Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 356
  • 525
  •   1
Отговори
# 420
Здравейтее, качих още 2-3 любителски снимки Simple Smile

# 421
    Момичета, прекрасни сте в сватбените си рокли, греете и изглеждате ужасно щастливи на всички сватбени снимки!  Heart Eyes Едва сега успях да прочета и погледна какво сте качили! Дълъг и щастлив семеен живот пожелавам на всички! На Sea лека бременност и леко раждане!
    Благодаря ви за окуражителните думи! Радвам се, че след всичко случило се сватбата надмина и най-щурите ми очаквания ! Продължаваме и две седмици след нея да хойкаме по гостита почти всяка вечер и да си "допразнуваме" хахахахаха Още не може да ми се оправи гласа! Laughing hahaha Joy

# 422
Touch el,пожелавам ти днес,а на Wesi и  tsvetyyy утре, един незабравим, изпълнен с много емоция и щастие сватбен ден! И денят да мине по вашия план-график Grinning

Ние малко затънахме в един момент. В общината ни върнаха, защото ЛЛ написал, че не боледуваме от белодробни, ама забравил за психичните заболявания да впише newsm78 Малоумна работа. На другия ден търчим при лекаря, че после в общината, пък не било приемен ден....че влезнах и така де ЩЕ НИ ОЖЕНЯТ вече! Joy Вчера коментирахме хотелски апартаменти да запазим и се оказа хотела ни бил пълен само 4 останали, а ни трябваха 9, дори не знам дали са отделили 1 за нас дето трябваше да е подарък. Ей така се оцъклих! Другата седмица не знам ще коментирали с фирмите дето са запазвали колко ще са реално стаите и дано се освободят, че ще е голяма излагация. В последния момент... ooooh! Иначе по някакви неведоми пътища приятелката ми, която замина за Германия с мъжа си имат планове да се връщат другата седмица окончателно и може да дойдат на сватбата. Толкова се зарадвах, особено като разказа, колко е било тежко и трудно и няма търпение да си е в България.

# 423
Честит сватбен ден на Ел, Цвети, Веси и пумпалче!   bouquet

Изчетох сума поверия и традиции и имам въпрос:

Какво направихте с булото си и нещо от следсватбените традиции спазихте ли?  newsm78

# 424
Зая, аз няма да спазвам нищо от следсватбените традиции. Ще си запазя само букета.
В Рим наистина е прекрасно. Там всеки камък е история. Аз също съм учила история и ми е хоби. Много ни хареса и на нас там.  Simple Smile Изцяло туристически град обаче, там и от въздуха изкарват пари, претъпкано е, блъсканица, но си заслужаваше лудото обикаляне. Просто това е градът с едва ли не най-богата история.
На всички булки честито и от мен. Ние си чакаме видеото и снимките, поне да се видим какви сме били.

# 425
Честит сватбен ден на Ел, Цвети, Веси и пумпалче!   bouquet

Изчетох сума поверия и традиции и имам въпрос:

Какво направихте с булото си и нещо от следсватбените традиции спазихте ли?  newsm78

Какво се прави с булото, и какви са другите традиции, аз въобще ни ги знам  Laughing

# 426
Моето було го хвърлиха върху разцъфнал храст, после не знам къде отиде  newsm78 Не съм се и сещала да питам. Букета си остана в приятелката ми, която го хвана...

# 427
  • София
 Joy аз сега за първи път чувам че има следсватбени традиции, Зая сподели ги, стана ми интересно

# 428
Ами за разбулването от кумата разбрах, че се прави- така и не разбрах какво се прави после с булото.

Също така за пренасянето през прага, за ходенето на гости и откупуването на букета от момичето, което го е хванало...

Аз съм си наумила да дам символично това було на някой. Четох че може да се пази година от някоя щастливо омъжена дама, която да е за пример Simple Smile

# 429
Идва редът и на последните вписани булки в групата smile3521 Някои се радват, други притесняват...
При нас нещата вървят към финала. Повечето неща изведнъж се наредиха. Включително по някакви неведоми пътища ми подрани (както отдавна не се е случвало) на идеалния 25 ден-вчера и няма да пия хапчета за цикъл. Е оказа, че хотелът ни е е пълен и нямат нужните стаи за сватбата, но се надявам да успеем да настаним гостите в нашия си хотел. Сякаш вече всичко имаме, само шампанско и почерпките останаха. Не знам какво да чувствам - спокойствие за добрата ранна подготовка или притеснение, че винаги нещо се обърква в последния момент. Гледам да се придържам към 1 чувство Laughing

Колежките ми по сватбен ден, надявам се всичко е ОК при вас, пишете как е обстановката!

# 430
Браво Шоколадче  Heart Eyes И ние приключваме вече.Аз до вчера бях спокойна,днес се събудих и направо се разтресох от нерви,то не остана никакво време Grinning Grinning Grinning
Имаме още някой неща да свършим и ние сме готови.Днес ще си правя списък какво ми остава да купя.И при нас главното,което остана е почерпката.Баща ми и жена му пристигнаха снощи и сега ми е много по-спокойно Simple Smile Общо взето това е Simple Smile Емоциите са на макс в момента  Simple Smile

# 431
Само трябва да се следим да не станем като котето на профила ти Joy  Много кефи иначе!

# 432
Здравейте момичета, нашата сватба също беше през Септември. Мина доста напрегнато с много непридвидени пречки, но тук искам да споделя само добрите ми впечатления. Искрено се радвам, че се доверих за грима на Биляна Симеонова, която заедно със Стели от фризьорски салон Sin style ме направиха да изглеждам като булка от някое списание. Невероятно добър грим и прическа, а още по-важното беше, че и двете издържаха повече от дванадесет часа без да се размаже гримът или да се поразпадне прическата. Двете дойдоха на място в хотела, справиха се много професионално и не само аз, но всички гости останаха очаровани от начина, по който изглеждах. Хубавота е, че работят на много приемливи цени и не се налагаше предварителен грим и прическа. Успех на всички бъдещи булки да протече без проблеми и весело сватбения Ви ден.

# 433
Здравейте, момичета,

Включвам се вече и аз като г-жа  Grinning
Благодаря Ви за пожеланията!!! Пожелавам ви и на вас, които ви предстой сватбата да е един незабравим ден. Един съвет - каквото и да стане, не спирайте да се усмихвате и забавлявате!!!

При нас имаше доста препятствие и преди деня и на самия, но като станах сутринта, реших, че трябва да се забавлявам  и това е!!!
На предния ден ми дойде  Crazy , имахме супер много неща за правене и всичко вървеше наопаки. Един добър мой приятел ми се обади, че няма да може да се върне в България заради семеен проблем, моя също добра приятелка ми се обади да ми каже, че просто няма как да дойде, защото тя роди преди 2-3 седмици и й беше много трудно. И двамата ги разбрах, не мога да им се сърдя, но ми стана супер кофти.
Капак на всичко обаче беше, когато агентката ми се обади да ми каже (това вече след 20:00 часа), че изненадата за кумовете ни отпада, защото на момичето, което трябваше да уаства в последния момент са й се обадили, че заминава. Е тогава не издържах вече и ревнах. Заспах късно.
Събудих се на деня и реших, че това е моят ден и трябва да съм щастлива. Лепнах си най-голямата усмивка и продължих към фризьорката. С нея се посмяхме и ми направи най-яката прическа и грим. Ако някой се чуди къде да отиде в Бургас за сватбена прическа и грим Диди да търси на улица Цариградска 24-5, до Краснодар е!!! Просто уникална е. Там дойде и фотографа вече към края на подготовката, за да я заснеме. Искам специално на него да му направя реклама, защото този човек през цялото време беше толкова усмихнат и така ни влизаше в тона, и с гостите ни беше супер учтив, просто страхотен човек - Калоян Спасов. Чувах толкова хубави неща за него и явно има защо. Като ни даде снимките ще кача. Сигурна съм, че и те ще са жестоки. Просто екипа е много важен, за да допринесе за деня!  За което искам да благодаря на  Петя и Краси от Магнетик дей - украсата беше просто жестока, преобразиха мястото и му вдъхнаха живот, Добромир Кръстев - операторът ни, Ди Джей Ачо, и специално на Теньовата къща, защото всичко беше супер вкусно!!!  Просто и кумовете ни бяха супер готини. През цялото време бяха до нас с подкрепа и усмивки.
Имаше много препятствия и на самия ден, но ние бяхме решили, че трябва да се забавляваме и така и направихме. Продадоха ме сравнително евтино, но бях изпратила шаферките си(5-дракона) да му задават въпроси и той много добре се справи и скъпото ми братче реши, че младоженеца си заслужава. 3 пъти се дърпах кумата да не ме забули, накрая се предадох и до църквата реших да съм си с булото, докато не се венчаем. Влязоха с гръм и трясък, базикахме, смяхме се и после слязохме с татко, изиграхме едно хоро с кума на грешната страна и потеглихме той да пие кафенце. После в църквата получих малко паник атака, но се овладях и всичко мина добре. На фотосесията много се смяхме и забавялвахме. шаферите и шаферките бяха супер весели и забавни. Пяхме, пихме, изкарахме си страхотно. За цялата вечер шаферите и шаферките ни допринесоха страшно много. В ресторанта също имаше препятствия, но и тях преодоляхме и се забавлявахме на макс. Първото детенце трябва да е момченце хихи  Mr. Green
Всичко зависи от вас сватбата ви да е хубава!!! Решите ли , че нищо не може да ви развали настроението, няма.

Когато имам малко снимки ще кача и в албумето. Благодаря момичета за всички съвети и подкрепа.  Hug  Heart Eyes Hug

# 434
Страхотно звучиш, Ел, бъдете винаги такива целеустремени в това, което искате!

Общи условия

Активация на акаунт