Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 342
  • 525
  •   1
Отговори
# 450
Илейн, честит празник! Бъди здрава, много щастлива и обичана жена! Пожелавам ти една прекрасна сватба!   bouquet Hug Heart Eyes

# 451
  • София, Bulgaria
Мноооогооо щастие на всички....пълна къща с любов и уважение. Минаха почти 20 дни от нашата сватба,  а  сякаш беше вчера...ето едни клипче от телефон на началото на ритуала, да се позабавлявате малко.
https://www.youtube.com/watch?v=5zo7jVWFH_s

# 452
tomeva, страхотни сте Simple Smile накарахте ме да се усмихна днес Simple Smile
Илейн, Честит Празник и една прекрасна сватба, изпълнена с много положителни емоции и усмивки ви желая! Simple Smile

# 453
  • Sofia
Мноооогооо щастие на всички....пълна къща с любов и уважение. Минаха почти 20 дни от нашата сватба,  а  сякаш беше вчера...ето едни клипче от телефон на началото на ритуала, да се позабавлявате малко.
https://www.youtube.com/watch?v=5zo7jVWFH_s

Много яко - браво - настроението е прекрасно.

# 454
  bouquet Привет от мен Simple Smile Честито на всички нови булки  Crazy Heart Eyes

Искам да споделя, че снощи до 03:00 сме гледали сватбеното видео, пихме вино, поплакахме... абе голяма емоция!!! Изключително съм доволна от операторката и бих я препоръчала на всеки, който има намерение да се жени в северозападна България!!!  bowuu
 Изненада ни не с един, а с два промо клипа. Първият е около 3 мин и е като трейлър на сватбата- просто е страхотен, а вторият е около 6 мин и малко, и е трогателен и мил, с подбрани моменти и пожелания от приятели и роднини (не знам кога го е снимала дори) !!! Party Crazy
  Цялото видео е около 4 часа и нещо...и то е снимано от 14:00 до около  12:30....няма я само кумовата ръченица, която в целия купон забравихме и танцуваха към 3 след полунощ  Joy Интересно е, че сме забравили и разчупването на питката (а питки имаше колкото щеш ) хахахах ... ами приехме, че и двамата ще командваме  Peace
   Относно булото реших да си направя моя си традиция и да го дам на съхранение на щастливо омъжена жена- реших да е ... свеки!!! Те са прекрасно семейство и истината е, че са ми страхотен пример и след години се надявам и ние да сме толкова успешни родители, колкото са те!  Praynig Hug Ще я изненадам и ще й го пратя с куриер в красива кутия, заедно с флашката с видеото и ще й напиша нещо мило   bouquet
 Та такива емоции ме тресат мен...чакам и снимките с нетърпение вече!!!

Иначе два дни ми скъсаха нервите, докато подам докумени за смяна на лична карта, задграничен паспорт и шофьорска книжка...поне приключих с това!

Хайде хубав и слънчев ден на всички!  Grinning

# 455
Илейн ,честит сватбен ден ! Пожелавам ти едно здраво и изпълнено с хармония семейство 😙😙😙 чакаме те да разказваш

# 456
Честит сватбен ден на вчерашните и днешни булки! Желая ви преливащи от щастие сърца!
Момичета... малко ми е тъжно, че темата ни така замря, но е нормално... желая на всички вас безоблачно щастие, компромиси и разбирателство с вашите половинки- дано винаги гледате в една посока!
Днес е много специален ден за нас: една година откакто се сгодихме в онзи прекрасен замък!  
Благодаря ви, че заедно изстрадахме и съпреживяхме сватбените си дни и подготовка!  Дано се срещаме и в други прекрасни теми! Качила съм три професионални снимки, които получих вчера. Simple Smile

https://m.youtube.com/watch?v=S2zLag-Q4Jo

Приятно гледане на нашето любовно пътешествие Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 12:59 от З_A_Я

# 457
Зайче, честита годишнина! Все така влюбени и готини!

Тъй като наистина темата оредя, ако искате вече можем да направим фейсбук групата, за която бяхме говорили преди.

# 458
Аз съм за фейсбук групата.  Simple Smile Все още обаче си чакам професионалните снимки.

# 459
При нас всичко мина идеално, прекрасно! Просто и дваата сме пре-щастливи! Мъжът един въодушевен и радостен, чак ми пълни душата. Кумовете бехя перфектни във всяко отношщения, речта чувствена и с малко майтапи. Имаше екшън при букета, че оригиналния тежък но летя без проблем и до последно беше перфектен..Екшън се разигра и при жартиера. Намазах мъжа с тортата, абе беше приказка. ДОри аз не съм мечтала за толкова красиво събитие! Поздравяват ни всички роднини и приятели , че било забавно и весело...Украсата , че била естествена и личните ми идеи се отрази от доста хора. Бях много щастлива и за многото деца , които в крайна сметка поканихме, направиха празника още по-красив.

# 460
Честито Шоколадче за хубавата сватба   bouquet  bouquet  bouquet
честито на всички булки от миналата седмица :*
На всички, които им минаха сватбите пожелавам мнооого семейно щастие, прекрасни моменти с половинките и красив, изпълнен с сбъднати мечти живот!
 Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

З_A_Я видеото е прекрасно! Все така да се обичате и да се радвате на миговете.

Чакам и аз фб групата  Heart Eyes

# 461
Зая, много ви е хубаво видеото. Бъдете все така щастливи!  Hug

Шоколадче, радвам се, че и вашият сватбен ден е бил приказен!  Hug

# 462
Момичета, кажете как да кача клипче тук?
Искам да ви покажа аксесоарите, че много хубави ги снимахме и станаха.
Ние в скоро време снимки няма да имаме. Фотографа като го питах ми каза "имам 6 сватби преди да стигна до вашата" , т.е. шест фотосесии, ще има да си чакаме до Коледа ...  Joy

# 463
Момичетаааа и нашата сватба мина. Не съм ви чела, особено последната седмица-две, че беше едно тичане ... чак не ми се вярваше  ooooh! Ще се върна да чета, но да ви се отчета.
Всичко мина идеално! Е, времето беше ужасно - студено и валя, но се радвам, че поне не се изля, само ръмеше и си направихме все пак фотосесия Simple Smile
Няма да се впускам в подробности, но наистина всичко мина прекрасно. Най-много се радваме от това, че на гостите им е харесало много, чувствали са се прекрасно, всички бяха толкова емоционални когато ни казваха колко много ни обичат, колко много им е харесало всичко, колко страхотно са си изкарали, как това е била най-българската и весела сватба, на която са били някога, а едно пожелание от колега на мм в книгата за пожелания направо ни просълзи и двамата - той и половинката му са танцьори (народни танци) и наред с пожеланията за нас, бяха написали, че на себе си пък пожелават повече такива сватби като нашата и че си изкарват страхотно  Heart Eyes
Наистина беше приказно и не си струват всичките нерви за дреболии, но пък от друга страна всяка похабена нерва по подготовката за мен си заслужаваше, защото е неописуемо чувството на удовлетворение когато установиш, че всички гости (дори и мъжете!) са забелязали и им е направил впечатление всеки един детайл от подготовката, украсата, организацията, подаръчетата, етикети и бутилки, вази, цветя .... , които си мислила дни наред преди това Simple Smile

Имахме 9 дечица на възраст между 2 и 6 годинки и вече не помня колко по-големи. Дадохме на големите по едно бурканче с мед, на малките - по едно бурканче с мед и торбичка с лакомства, играчка и балони. Като им давах специалните торбички с лакомства ... очичките им направо грейнаха на всичките. Цял ден тичаха на воля из ресторанта и те също се чувстваха много добре, цял ден ме побутваше и подръпваше някой малчуган (а с някои от тях се виждахме за първи път), който ме гледаше с ококорени очички, усмихваше се, казваше ми здрасти или нещо друго, един сладур дори ми каза на ухо "ти си прекрасна"  Heart Eyes Blush ... беше толкова вълнуващо, защото децата наистина са най-искрените същества!

Не сме мислили за нищо, нямаше проблеми, а дори и да е имало, то ние не сме разбрали. Заради дъжда роклята ми се намокри и накаля два пръста отдолу, скъсах си шифона, който падаше върху полата, с токчето още преди ритуалната, мм постоянно ме застъпваше, едната ми обувка се разлепи цялата още на второто хоро ..., но не ми пукаше - това беше нашият ден и си го изкарахме страхотно! Както един от гостите ни каза вчера - такава булка не съм виждал, вдигаше роклята на по-игривите хора без всякаква суета и не слезна от дансинга през цялото време  Joy
Наистина това е ден, който си заслужава човек да изживее!

П.П. не съм вярвала, че може да се случи, но ... нямаме нито една снимчица. Като си измолим от някой познат, ще кача. Че професионалните ще се позабавят.

П.П.П. Почти щях да забравя - честито на всички вече госпожи от последните седмици! Много здраве и дълъг, щастлив семеен живот ви желая! Hug

# 464
rumy.rci звучи толкова емоционално и хубаво  Heart Eyes честито и на теб! Дано целия ви живот бъде като сватбата - с малко препятствия, но иначе радост, емоции и щастие   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт