Отговори
# 90
Ние само това трябва да купим ако е мома, а ако мъж ще трябват и дрешки да се купуват, че около нас само моми, не че няма да и купувам и аз ако е мома, но все пак ще ни е по-лесно. Всичко др. ще вземем от приятели.

# 91
Ох така като ви чета с второ наистина е по - лесно. Даже не се сещам за нещата, които обсъждате, щото си ги знам Mr. Green
Сина ми е мазан с мас - няма да повторя, благодаря, къпан е всеки ден - и това не, благодаря, имаше една етажерка с козметика - не благодаря Mr. Green
Сол и такива изгъзици не съм му слагала, суеверия не позволявах да му налага никой, но и никой не е имал голямо желание. Свекърва ми ми помагаше, никога не се налагаше и не даваше непоискани съвети, ама тя моята е различна свекърва Mr. Green
Смятам да се насладя на майчинството и да наваксам пропуснатото с първото, с което признавам си, докато свикна, докато се почуствам спокойна и уверена, че всичко е наред и той тръгна на детска градина Mr. Green

# 92
Момичета вие колко сте качили до сега? Малко съм шашната  Grinning аз съм +6 ..в 17 седмица  ooooh! имам доста голям корем за 4месец, но и в дупе съм сложила доста. Какво да правя като ми се хапва, не мога да карам на плодове и зеленчуци. Става ми лошо.  Embarassed

# 93
Moon Walk, и  на мен ми е второ, ама на, вълнувам се за всичко, а и един милион неща съм забравила Blush

Ох, колички..... Не ми се мисли, това е второ висше за мен. Сега умувам дали да взимаме креватче или люлка или и двете ...  ooooh!

# 94
Аз само 2 кг съм качила.

Моника, от колко стартираш? Ако си слаба, не е болка за умиране, аз съм дебела.  Mr. Green Не искам да кача повече от 10 като цяло. Хапвам си, защото иначе ставам ЗЛА, много зла.

# 95
За килограмите - плюс три съм от началото на Б, сега съм в 19 гс... Имах си несвалени от преди... По дрехите усещам, че ми се разширява тазът, но кой знае колко не съм качила...
Философското обяснение на къпането всеки ден в България според мен е, че само тук бабите участват толкова в гледането на детето. А на такъв ранен етап бебето спи или се кърми и те няма кой знае какво да правят, пък искат... И се почва с непотърсени съвети, къпане, осоляване, мас...
Бяхме сами тримата първите 20 дни. Изживяхме ги заедно... После дойде майка ми, когато ММ тръгна на работа, беше ми много тежко след секциото.
Колкото и семейни събирания да направите, обявявайки, че няма да е кръстено детето еди как си, дори и на изписването, а и дълго след това - ще се надяват...

# 96
Аз само 2 кг съм качила.

Моника, от колко стартираш? Ако си слаба, не е болка за умиране, аз съм дебела.  Mr. Green Не искам да кача повече от 10 като цяло. Хапвам си, защото иначе ставам ЗЛА, много зла.

От 56  Embarassed сега съм даже към 63 ...

# 97
Eй, как пишете 56--все едно са много.  Mr. Green

Аз да не казвам колко съм.  Whistling

Искам, ако може никой да не идва да ми помага. Дано,дано,дано да стане. Мъжът ми ще си вземе 15-те дни, дано са окей да свикнем с новия режим.

Винаги съм мразела да ми казват какво да правя, кое е правилно, кое как се прави. Обичам сама да разбирам кое как става, направо ме хваща бяс някой като ми каже нещо за някое ядене, как се правело, камо ли после за детето.......

# 98
Ооо за името гарантирам, че ще има нацупени! Аз съм кръстена на баба ми, да го кажа така - не просто първата буква, а директно името на баба ми е галено на моето име, но въпреки това три месеца след като съм се родила тя се е обръщала към мен с "бебето", защото е била супер сърдита, че не са ме кръстили както тя е искала - супер изтрещяно име само с първата и буква, заради което цял живот щяха да ми се подиграват, а аз да си мразя името. В крайна сметка съм ужасно благодарна на майка ми, че е постъпила както тя е намерила за добре, защото много си харесвам името, а баба ми е свикнала. Затова и аз съм категорична, че няма да си кръстя детето с име което не ми харесва, нямам против да вземе първата буква на дядо си живот и здраве, даже много ще се радвам, защото мъжки имена с първата буква на свекъра има колкото си искам дето ми харесват и на мен и на мъжо  Peace

# 99
За къпането на главата - сравнително скоро преодолях този мой страх да си потопя главата под водата. Беше ми много неприятно, направо ужас изпитвах. След няколко месеца уроци по плуване и добра треньорка се получи. Не исках и детето да е като мен, затова го поливахме от рано - лицето, очите, косата... Периодът, в който плачеше беше кратък и мина бързо. Сега се кефи много на водата, обича басейни и няма страх, къпе се с удоволствие... Дано да продължи така.

# 100
  • Сандански
Спокойно - аз стартирах от 66 Grinning, но винаги съм била по-едричка. Вече съм +2 в 16 г.с. Храня се по два пъти на ден, но не за да се ограничавам, така съм свикнала. Храня се умерено, но съм по-склонна към напълняване. Надявам се да не кача повече от 12-13 килограма, че после ще е голяма мъка  Cry

# 101
Добър ден! Леле много сте активни чета, чета и не мога да насмогна  Flutter
Сутринта бях на преглед вече съм в 15 седмица. Докторката каза, че ще си имаме момче stork-boy
Аз си имах вътрешно усещане и явно не ме е излъгало. Бебо беше много мързелив днес и се наложи да го посръчкат малко Laughing
Сега дилемата... нямаме име за момче... и нищо не ни харесва. Таткото се надяваше на момиче, а докторката се изненада как мъж иска за първо бебе да е момиче  Shocked Казах и , защото си е харесал име и затова, ама няма да го огрее, поне не този път. Ако някой ден се решим за второ живот и здраве може да се надява  Praynig
Хубав и лек ден на всички    bouquet
ПП. Качила съм 2 кг, но не съм от най-слабите, та и тези са ми много за начало...

# 102
И моят мъж иска момиче, спокойно, не сте само Вие. И ние имаме име за момиче, но ще имаме момче, 100 про....мога и на бас да се хвана.

# 103
Момичета, да се похваля и тук. Бахме на преглед, всичко ни е както трябва Simple Smile. Потвърдиха, че ще е момче. Днес се теглих, в 16 г.с. съм +1 кг, но ще видя утре как е теглото, че при мен 1 кг. лесно мърда.

Вече усетих бебока няколко пъти. Таткото чак днес ми повярва, когато лекарката потвърди, че правилно съм се ориентирала в усещанията.

Радвам се, че мина прегледа. Всеки път преди преглед сънувам кошмари от притеснение.

# 104
И моят мъж иска момиче, спокойно, не сте само Вие. И ние имаме име за момиче, но ще имаме момче, 100 про....мога и на бас да се хвана.

Докторката ме пита аз какво искам и и казах, че имам усещането че ще е момче. А тя ми каза, че масово мамите познавали пола на бебетата, не знам как  Simple Smile Явно ме пита и мен за статистиката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт