Спалното бельо

• 71 537
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
Истина е, че Роксима са много зле с дизайна. Преди се чудех какво да си купя, защото харесвах по няколко неща, а сега се чудя, защото нищо не ми " хваща " окото. Отделно на това шият много малко комплекти с два плика.
Сега и аз разгледах десените......наистина много ярки и крещящи, не е по моя вкус....! Joy

# 211
  • оттам, откъдето започва България
Е, тя не е за спално бельо, а за платове и рокли тип Торта, както им казвам аз, да се разбира за ромски сватби.  Peace Има клип качен.  Joy

# 212
# 213
Не, не е истина.......... rotfImbo rotfImbo.....че и разнообразни ......

# 214
Бг мами  кажете магазин в Пловдив за възглавници освен роксима дреам там ми показаха 2 модела . Искам мекичка и висока някъде до 25 лв . )

# 215
Коя е тази фирма "Мечо", Омуртаг.....толкова се смях Joy Joy
Не си чувала за Мечо Омуртаг? Shocked Засрами се! Laughing

Сега видях моделите на Роксима. Наистина са в стила на фирма Мечо Laughing

Gambino, провери ли в Юск http://jysk.bg ? Там има доста голям избор на възглавници.

# 216
Истина е, че Роксима са много зле с дизайна...

И от Роксима, и от Tac нищо не успях да си харесам...
Взех това, но 2 единични комплекта, понеже спим с отделни пликове. На живо са по-хубави. Даже уцелих някаква промоция и вместо 107 лв. платих само 40 лв. с доставка до вкъщи  Simple Smile
Притеснявах се, че ще са тънки, но не са, много, много меки и приятни.

# 217
Коя е тази фирма "Мечо", Омуртаг.....толкова се смях Joy Joy
Не си чувала за Мечо Омуртаг? Shocked Засрами се! Laughing
Срам ме е ....много Embarassed Embarassed Embarassed

# 218
БГ МАМИ , кажете мнения за тези възглавиници на тед с гъши пух много ли са меки , защото  ако са меки ще ми потъва главата , а аз не желая това ; Simple Smile

# 219
  • София
Търся за сина ми чаршафи за стандартно единично легло с нещо свързано с Реал Мадрид -лого, футболист и т.н.
Има един комплект с Барселона, но нямам никакъв спомен откъде е купен.
Моля ако някой е виждал нещо подобно да сподели.

За статистиката - от няколко години ползвам чаршафите на Белотекс. Имат доста десени, въпреки че повечето идват прекалено шарени за моя вкус. Материите са разнообразни, имат доста избор на комплекти от 5 части (които по принцип трудно намирам), продават отделни долни чаршафи, пликове и калъфки.

# 220
  • Сливен
Аз пък съм страшно доволна от спалното бельо на Роксима. Имам комплект, който е с две отделни олекотени завивки и с чаршаф хванат към тях с тик так копчета, който се сваля за пране. От памучен сатен. Невероятно качество. Но за съжаление видях, че на сайта им нe се предлага вече тази разцветка - бледо резидаво, на цветя. Изобщо не е ярък и крещящ.
Имам също така и олекотена завивка 3 в 1 от този тип, която също е невероятна:
http://roxymadream.com/%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B … D0%B5%D0%BD%D0%BE
Въобще бих препоръчала.

# 221
  • Бургас
 fdrumeva и за съм доволна от качеството на Роксима . Просто към момента са извадили десени и разцветки, които са много далеч от това, което предлагаха преди около 2 години. На мен лично не ми допадат. Харесах някои неща, но се оказа, че ги шият само с олекотена завивка или общ плик, защото били 3 D. Загледах се в друго - то пък се оказа тенсел, които на ми харесва за зимата. От памучния сатен с 2 плика  Sick

# 222
Здравейте купих си спален комплект от Мони Текстил уж памучен сатен за 140 лв.,но след изпиране се омачка ужасно и е много груб и неприятен на допир.Имам техни чаршафи отпреди няколко години и бяха разкошни меки и плътни,а тези нямат нищо общо.Чудя се имам ли право на рекламация и на какво основание да я направя?

# 223
И аз не съм доволна от "Мони" както писах преди време в темата. И моя долен се мачка много. Нищо общо с с тези на "Тач" Боклуци...разочарована съм! Никога повече българско!!! Иначе ходих  в магазина на "Мони" на "Хр.Ботев", че от там поръчах да им вдигам скандал...много лошо ми бяха ушили плика. Но не успях да го върна

# 224
БГ МАМИ  заслужава ли този комплект от дормео който са пуснали завивка и възглавница каква материя е завивката и може ли да се ползва за зимата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт