Работа, CV-та, HR-и, съвети - 46-та тема

• 59 452
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Имайки предвид коя е агенцията, няма да отида.
Аз съм работила пет години в най-голямата агенция в България. Беше де, сега може би има една по-голяма и по-добра.

# 391
Loryin, това да не е "великата" агенция ЯН- христо копринков или нещо такова? Няма такава пародия с тях хахаххах Joy

Да, нещо такова е  ooooh! И пишат неграмотно с правописни грешки, ти остави.......
Просто нямам думи  Tired Писали са ми някакви небивалици......Да им нося разпечатано CV, мили Боже! Дали да им занеса, а?

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 14:22 от Анонимен

# 392
Ако имах избор и аз не бих отишла, но при положение, че нямам.... тук съм ходила на "интервю" с шеф-неграмотник.

# 393
Имам избор, аз работя в момента. Просто проявих любопитство към позицията, защото в нашия град не се срещат честно такива. Точно по професионалния ми опит е. Може и да четат тук от агенцията, ама аман вече от аматьори и фалшивковци. Не мога да толерирам непрофесионализма.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 14:58 от Анонимен

# 394
звънна да ме пита за ЕГН и после да ми каже, че излиза, че съм имала проблеми с прокуратурата

Това е напълно незаконно  Peace Не знам как изобщо са го изказали на глас, че те проверяват в полицейски сводки, след като тази информация е повече от конфиденциална. Има си ред за вадене на съдебно свидетелство и това е.

А случаят с командировъчните, хм, и там мирише работата. Какво е правила предната колежка си е техен фирмен проблем. На тебе ти се полагат командировъчни+покриването на разноските. Всичко друго е измекяркса работа.

От година на година все по-абсурдни истории чета.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 18:27 от Анонимен

# 395
И аз. И не мога да повярвам, че колеги ги правят.

# 396
Здравейте, за първи път си търся работа и все още не съм сигурна за много неща. Днес получих отказ, но не съм сигурна дали това е стандартен отказ, или пък са ме харесали, но просто е имало по-подходящ човек за позицията.

Как бихте изтълкували следното: " и  при нужда от допълнителен човек, ще имам предвид Вашата кандидатура." Thinking

# 397
Може да означава и двете неща. Понякога аз го изпращам на хора, които съм харесала и после чак ги търся във времето.

# 398
Здравейте, за първи път си търся работа и все още не съм сигурна за много неща. Днес получих отказ, но не съм сигурна дали това е стандартен отказ, или пък са ме харесали, но просто е имало по-подходящ човек за позицията.

Как бихте изтълкували следното: " и  при нужда от допълнителен човек, ще имам предвид Вашата кандидатура." Thinking

Не се отчайвай от първия отказ. Ще имаш много възможности.
А това изречение го тълкувам като любезност. На мен често са ми отказвали по този начин и дотам.

# 399
Да, това е любезност. В повечето случаи не ти се обаждат втори път даже и да търсят отново човек.

# 400
Благодаря, разбира се, че няма да се отчайвам, продължавам с търсенето!  Hug

# 401
Хм, Red velvet ли виждам с бремелинска лентичка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Отказахме се да кандидатствам в ДФ Земеделие /днес е последния срок за документите/. Логистиката ще ми е твърде сложна и няма да успявам да взема детето от занималня.

Успех на всички!   bouquet

# 402
  • В тъмната гора.
Хм, Red velvet ли виждам с бремелинска лентичка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Отказахме се да кандидатствам в ДФ Земеделие /днес е последния срок за документите/. Логистиката ще ми е твърде сложна и няма да успявам да взема детето от занималня.

Успех на всички!   bouquet

Те пък щото ще те вземат, та до логистиката си стигнала.

И аз не кандидатствах, въпреки, че съм била държавен служител, защото шансовете за тези места са нищожни. Хората отдавна са избрани.

# 403
На мен ми се е случвало да ми се обадят да ми откажат, после да ми се обадят да ме викат, защото избраника им е избягал.

# 404
А на мен ми се е случвало два пъти, да ми откажат за конкретна длъжност, след което да ме извикат на интервю за друга, сходна длъжност. Е, имало е и случаи да не се обадят повече.

Общи условия

Активация на акаунт