно има сатурнови, уранови дирекции в квадрати, съвпади, които ще продължат до 2020г - трябва да видя точно, че на помня.

Не ги уважавам 
благодаря
Ще погледна по-късно
много оптимистично звучи-дано е така

(то какво друго да очакваш от човек с отживели ценности, като мен
за развода аз все повече почвам да мисля че явно няма вечни връзки в днешно време и много бързо и динамично се променят нуждите и отношенията в двойката за съжаление, дано не съм права 
а тежките планети си ми правят кофти аспекти от край време та надали са те

Препоръчани теми