Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за 86 ОДЗ?
Каква е училищната среда в 42 ОДЗ?
Как мога да се справя, ако не знам текущото състояние на моята кандидатура за детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за 86 ОДЗ?
Мненията за 86 ОДЗ са смесени. Някои майки го хвалят, като казват, че децата им се наслаждават да ходят там. Други обаче съобщават за отрицателни преживявания, включително случаи на агресия към децата. Въпреки това много родители оценяват новата и добре поддържана база и любезния и внимателен персонал.
-
Каква е училищната среда в 42 ОДЗ?
В 42 ОДЗ отзивите също са разнообразни. Някои родители отбелязват, че директорката е много любезна и атмосферата е положителна. Въпреки остарелия вид на базата и индикации за нужда от ремонт, много майки оценяват качеството на педагогическия състав и съотношението с децата. Във форума родителите изразяват желание да следят мнения за учители и отношението на персонала.
-
Как мога да се справя, ако не знам текущото състояние на моята кандидатура за детска градина?
Важно е да следите резултатите, когато списъците с приетите деца бъдат публикувани. Много родители препоръчват подаване на документи дори в последната минута, тъй като понякога се освобождават места и родителите могат да се откажат. Освен това е полезно да поддържате връзка с директора за актуализации относно процеса на прием.
-
Какво мога да очаквам по време на адаптирането на детето в ясла?
-
Трябва ли да потвърдя желанието си за ясла преди септември?
За 86 ОДЗ чувам противоречиви мнения-някои мами са супер доволни,а други 2 се оплакват,че им биели децата...незнам.
Ще следя темата.Когато подавахме молба за 42 ОДЗ директорката наистина беше много любезна и ме разведе из градината да видя обстановката.Но в сравнение с 86 тази база ми се видя малко поостаряла.А дали някой знае дали педагозите в 42 са добри и дали са внимателни с малките? 
!Казаха ми,че който е приет ще трябва да ходи на ясла целия юли за по половин ден,за да можели леличките да го опознаят.Някой знае ли нещо по въпроса
през юли ще ходим на море за 10 дена и на планина за 1 седмица.Май не си струва да го лиша от море и планина,за да кисне в Люлин в най-топлото време.Дано нямат такива задължаващи условия...
, аз пък исках да я пусна на ясла още сега от април-май, но директорката категорично отказа. Каза, че нямало за кога, т.к. те щели да почиват от края на май. Миналата година били дежурна градина и това лято щели да почиват. Приемът щял да бъде от септември месец, като на всеки 3 дни щели да приемат по едно дете, по реда на подаването на документите.