ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 25 780
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Аз сега коя страна да взема? Thinking Вече се опитаха да ги загаджат жълтурковците, Чачо отрече. Ама дали ще стане истина? Thinking Thinking  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy аа, не е така. Той Чачо им пресече мислите веднага.  hahaha hahaha hahaha hahaha Те даже нямаха време да питат дали са гаджета  hahaha hahaha hahaha

Аз се бях зарекла, че повече няма да се обзалагам  Joy Joy особено с Ивето.  hahaha hahaha Ама се обзаложих с нея вече.  Laughing
Сега освен Вивчо с теб да се обзаложа?  Thinking Thinking
казвай какво искаш, ако спечелиш?  hahaha hahaha hahaha

нЕма казваш повече няма за джадЪ, при мен всичко е предпоследно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мен що не ме питаш кво ще искам, няма ли да ме включите  Shocked Shocked

ама ти нали казваш, че ще ги загаджат медиите. И аз така мисля, че може да стане.  Joy Joy Joy За какво да се обзалагаме?  Joy Joy Joy Ама по-добре да не ги загаджват, че ми писна да го лепват все за някоя.  Naughty Naughty Naughty Човека е сам и страда  Mr. Green и работи!  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

хрус-хрус  Joy Joy Joy
 Crazy Crazy Crazy Crazy

хрус-хрус  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добре, ади този път ще гледам отстрани, макар да съм на твоето мнение за облога, за другото не съм  Mr. Green не е сам  Naughty Naughty

Вивеее, кво искаш, ако спечелиш?   Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

ади един път да си свидетел  hahaha hahaha hahaha
ама като не е сам, с коя е?  Crossing Arms Crossing Arms

# 526
  • София
Аз се бях зарекла, че повече няма да се обзалагам  Joy Joy особено с Ивето.  hahaha hahaha Ама се обзаложих с нея вече.  Laughing
Сега освен Вивчо с теб да се обзаложа?  Thinking Thinking
казвай какво искаш, ако спечелиш?  hahaha hahaha hahaha

нЕма казваш повече няма за джадЪ, при мен всичко е предпоследно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мен що не ме питаш кво ще искам, няма ли да ме включите  Shocked Shocked

ама ти нали казваш, че ще ги загаджат медиите. И аз така мисля, че може да стане.  Joy Joy Joy За какво да се обзалагаме?  Joy Joy Joy Ама по-добре да не ги загаджват, че ми писна да го лепват все за някоя.  Naughty Naughty Naughty Човека е сам и страда  Mr. Green и работи!  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

хрус-хрус  Joy Joy Joy
 Crazy Crazy Crazy Crazy

хрус-хрус  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добре, ади този път ще гледам отстрани, макар да съм на твоето мнение за облога, за другото не съм  Mr. Green не е сам  Naughty Naughty

Вивеее, кво искаш, ако спечелиш?   Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

Ама човека пак ще е сам и ще работи, но пътьом ще забърше една аферка  Joy Joy Joy Joy Joy

А за баса нямам идея на какво да се хванем  newsm78 За мен е тръпката от баса, пък вие каквото предложите  Peace

# 527
# 528
  • Яко в Матрицата...
Аз сега коя страна да взема? Thinking Вече се опитаха да ги загаджат жълтурковците, Чачо отрече. Ама дали ще стане истина? Thinking Thinking  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy аа, не е така. Той Чачо им пресече мислите веднага.  hahaha hahaha hahaha hahaha Те даже нямаха време да питат дали са гаджета  hahaha hahaha hahaha

Той ги пресече, ама това не им попречи да си го напишат по сайтовете - дали има или не нова ашк Rolling Eyes

# 529
Предлагам който загуби да напише задълбочен анализ как се е стигнало до тази ситуация  Naughty - що, как, кога са се загаджили или какво, защо, кой попречил това да се случи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво е чувствала Лейля докато снимат, какво Чачо, как се е отразило на душевния им мир и на физическите им... дадености  hahaha hahaha hahaha
Какво е подтикнало медиите да пишат/ не пишат за тази връзка  Naughty Има ли Керем аби пръст в това  Rolling Eyes Naughty и така нататъ....ка.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 530
Предлагам който загуби да напише задълбочен анализ как се е стигнало до тази ситуация  Naughty - що, как, кога са се загаджили или какво, защо, кой попречил това да се случи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво е чувствала Лейля докато снимат, какво Чачо, как се е отразило на душевния им мир и на физическите им... дадености  hahaha hahaha hahaha
Какво е подтикнало медиите да пишат/ не пишат за тази връзка  Naughty Има ли Керем аби пръст в това  Rolling Eyes Naughty и така нататъ....ка.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
дано да спечеля, че неща като мислене и анализи не са ми силни страни  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

а Фюсун щяла да е с фамилия Сахин  Laughing откъде ги знаят тези неща в Т, направо се чудя  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Той ги пресече, ама това не им попречи да си го напишат по сайтовете - дали има или не нова ашк Rolling Eyes

той им е любимец на жълтите  Joy Joy Joy никога не го пропускат  Joy Joy но не задълбаха много де.  Joy Сигурно защото е само филм, я да беше сериал.  Joy Joy Joy

# 531
Е, не се цепя, темата е същата Joy Вече се хванахме на бас, че няма гадже в момента... Виж дали ще се залюби с Лейля... не знам Peace
Нещо ми се загубихте от погледа.
За Ча ли говорите?
Тамън свиквах с мисълта, че са със Серенай.  Wink

# 532
Е, не се цепя, темата е същата Joy Вече се хванахме на бас, че няма гадже в момента... Виж дали ще се залюби с Лейля... не знам Peace
Нещо ми се загубихте от погледа.
За Ча ли говорите?
Тамън свиквах с мисълта, че са със Серенай.  Wink

Здравей  Hug що да сме се изгубили. Тук сме.  Joy Joy
За Чачо говорим, за кой друг може да се обзалагаме?  Joy Joy Joy
В смисъл какъв взе да свикваш?  Joy Joy Joy Изгледа ли сериала?  Thinking

# 533
Предлагам който загуби да напише задълбочен анализ как се е стигнало до тази ситуация  Naughty - що, как, кога са се загаджили или какво, защо, кой попречил това да се случи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво е чувствала Лейля докато снимат, какво Чачо, как се е отразило на душевния им мир и на физическите им... дадености  hahaha hahaha hahaha
Какво е подтикнало медиите да пишат/ не пишат за тази връзка  Naughty Има ли Керем аби пръст в това  Rolling Eyes Naughty и така нататъ....ка.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
дано да спечеля, че неща като мислене и анализи не са ми силни страни  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

а Фюсун щяла да е с фамилия Сахин  Laughing откъде ги знаят тези неща в Т, направо се чудя  Joy Joy Joy

Ади дано спечелиш  Party Party Party hahaha hahaha hahaha hahaha
Виве, съгласна  Wink Wink Whistling hahaha hahaha hahaha

За кво ще туитвам на 25-и  newsm78

# 534
Привет, ято! Hug Hug Hug
Аз нЕма се включа в облога, .... , просто си мисля, че така или иначе няма да разберем истината, .... , но ви се радвам много и ви чета с голямо удоволствие... Hug Hug Hug

# 535
И нещо от златния фонд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68

Ренко, цепиш се  Whistling Whistling  hahaha hahaha
Другите, участвате ли?  Whistling

В баса съм - за мен Чачо е любовчия и няма да се стърпи и ще има афера  Joy Joy Joy

Никаква афера няма да има с Лейлята...ще си наблегне на професионализма момчето и после беж към Америката no Пък, ако Лейлята посмее да му се натиска.... ooooh!... ей тъй ще реагира Чачи.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ха привет ви wavey wavey wavey

# 536
Никаква афера няма да има с Лейлята...ще си наблегне на професионализма момчето и после беж към Америката no Пък, ако Лейлята посмее да му се натиска.... ooooh!... ей тъй ще реагира Чачи.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това пък идва с кавгата  Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дай на момичето да опита меда, бе   Crossing Arms Whistling Whistling

Белаааа  Hug Hug Hug

# 537
  • София
Предлагам който загуби да напише задълбочен анализ как се е стигнало до тази ситуация  Naughty - що, как, кога са се загаджили или какво, защо, кой попречил това да се случи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво е чувствала Лейля докато снимат, какво Чачо, как се е отразило на душевния им мир и на физическите им... дадености  hahaha hahaha hahaha
Какво е подтикнало медиите да пишат/ не пишат за тази връзка  Naughty Има ли Керем аби пръст в това  Rolling Eyes Naughty и така нататъ....ка.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Иве, чудесно ни подреди  Joy Joy Joy Joy Ако се наложи ще искам помощ от приятел /от другата тема/, че анализ - добре, но задълбочен  Thinking Thinking Thinking Thinking

Скрит текст:
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 А аз се опитвам да се освестя, преди малко какъв беше при мен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 538
  • Яко в Матрицата...

newsm09

Не го даваш на Лейля Joy Joy Joy  Професионализъм...

# 539

newsm09

Не го даваш на Лейля Joy Joy Joy  Професионализъм...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ели, що не го даваш бе?  hahaha hahaha hahaha

Бела Hug Hug Hug и да не се включваш, поне кажи какво мислиш, че ще стане  Joy Joy Joy Joy

Вивчо, този да не приличаше на Чачо бе?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт