ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 25 846
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Туй било моторът на Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ади не остана....сега ще дойде ноември  Grinning Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy
Те пък много потайни бе  ooooh! ooooh! Сигурно другата седмица ще покажат и другата гума  Joy Joy Joy Joy

# 676

Скукаааа....еднообразие .....  ooooh! ooooh! ooooh!

smile3505 smile3505  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели,  Heart Eyes Hug Hug   Ама баш така си е  Laughing  Peace
Ренко,  Hug Hug Hug 
Как за Чачо няма да позволи, а за тоз Е позволила  Mr. Green
Я дай да го видим  Rolling Eyes Rolling Eyes

Чешат си езиците според мен Peace Предупреждавам те, гледай с едно око Peace  Mr. Green

Скрит текст:
Тия по интересни  Party Party Party  ама не ми се вярва,тоя пич беше много вътре в аферите с наркотиците  Thinking Thinking Thinking но любовта не пита  Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета,много ми липсвате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,ама време....йок  Naughty днеска щото го писахме дъждовен, та съм фрии  Peace Peace Peace дано довечера успея да видя и епизода от ПО  Praynig Praynig Praynig

Ники, това дето си го сложила най-горе не говори за еднообразие, а за повторение. И пише: И рекламата на Мави ще свърши, ккато свърши ПО.  Peace И Серенай ще кацне на някой друг.  Peace Горе-долу в унисон с онова дето пише клюкарката.  Peace

е, значи щом и този има общо с наркоаферата, значи Чачо има шанс  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 677

Ха, лика прилика са си... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Е, това беше грубо  Sick  Naughty
Тоз е ужасен  Sick

# 678
Добро утро!
Позитивен, усмихнат и приятен четвъртък!

И аз от днес съм на вълна почивка, но ще ви държа "под око"!  Laughing
Всички сте толкова позитивни и приятни, моля не позволявайте на никой и нищо да наруши баланса в темата ни!  Hug

Стели, приятна почивка! Hug Hug Hug
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Оф, цял ден ли ще вали?!  Sad Този дъжд ме депресира и не ми се прави нищо!
Чакай да си сложа един Чачо да живна малко  Flutter
  Blush
Пууу, от това лято не видяхме нищо такова

# 679
Ники, това дето си го сложила най-горе не говори за еднообразие, а за повторение. И пише: И рекламата на Мави ще свърши, ккато свърши ПО.  Peace И Серенай ще кацне на някой друг.  Peace Горе-долу в унисон с онова дето пише клюкарката.  Peace

е, значи щом и този има общо с наркоаферата, значи Чачо има шанс  hahaha hahaha hahaha hahaha

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 680
Лейля не е имала връзка с Енгин Гюнайдън. В момента не следя много редовно новините, свързани с нея, но по време на трите години, в които участва в Карадайъ, съм била в течение на нещата, които са излизали за актьорите и не е имало нещо подобно. Тя по принцип никога не е присъствала по страниците на вестниците с любовните си истории.

# 681
Добро утро!
Позитивен, усмихнат и приятен четвъртък!

И аз от днес съм на вълна почивка, но ще ви държа "под око"!  Laughing
Всички сте толкова позитивни и приятни, моля не позволявайте на никой и нищо да наруши баланса в темата ни!  Hug

Стели, приятна почивка! Hug Hug Hug
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Оф, цял ден ли ще вали?!  Sad Този дъжд ме депресира и не ми се прави нищо!
Чакай да си сложа един Чачо да живна малко  Flutter
  Blush
Пууу, от това лято не видяхме нищо такова

Hug Hug Това лято имаше снимки за зелени човечета  Mr. Green Mr. Green сега не мога да я изровя, но съм сигурна, че някой ще я изкопае  hahaha hahaha hahaha

# 682
Лейля не е имала връзка с Енгин Гюнайдън. В момента не следя много редовно новините, свързани с нея, но по време на трите години, в които участва в Карадайъ, съм била в течение на нещата, които са излизали за актьорите и не е имало нещо подобно. Тя по принцип никога не е присъствала по страниците на вестниците с любовните си истории.
  bouquet Много благодаря за уточнението.  Peace И аз с такова впечатление останах за нея.  Peace Но друго си е да го каже човек, който е следял сериала с нейно участие.  Peace

# 683
Скрит текст:
]

Скукаааа....еднообразие .....  ooooh! ooooh! ooooh!

smile3505 smile3505  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели,  Heart Eyes Hug Hug   Ама баш така си е  Laughing  Peace
Ренко,  Hug Hug Hug 
Как за Чачо няма да позволи, а за тоз Е позволила  Mr. Green
Я дай да го видим  Rolling Eyes Rolling Eyes

Чешат си езиците според мен Peace Предупреждавам те, гледай с едно око Peace  Mr. Green

Скрит текст:
Тия по интересни  Party Party Party  ама не ми се вярва,тоя пич беше много вътре в аферите с наркотиците  Thinking Thinking Thinking но любовта не пита  Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета,много ми липсвате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,ама време....йок  Naughty днеска щото го писахме дъждовен, та съм фрии  Peace Peace Peace дано довечера успея да видя и епизода от ПО  Praynig Praynig Praynig

Ани Peace Peace Peace направо си е дежа вю  ooooh! ooooh! ooooh!
да живеят трафика и светофарите  Crossing Arms hahaha hahaha
На мен наистина ми е скучно това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде да идва неделята и да видим хоро и танци у Далкълъчови  Party Party Party

Тия промеждутъци между проектите им направо ме Shocked Shocked Shocked  явно аз ставам само за директните включвания  newsm47 newsm47 newsm47 нещо с личният живот ...тц  newsm78

Да сложа нещо по-положително,че днеска ми е минорно и отливно   Mr. Green

# 684

Ха, лика прилика са си... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Е, това беше грубо  Sick  Naughty
Тоз е ужасен  Sick

Това беше майтап Peace То е очевадно каква е разликата м/у двамата и че само жълти писаници Peace Но, ако пък наистина харесва такива мъже...лошо няма Peace

# 685
# 686
  • София
И сега какво - Лейля го играе непристъпна крепост, а Чачо - няма интерес  Thinking Thinking а Виви ще трябва да пише подробни анализи на ситуацията  newsm78 newsm78

Но ще поживеем и ще видим  Whistling Whistling

# 687
И сега какво - Лейля го играе непристъпна крепост, а Чачо - няма интерес  Thinking Thinking а Виви ще трябва да пише подробни анализи на ситуацията  newsm78 newsm78

ами така излиза  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha стягай се и почвай да анализираш  hahaha hahaha hahaha

# 688
# 689

Непрестъпна крепост  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чачо е това бе, Чачо, а тя е красива  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт