Бременност и малък корем ??

• 13 800
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте.Искам да Ви попитам,нормално ли е в средата на 5-ти месец все още корема да не си личи с по-широки дрехи ?? На прегледите всичко до момента е наред,но размера на корема ме притеснява ...

# 1
Това да ти е проблема. Аз родих с едва забележим корем. Леки оставащи месеци.

# 2
зависи много от формата на тялото ти все пак ....  Grinning

# 3
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз като се теб се притеснявах и следящата ми лекарка винаги ми казваше "радвай се".Пролича ми,че съм бременна чак в седми месец. Всички бяха така  Shocked когато им казвах,че съм в 7ми,а не в 4ти както мислеха.

# 4
Аз съм в 8-ми месец и едва от 2-3 седмици ми личи, когато съм с по-широки дрехи. Скоро познат ме срещна, видя ме, честити ми и пита - около 5-тия месец си, нали? И аз - ами не, точно започвам 8-мия  Mr. Green

Та спокойно, ако бебчето си расте нормално и околоплодните ти води са достатъчно се радвай на бременността си и не се притеснявай!

# 5
Успокоихте ме наистина.Аз си представях,че едва ли не след третия месец трябва да стана като мечка  Simple Smile

# 6
Ами има най-различни кореми, на една приятелка още от 4-ти месец толкова яко и личеше, даже по едно време всеки я питаше близнаци ли ще има. Говорим и там за първо дете, и взе, че се роди накрая 3100, даже не беше толкова голямо, ние го очаквахме едва ли не 5 килограма с този корем  Laughing Аз също се притеснявах и питах АГ, но тя правилно си ми каза, че всяко тяло е различно. Като цяло най-доброто, което можеш да направиш за душевното си спокойствие като бременна, а и вероятно след това като майка, е да не сравняваш себе си или детето си с други, защото всичко е много индивидуално.

# 7
Да права си,то не случайно казват,че всяка бременност е различна.

# 8
много зависи от структурата на тялото защотото имах една позната която беше супер слаба към 4 месец корема изглеждаше огромен и все я питаха скоро ли ще раждаш  Laughing еми ето роди си нормално бебе (и то само едно) ... та аз не очаквам да имам коремче тъй като по принцип в кръста съм доста широка и коремчето ми е едно никакво (въпреки че аз за себе си си го усещам че е пораснало)...

# 9
  • София
При всяка жена и бременност е различно. В първата ми бременност взе да си личи ясно след 5 месец. А сега с второто си личи още от 3ти. Имам чувството, че някъде зад бебето се крие още едно или ще е големичко (а първото се роди 3.900 )  Laughing  Но щом всичко е наред, няма какво да те притеснява размера на корема.

# 10
  • София
При по-високите жени и с по-спортна фигура обикновено по-късно започва да си личи, поне по мои лични наблюдения. При мен започна да личи по-осезаемо в 7-мия месец, принципно имам плосък корем и преди 7-мия месец можеше да мине просто за нормален или за леко преяла, с по-широки дрехи пък беше абсурд да си проличи. После за 2 месеца изведнъж доста наедря, но по мненията на околните пак не съм била изглеждала като скоро да раждам  hahaha Дъщеря ми се роди със съвсем нормални размери - 3350гр., 51 сантиметра.

# 11
  • Beyond the stars
При по-високите жени и с по-спортна фигура обикновено по-късно започва да си личи, поне по мои лични наблюдения.

Подкрепям, на приятелка с термин ноември буквално до преди 2 седмици и с тесни дрехи не можеше да познаеш,че е бременна  Wink

# 12
Значи не съм само аз Simple Smile

# 13
Аз също се притеснявах,че имам малък корем и не изглеждам като мечка (така си се представях). Започна да ми личи от 6 месец.Сега съм в девети,имам коремче,но който ме види ме пита дали съм в седмия.Питах доктора и той каза,че е напълно нормално.При високите жени бебето се разполагало така,че не им личало много.По принцип всичко си е наред - бебето е в норма,аз съм качила 13 килограма,бях  60,а сега съм 73,но при моите 177 см.не ми личат много.За мен е важно накрая бебчо да се роди,живо и здраво,другото не е от значение.

# 14
Всичко зависи от формата на тялото и организма. Чела съм че също зависи и от разположението на бебето, защото имало случаи в които плодния сак да е по към гръбнака и затова корема не личи толкова.

Общи условия

Активация на акаунт