ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 26 013
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Здравейтеее  Hug Hug Hug

# 301
Ади малко Аби в аванс... Много мъдър човек, много Crazy Crazy Crazy

Променя ли се човек, когато постигне успех?

Успех и неуспех… Всяко едно от двете разтърсва човешката душа. Човек е повлиян от това, независимо дали иска или не. Една успешна история може да повдигне увереността в себе си, но няколко повече могат да отключат летаргия/апатия. Това малко зависи и от характера на човек. Един-два провала междувременно може да се окажат важни, за да асимилира човек успеха.

Кой е най-големият урок, който сте научили?

Човешкият вид е най-лошото нещо, случило се някога на тази планета и да се издигнем оттам за нас е лична и социална потребност.

и мъдър и красив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes червеното е самата истина и според мен ooooh! ooooh! ooooh!

# 302
# 303
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Ади малко Аби в аванс... Много мъдър човек, много Crazy Crazy Crazy

Променя ли се човек, когато постигне успех?

Успех и неуспех… Всяко едно от двете разтърсва човешката душа. Човек е повлиян от това, независимо дали иска или не. Една успешна история може да повдигне увереността в себе си, но няколко повече могат да отключат летаргия/апатия. Това малко зависи и от характера на човек. Един-два провала междувременно може да се окажат важни, за да асимилира човек успеха.

Кой е най-големият урок, който сте научили?

Човешкият вид е най-лошото нещо, случило се някога на тази планета и да се издигнем оттам за нас е лична и социална потребност.
и мъдър и красив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes червеното е самата истина и според мен ooooh! ooooh! ooooh!

Умното си е красиво  Crazy Crazy Crazy

# 304

от фенка, която беше онзи ден на сета на Delibal https://twitter.com/Melisayes_/with_replies
Казахме на Чаатай, че мислим да гледаме филма поне 10 пъти и той се изненада. Каза ни: ще ви доскучее. Дали ще ни доскучее? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 305
  • Яко в Матрицата...

от фенка, която беше онзи ден на сета на Delibal https://twitter.com/Melisayes_/with_replies
Казахме на Чаатай, че мислим да гледаме филма поне 10 пъти и той се изненада. Каза ни: ще ви доскучее. Дали ще ни доскучее? hahaha hahaha hahaha hahaha

Скромен е просто Laughing

# 306
  • Яко в Матрицата...

# 307
# 308

а дали ще има романтични сцени,от ония които много обичам  Flutter Flutter Flutter

# 309

а дали ще има романтични сцени,от ония които много обичам  Flutter Flutter Flutter

Уж филма щял да е романтичен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз предпочитах да е друг, ама карай  Joy Joy Joy

# 310
Друго в Троновете  Mr. Green
Искам голи ,любовни сцени  Mr. Green hahaha Joy,ама много са ми любими  Heart Eyes

# 311
Искам голи ,любовни сцени  Mr. Green hahaha Joy,ама много са ми любими  Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green абе най-добре Чачо да играе в ТРоновете  Crazy Crazy Crazy Crazy баси кефа  Party Party Party Party

Чичото на това момиче или момче Laughing е бил в България и специално е снимал Квартала по бтв  Joy Joy като изрично е споменато, че е с дублаж.  Joy Joy Joy

# 312

Mr. Green Mr. Green Mr. Green абе най-добре Чачо да играе в ТРоновете  Crazy Crazy Crazy Crazy баси кефа  Party Party Party Party

Чичото на това момиче или момче Laughing е бил в България и специално е снимал Квартала по бтв  Joy Joy като изрично е споменато, че е с дублаж.  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 313
  • София
Друго в Троновете  Mr. Green
Искам голи ,любовни сцени  Mr. Green hahaha Joy,ама много са ми любими  Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green абе най-добре Чачо да играе в ТРоновете  Crazy Crazy Crazy Crazy баси кефа  Party Party Party Party

Чичото на това момиче или момче Laughing е бил в България и специално е снимал Квартала по бтв  Joy Joy като изрично е споменато, че е с дублаж.  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само в нашта срана ли е с дублаж, че е такова събитие  Joy Joy Joy Joy Joy

И тук да сложа една от любимите ми песнички и танца на Оркун и Седеф, най-вече Седеф  Peace Peace

П.П. Иве, удари едно рамо, че не се отваря клипчето с превода  Praynig
http://www.vbox7.com/play:a9be2fb281

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 22:16 от viv4o

# 314
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мераба прекрасни Laughingчок ми липсвате беееееееееееее
А тоз ощи повече Mr. Green
Ма това е друга тема,влизам да ви почерпя-нали абла има имен ден  Wink
Скрит текст:
Целувам виииииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт