ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 26 184
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • София

И аз искам така да си тичам по пясъка без телефони и компютри  Whistling Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy

# 286
То си му е ред и му се пада да страда в този филм, съответно ние да ревем, ама все ми се иска да ревем от радост накрая  Crazy

Ади бе Анииии, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че снощи бяхме 2 от 3 hahaha hahaha hahaha
Hug Hug Hug не бях при гъските, където ме прати Ивето  Joy Joy аз гъски не пия  hahaha hahaha бях на мента  hahaha hahaha hahaha

Вивчо Hug Hug е била тук и Дани Hug Hug  се е отбила  Hug Hug Hug

Ние с Ивето се разбрахме - пасенето на гъски е кодовото название на купон  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

И аз искам така да си тичам по пясъка без телефони и компютри  Whistling Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy

Hug Hug на почивка ли заминаваш?  Hug Hug Hug Hug и аз така гледам да правя - без телефони и комютри  Hug Hug само пясък, слънце и море  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 287
  • София
Скрит текст:
То си му е ред и му се пада да страда в този филм, съответно ние да ревем, ама все ми се иска да ревем от радост накрая  Crazy

Ади бе Анииии, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че снощи бяхме 2 от 3 hahaha hahaha hahaha
Hug Hug Hug не бях при гъските, където ме прати Ивето  Joy Joy аз гъски не пия  hahaha hahaha бях на мента  hahaha hahaha hahaha

Вивчо Hug Hug е била тук и Дани Hug Hug  се е отбила  Hug Hug Hug

Ние с Ивето се разбрахме - пасенето на гъски е кодовото название на купон  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

И аз искам така да си тичам по пясъка без телефони и компютри  Whistling Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy

Hug Hug на почивка ли заминаваш?  Hug Hug Hug Hug и аз така гледам да правя - без телефони и комютри  Hug Hug само пясък, слънце и море  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Иска ми се, но през сезона е трудно изпълнимо  Sad  Освен да си намеря работа, където се работи през зимата и се почива през лятото  Joy Joy Joy Joy

# 288

оххх бееееее, хрус-хрус  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 289

И аз искам така да си тичам по пясъка без телефони и компютри  Whistling Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy

Hug Hug на почивка ли заминаваш?  Hug Hug Hug Hug и аз така гледам да правя - без телефони и комютри  Hug Hug само пясък, слънце и море  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Пък аз си стапям батерията на тела и после мирясвам  hahaha hahaha hahaha докато пак стигна до зарядното  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 290
  • Яко в Матрицата...

оххх бееееее, хрус-хрус  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

ooooh! ooooh! Ей, голямо припадане, голямо чудо - я виж каква му е мръсна брадата Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

# 291
Скрит текст:

Hug Hug Hug не бях при гъските, където ме прати Ивето  Joy Joy аз гъски не пия  hahaha hahaha бях на мента  hahaha hahaha hahaha

Ние с Ивето се разбрахме - пасенето на гъски е кодовото название на купон  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Hug Hug на почивка ли заминаваш?  Hug Hug Hug Hug и аз така гледам да правя - без телефони и комютри  Hug Hug само пясък, слънце и море  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Иска ми се, но през сезона е трудно изпълнимо  Sad  Освен да си намеря работа, където се работи през зимата и се почива през лятото  Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! можеш през нашата зима да заминеш някъде, където е лято  Party Party Party Party

ooooh! ooooh! Ей, голямо припадане, голямо чудо - я виж каква му е мръсна брадата Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 292

ще му я изчипкаме  hahaha hahaha hahaha hahaha и после пак smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 293
# 294
# 295
  • София
Да не би и Шебнем да участва в нов проект и за това да се е наложила тази пълна промяна   Thinking Thinking

Вени Hug Hug

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 16:57 от viv4o

# 296
  • Яко в Матрицата...
Ади малко Аби в аванс... Много мъдър човек, много Crazy Crazy Crazy

Променя ли се човек, когато постигне успех?

Успех и неуспех… Всяко едно от двете разтърсва човешката душа. Човек е повлиян от това, независимо дали иска или не. Една успешна история може да повдигне увереността в себе си, но няколко повече могат да отключат летаргия/апатия. Това малко зависи и от характера на човек. Един-два провала междувременно може да се окажат важни, за да асимилира човек успеха.

Кой е най-големият урок, който сте научили?

Човешкият вид е най-лошото нещо, случило се някога на тази планета и да се издигнем оттам за нас е лична и социална потребност.

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 16:50 от Reni - BG

# 297
  • София
Ади малко Аби в аванс... Много мъдър човек, много Crazy Crazy Crazy

Променя ли се човек, когато постигне успех?

Успех и неуспех… Всяко едно от двете разтърсва човешката душа. Човек е повлиян от това, независимо дали иска или не. Една успешна история може да повдигне увереността в себе си, но няколко повече могат да отключат летаргия/апатия. Това малко зависи и от характера на човек. Един-два провала междувременно може да се окажат важни, за да асимилира човек успеха.

Кой е най-големият урок, който сте научили?

Човешкият вид е най-лошото нещо, случило се някога на тази планета и да се издигнем оттам за нас е лична и социална потребност.
Ренка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Наистина е уникален човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
  • София
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! можеш през нашата зима да заминеш някъде, където е лято  Party Party Party Party

Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ани, освен и аз като щъркелите да отлетя към топлите страни  smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 при летящите слончета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 299

Общи условия

Активация на акаунт