Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 341
  • 525
  •   1
Отговори
# 435
Честито на всички новобракувани! Simple Smile Бъдете щастливи! Simple Smile
Имаме малко професионални снимки и качих няколко в албумчето! Успях да разгледам и останалите нови снимки, изглеждате страхотно всички!!! Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 16:59 от mtaneva

# 436
mtaneva, готини снимки! Маникюрът е просто уникален, тематичен Heart Eyes Много ми хареса и с буквите LOVE. И като видях и снимки с малко залез еехххх замечтах се и ние да имаме.

Гледам ежедневно тия дни в три сайта прогнозата. Днес дават, съботния дъжд се е изместил . Дано да е така. Аз дето на този ден съм била единствената булка с ритуал в зала, смятайте! Всички други били с изнесен, сигурно се побъркват какво би станало с воалите и цветята и че може и хич никой да не ги види. ДОбре че, се преместих от изнесен на "внесен" Laughing , една паника по-малко. Снощи репетирахме първия танц - то едно бутане, смях, хич не гледаме сериозно, какво ще излезе накрая....

# 437
Шоколадче много хубаво с танца. Сигурно ще се получи много хубаво, но ще ви остане е хубав спомен от репетициите. От теб ще чакаме видео тогава, а не само снимки  Heart Eyes
Стискам палци на всички времето да е хубаво и да е на ваша страна.  Hug Hug Hug

# 438
Честито на всички встъпили в брак!  Hug

Ел, чудесен ден сте имали, дори с всичко препятствия по пътя си. Hug

Сватбеният сезон е към края си и тук е доста пусто вече. Ех, а като си спомня колко жива беше темата само преди няколко месеца.  Rolling Eyes

Шоколадче, Sallywf на вас ви пожелавам спокойни няколко оставащи дни до големия ден. Всичко ще бъде чудесно, вярвайте в това.  Heart Eyes

# 439
  • Sofia
Момичета обръщам се към тези, чиито сватби отминаха - бихте ли споделили какви количества алохол взехте за около 100 човека?

# 440
Момичета обръщам се към тези, чиито сватби отминаха - бихте ли споделили какви количества алохол взехте за около 100 човека?

Ние бяхме около 75, но тъй като искахме да предложим разнообразен алкохол взехме доста, но в интерес на истината почти се изпи. Ние бяхме подхотвили 24 бутилки ракия и 24 уиски, 12 водка, 8 бейлис, 30 вино микс бяло и червено и около 40 бутилки бира. Но Вие познавате най-добре гостите си и ако знаете кой какво пие и колко няма да имате проблем. Успех всичко да протече без проблеми при Вас и много, многоооо да се забавлявате.

# 441

Привет  Laughing

По спомен при нас се изпиха около 10-12 литра ракия, 16 литрови бутилки уиски, само 1л водка, около 40 бутилки вино или около 200 бири ....хм...добре сме се справили като за 80 възрастни и пиещи  hahaha Хубаво е да остане алкохол вместо да не стигне! Бирата беше на свободна консумация при нас Hug Praynig

Шоколадче, не се притеснявай. Ние нищо не бяхме репетирали и до последно си говорехме как само ще се повъртим (заради всичко, което се случи)...но се получи толкова шеметен танц !!! Всички толкова се радваха и аплодираха...а баща ми си триеше сълзите!!! bowuu

# 442
  • Sofia
Благодаря ви за отговорите - да попитам също така - ако гостите ни решат да дойдат с децата си ще имаме  около 7-8 деца на около 1-1.5 години и 2-3 малко по-големи. При тях как се процедира с кувертите? Дете на 1-1.5 години според мен може и да не яде още само  Confused
Удачно ли е някакъв тип като кетъринг с по-детски неща за тяхната маса да направя, но пак се чудя толкова малки деца какво ще хапват?

# 443
Не мога да ти кажа с малките деца... ние бяхме осигурили нормални куверти за тези, които бяха поканени, защото бяха големи. Отделен е въпроса, че се "пръкнаха от някъде едно на 6 и едно на 2... убий ме, но така и не разбрах в суетнята какво вечеряха...май свеки оправи нещата...подсещаш ме да я питам... newsm78 иначе да се занимаваш с кетъринг специално може би няма смисъл...по-добре питай родителите какво е удачно да им подбереш от менюто- така всички ще са доволни- (родителите най-вече)  Peace

# 444
Аз лично говорих с родителите на децата дали има смисъл да им поръчвам или не.. те си казаха сами.. повечето си искаха да си носят храна, че то за толкова малки деца си е по-специфично.. и си бяха взели от детска кухня...

# 445
Момичета днес си взех роклята, направили са ми я перфектно, точно както исках, много съм доволна.
Взехме чаши, бокал и свещи, ще кача снимки.

# 446
  • София
Понеделник бяхме на сватба в Пловдив даваха го цял ден да вали и гърми,ми какво да ви кажа слънцето не спря грее цял ден и една капка дъжд не падна и на синоптика не му вярвам вече  Laughing

# 447
Нашите деца бяха мънички и не сме поръчвали куверти за тях. С родителите бях говорила и им казах ако искат да им поръчат нещо от менюто, ама май никой не беше поръчвал. Сигурно са хапнали от техните неща...

# 448
Здравейте и от мен.Не остана до събота! Simple Smile
Честито на всички, нови госпожи, на които не съм честитила!Пожелавам много радости и прекрасен семеен живот, изпълнен с много любов и уважение!!!!!
И ние напредваме с организацията.Днес ще ходим да редим масите в ресторанта, да видим как ще си наместя гостите, че със схемата съм до никъде.
Гледам за дечицата говорите, при мен ще има 21 деца, но всички са от три нагоре и аз реших за тях оттделни меню да направя: салатка (домати;краставици; плочка сирене) и основно (пилешка пържолка с пържени картофки).
Шоколадче, не знам при тебе къде се измества тоя дъжд, ама при мене за събота си стои, поне по прогноза.Но аз си знам,че всичко ще е наред. Simple Smile
И сега да ви почерпя, макар и виртуално, днес съм рожденничка Simple Smile

# 449
Илейн, честит рожден ден! Да си много здрава и обичана, една красива сватба и незабравим семеен живот!

Общи условия

Активация на акаунт