Отговори
# 75
# 76
Добро утро... с малко закъснение. Hug Wink Hug

Лили, Heart Eyes благодаря за разясненията, снимката и новината.  bouquet Ами дано е вярно - смятам, че ще се получи хубав филм - и двамата са талантлива.  Peace

Ами при нас има една приказка: Който има уста, ще говори.. Няма лошо в това.. За Керем мога да споря дали е красив или не, но за Чаатай няма да споря..Защото той всякак си е красив, без никакви кусури е момчето.. Вече само те си знаят как им действа Серенай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green , но е явно, че Керем е щастлив с нея.. Peace Peace

Hug Hug Hug Те си знаят, ама според фенове погрозняват като се захване с тях Серенай.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе няма лошо да говориш, да, устата е за това, ама да излиза от нея нещо смислено, не глупости постоянно.  Peace Както и да е... всеки си шета на акъла.  Wink А иначе Керем на мен ми харесва повече от Чаатай. Wink Не, че Ч. е грозен, напротив, ама ми е сладникав.  Peace

Приятен ден!   Hug  bouquet

СнежеHug Heart Eyes аз Керем си го харесвам повече не само от Чаатай, но и  от всички други актьори, Peace Peace Peace  Мисълта ми беше, че Керем не изпъква кой знае с каква голяма красота, та Серенай да го загрози кой знае колко.. На улицата да го видя, едва ли ще се обърна да го погледна, но в него има нещо, което в другите го няма.. Невероятна харизма, страхотен чар, една прекрасна и топла усмивка и хоооппп ми грабва сърчицето.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes

Нямам почти никакво време да пиша, влизам само да пусна страхотните гифчета на Пети Heart Eyes ...
Когато успея ще коментирам повече ... Praynig
Диди Heart Eyes, невероятна тема, както винаги!  bouquet

# 78
.. аз Керем си го харесвам повече не само от Чаатай, но и  от всички други актьори, Peace Peace Peace  Мисълта ми беше, че Керем не изпъква кой знае с каква голяма красота, та Серенай да го загрози кой знае колко.. На улицата да го видя, едва ли ще се обърна да го погледна, но в него има нещо, което в другите го няма.. Невероятна харизма, страхотен чар, една прекрасна и топла усмивка и хоооппп ми грабва сърчицето.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравейте момичата докоснати и запленени от този невероятен чаровник Hug
Чета ви от близо месец,за което време за трети път гледам Въпрос на чест и в почивките  В очакване на слънцето Simple Smile
Тези думи на Лили Hug , напълно съвпадат с моето усещане за Керем Бюрсин и ме провокираха да споделя с вас ,какво огромно удоволствие и наслада за душата е да гледаш това момче в роля и не само Heart Eyes С цялата ми любов към актьорската игра -за повече от 30 год.гледане на театър и кино,мога да кажа,че съм безкрайно щастлива от това,че го открих-за мен той наистина е уникален -такъв Йиит Кълъч - разбиващ просто!!! И в същото време е това скромно и притеснително момче с най-красивата усмивка Laughing Толкова ме радват такива хора Hug и за щастие ги откривам един след друг сред талантливите турски актьори и актриси   Kissing Heart
Желая му от сърце да бъде много успешен в кариерата си и най-вече истински щастлив в живота и да ни радва непрекъснато с нови проекти Praynig
Благодаря на всички за информацията Hugчета ви с удоволствие newsm51

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 09:42 от elena_bgsf

# 79
Добро утро, милички Hug Hug Hug

# 80
.. аз Керем си го харесвам повече не само от Чаатай, но и  от всички други актьори, Peace Peace Peace  Мисълта ми беше, че Керем не изпъква кой знае с каква голяма красота, та Серенай да го загрози кой знае колко.. На улицата да го видя, едва ли ще се обърна да го погледна, но в него има нещо, което в другите го няма.. Невероятна харизма, страхотен чар, една прекрасна и топла усмивка и хоооппп ми грабва сърчицето.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравейте момичата докоснати и запленени от този невероятен чаровник Hug
Чета ви от близо месец,за което време за трети път гледам Въпрос на чест и в почивките  В очакване на слънцето Simple Smile
Тези думи на Лили Hug , напълно съвпадат с моето усещане за Керем Бюрсин и ме провокираха да споделя с вас ,какво огромно удоволствие и наслада за душата е да гледаш това момче в роля и не само Heart Eyes С цялата ми любов към актьорската игра -за повече от 30 год.гледане на театър и кино,мога да кажа,че съм безкрайно щастлива от това,че го открих-за мен той наистина е уникален -такъв Иийт Калъч - разбиващ просто!!! И в същото време е това скромно и притеснително момче с най-красивата усмивка Laughing Толкова ме радват такива хора Hug и за щастие ги откривам един след друг сред талантливите турски актьори и актриси   Kissing Heart
Желая му от сърце да бъде много успешен в кариерата си и най-вече истински щастлив в живота и да ни радва непрекъснато с нови проекти Praynig
Благодаря на всички за информацията Hugчета ви с удоволствие newsm51

Елена, добре дошла в темата! Hug Hug Hug
Радвам се, че реши да пишеш в темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Напълно споделям всичко написано от теб.. Керем като Йиит Кълъч си беше наистина невероятен, перфектна игра от негова страна, напълно се отдаде на характера си и аз като теб вече за трети път гледам Въпрос на чест и все не мога да се наситя да го гледам в тази роля Peace Peace Peace

# 81
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes

Нямам почти никакво време да пиша, влизам само да пусна страхотните гифчета на Пети Heart Eyes ...
Когато успея ще коментирам повече ... Praynig
Диди Heart Eyes, невероятна тема, както винаги!  bouquet

ГабиHug Hugмиличка, благодаря на Петя  Hug Hug  bouquet  bouquetза гифчетата, а на теб за това, че ги сложи тук  bouquet  bouquet

Липсваш ни Hug Hug Hug

# 82
Ново от Бужин Peace Peace

Желанието на феновете е Керем да играе боксьор в следващия си сериал или филм Peace Peace

# 83
Керем и Серенай били на фризьор.. Хмммм, това момче уж не искаше да го коментират с личния му живот, но започна доста да ни го набива на очи newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ама и много ухилени и двамата.. От любов и щастие ще да е това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
От днешно папарашко предаване..

Репортерът: Има ли нов филм?
Керем: Засега няма нищо окончателно..
Р:Тези колиета по врата ви?
Керем: Всяко едно е специално за мен..

# 85
# 86
Ето и видеото от папарашкото предаване..
 Повтарят все едни и същи неща..Рекламата, после как Керем каза, че няма нищо между тях, че доста професионално са си свършили работата, после как са ги изловили феновете и папараците..
Демек вече има любов помежду им Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
Ето и видеото от папарашкото предаване..
 Повтарят все едни и същи неща..Рекламата, после как Керем каза, че няма нищо между тях, че доста професионално са си свършили работата, после как са ги изловили феновете и папараците..
Демек вече има любов помежду им Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Привет! Grinning
Лили Hug,:мерси за  видеото!  bouquet Ще си го отмъкна в другата тема. newsm47
А това е от посещението при фризьора.  Wink https://youtu.be/GcEuFrmWT0Q
Нека да се забавляват младежите,няма нищо по-хубаво от усмихнати и щастливи хора.  Peace
Серенай по принцип е много лъчезарна и непринудена,винаги  заразява с настроение...

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 15:40 от vikktory

# 88

Ай йерим! Ако тези сладури изглеждат нещастни и само за пред камерите са така значи този който го казва нема очи
Привет и от мен!
Лилинка   bouquet
Ели добре дошла сред нас не ни чети само,а слизай по често ще е супер Hug Hug Hug
Не ядем хора Mr. Green Stop
Викчо   bouquet

# 89

Общи условия

Активация на акаунт