ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 26 418
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
И аз го харесвам с по къса коса Flutter
За днес приключих   Mr. Green

А аз всякак Joy Joy Joy Joy
Нагласата ми е за дълга..................... Crazy Crazy Crazy Crazy    не че ако е с къса и ще протестирам..................... Mr. Green Joy Joy Joy Joy  А аз ощИ се бъхтам................................. Outta Joint Crossing Arms

и аз всякак  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 76

Прическата на Баръш ще се промени, ще се подстриже. някъде към 3 номер ще стане  Joy Joy Joy според клюкаря  Joy Joy Joy а фенката пише: Тогава отязаното да изпратят на нас.  Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, Hug Heart Eyes клюкаря казва, че като е казал ще си скъси косата, това не означава, че ще си направи подстрижка номер 3, демек няма да изглежда така Чаатайчи( това било коса номер 3 Thinking Thinking Thinking)

Лилиии  Hug Hug Hug Hug Hug демек няма да е много къса  Joy Joy
между другото писах в темата на Ушко нещо по повод феновете на Чачо.  Hug Hug Hug Гледам, че сте ги обсъждали.  Joy Joy Ама те са фенове на ПО и Ямира.  Joy Joy и на СерТай   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 77

Прическата на Баръш ще се промени, ще се подстриже. някъде към 3 номер ще стане  Joy Joy Joy според клюкаря  Joy Joy Joy а фенката пише: Тогава отязаното да изпратят на нас.  Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, Hug Heart Eyes клюкаря казва, че като е казал ще си скъси косата, това не означава, че ще си направи подстрижка номер 3, демек няма да изглежда така Чаатайчи( това било коса номер 3 Thinking Thinking Thinking)

Лилиии  Hug Hug Hug Hug Hug демек няма да е много къса  Joy Joy
между другото писах в темата на Ушко нещо по повод феновете на Чачо.  Hug Hug Hug Гледам, че сте ги обсъждали.  Joy Joy Ама те са фенове на ПО и Ямира.  Joy Joy и на СерТай   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добре бе, що пишеш в темата на тоя  Sick Sick Sick сега и там ли трябва да чета  ooooh! ooooh! Веднъж влязох погрешка и още сънувам кошмари  #Crazy #Crazy
Кажи тук в скрит текст кво е, щом засяга и Чачо, ама в скрит   Naughty Naughty

Пък Лили попарила надеждите за къси коси  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 78
  • Яко в Матрицата...
Иве, в скрит текст Mr. Green

Скрит текст:
Привет момичета! Hug Hug Hug

Лили Heart Eyes Heart Eyes, благодаря ти за споделеното  bouquet  bouquet  bouquet

Това за Чаатай не го разбрах Peace, ама нали Керем е щастлив, не знам какво повече може да искат феновете.  Rolling Eyes

Ренка Hug Heart Eyes ами феновете на Чаатай са й сърдити на Серка, че след Чаатай е избрала да бъде с Керем, който не можел да стъпи дори на малкия пръст на Чаатайчи.. Демек Серката е свалила доста класата си като е станала севгили на Керем..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАбе, казвам ти, това е щура работа hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А, ясно Joy Joy Joy Керем си има своите достойнства. Щом Серенай иска да е с него, значи е намерила жената защо. Същото важи и за Керем. А и нали знаеш какво мислим ние с Ивето Heart Eyes за Ча Mr. Green Joy Joy Joy

здравейте  Hug Hug Hug

Тези фенове на Чачо, които следвам аз (те са негови фенове, не на сериала или на ЯМира или СерТай  hahaha hahaha), изобщо не се интересуват с кого е Серенай.  Joy Joy Тези за които говорите са фенове на ПО и ЯМира и общи на Чачо и Серенай.  Peace Даже Чачовите фенове призовават да не му намесват името изобщо и да не го споменават даже  hahaha hahaha hahaha.  Peace

И за косиците и къдриците на Ча - къси или дълги, все си е 'убавец Naughty hahaha hahaha hahaha

# 79

Прическата на Баръш ще се промени, ще се подстриже. някъде към 3 номер ще стане  Joy Joy Joy според клюкаря  Joy Joy Joy а фенката пише: Тогава отязаното да изпратят на нас.  Joy Joy Joy Joy Joy

Лилиии  Hug Hug Hug Hug Hug демек няма да е много къса  Joy Joy
между другото писах в темата на Ушко нещо по повод феновете на Чачо.  Hug Hug Hug Гледам, че сте ги обсъждали.  Joy Joy Ама те са фенове на ПО и Ямира.  Joy Joy и на СерТай   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добре бе, що пишеш в темата на тоя  Sick Sick Sick сега и там ли трябва да чета  ooooh! ooooh! Веднъж влязох погрешка и още сънувам кошмари  #Crazy #Crazy
Кажи тук в скрит текст кво е, щом засяга и Чачо, ама в скрит   Naughty Naughty

Пък Лили попарила надеждите за къси коси  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ами пиша, защото не искам да се говори, че Чачовите фенове плюят по някого.  Joy Joy Joy една част може и да са казали нещо, но те са много малка част.  Peace

Ето Ренка  Hug Hug ти е метнала какво съм писала.  Joy Joy
а Чачо вярно си хубав всякак.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 19:49 от Ани (Aniska)

# 80
Благодарим ви!  Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes  то не било за спойлер  hahaha hahaha hahaha hahaha

Лили вика щура работа, ама аз съм една от тия   Blush Blush

Цитат
ами феновете на Чаатай са й сърдити на Серка, че след Чаатай е избрала да бъде с Керем, който не можел да стъпи дори на малкия пръст на Чаатайчи.. Демек Серката е свалила доста класата си като е станала севгили на Керем.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Дайте ги тия да ги следвам и да RT, RT  Party Party Party

# 81

Сет  Hug Hug Hug
може да са бандата на Баръш  Thinking Thinking Thinking а може и от екипа  Party Party Party

Прочетох поста на Ани относно феновете...да питам.... Stop Stop Stop
Значи феновете на Чачо не са фенове на ПО и Ямира,демек не харесват нито  филма,нито героят му там   Thinking Thinking Thinking
Феновете на ПО и Ямира, и СерТай  не ги считат за фенове на Чачо ,демек всичко свързано с ПО вече е в миналото и гледаме само напред  Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 20:07 от Niky Kotceva

# 82
  • Яко в Матрицата...
Да поспамя малко Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Питах дали нямат с барабаниста, ама тц ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 83
  • София

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha И аз го нацелих фронтмена, ама 0,5л  hahaha hahaha hahaha
Ади и по темата  Party Party Party

# 85
  • София

Сет  Hug Hug Hug
може да са бандата на Баръш  Thinking Thinking Thinking а може и от екипа  Party Party Party

Значи феновете на Чачо не са фенове на ПО и Ямира,демек не харесват нито  филма,нито героят му там   Thinking Thinking Thinking
Феновете на ПО и Ямира, и СерТай  не ги считат за фенове на Чачо ,демек всичко свързано с ПО вече е в миналото и гледаме само напред  Thinking Thinking Thinking

Нерде наЩУ  newsm78 Тук само отбор брадатковци  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 86
  • Яко в Матрицата...

Сет  Hug Hug Hug

Ники Hug Hug, учудваш ли се? Аз не Peace За тези 2 години видях, че има фенове на АФК (ФЕмир), които не искаха да погледнат напред, фенове на ПО (ЯМира), които не искаха да погледнат назад. Сега ще има и такива, които не искат да гледат назад към ПО Peace Важно е Ча да не забравя откъде е тръгнал и през какво е минал. Истинските му фенове ще уважават както проектите му, така и неговите избори. Не е задължително да ги одобравят и харесват, разбира се. Просто ще са до него и ще го поддържат...

# 87

Сет  Hug Hug Hug
може да са бандата на Баръш  Thinking Thinking Thinking а може и от екипа  Party Party Party

аз говоря за тези, които следвам аз.  Peace
Феновете на Чачо в Т са си негови фенове - харесват го във всичките му сериали и филми.  Peace Те не се влияят от партньорките му и точно от тях най-малка част вярваше в Сертай. И точно те в момента не се интересуват с кого излиза Серенай. И не плюят нея или Ушко.  Peace
Има си фенска маса на ПО и Ямира, която в голямата си част вярваше в голямата любов на СерТай. Точно те плюят по Ушко.  Peace Това исках да се знае в темата на Ушко.  Peace

сега за другата част от въпроса ти:
За мен ПО е минало.  Peace Излезнала съм от филма отдавна, още в края на сериала. Мисля, че ясно съм казала, че не ми харесва втори сезон.  Peace
И аз гледам напред.  Peace За вас не знам.  Peace Мисля, че в темата всеки си слага, каквото реши, свързано със сериала или актьорите. Аз слагам инфо за филма на Чачо, защото той е актуален в момента -  за мен.  Peace И той ме интересува.  Peace Ако ми попадне нещо за другите от екипа, също го слагам.  Peace
Не казвам, че и всички останали трябва да спрат да гледат ПО или да пишат за него.  Peace И за всички да е минало.  Peace За мен свърши - и реално и виртуално.  Peace Дори това, което пиша в квартала вече не ми е забавно.  Hug Правя го по инерция.  Peace
Изобщо ерата на сериалите (от този тип) при мен явно е приключила.  Peace Не ме вълнуват и не могат да ме държат дълго време.  Peace Съжалявам, но нищо не мога да направя.  Hug
Това, разбира се не виждам защо трябва да ти пречи на теб или на някой друг да си пише и споделя каквото иска.  Hug

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 21:13 от Ани (Aniska)

# 88
Скрит текст:

Това превеждахте ли го, че аби го е качил на инглиш във Фейса май  Rolling Eyes Rolling Eyes
Интервюто за Elele  Peace

# 89

Сет  Hug Hug Hug

Ники Hug Hug, учудваш ли се? Аз не Peace За тези 2 години видях, че има фенове на АФК (ФЕмир), които не искаха да погледнат напред, фенове на ПО (ЯМира), които не искаха да погледнат назад. Сега ще има и такива, които не искат да гледат назад към ПО Peace Важно е Ча да не забравя откъде е тръгнал и през какво е минал. Истинските му фенове ще уважават както проектите му, така и неговите избори. Не е задължително да ги одобравят и харесват, разбира се. Просто ще са до него и ще го поддържат...

Peace не се бях сетила за това.  Peace Аз бях от тези, които гледаха напред и когато започна ПО.  Peace
Точно тези първия тип фенове за които говоря го подкрепят във всичко.  Peace И не плюят!  Naughty Naughty Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт