Какво постилате в количката?

• 6 966
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Продават специални комплекти за количка - тъничко дюшече, завивка и възглавничка. Аз от тях ползвам само без възглавничката. Много са удобни, лесно се перат. Доволна съм.
1stroller

# 31
Свекърва ми ми донесе от Испания дюшече за количка, а когато го изпера, слагам сгъната на две по-плътна пеленка!

# 32
С одеало. Все още е студено, като изключим последните дни. Като се стопли сигурно с пелена.

# 33
И ние имаме компекти за количка ,памучен за зимата и сатенен за лятото.

# 34
  • Резерват "Северозапад"
Сгъвам една не много дебела пелена  на две
И аз така правех Laughing....сега - нищо.

# 35
с одеалце преди а сгеа  не слагам нищо.

# 36
Специално за количката свеки направи дунапренено дюшече, в калъф от цветно хасе с цип, който лесно се сваля и може да се изпира.

# 37
До скоро слагах едно дюшече, което вървеше към даден ни от една позната кош, а отголе - тънка памучна пелена. Сега слагам тъничко одеалце, че много точи лиги и е по-лесно за пране.

# 38
Памучно одеалце, сгънато на три.

# 39
Нашата количка има порт-бебе.
Вътре в него постилах дебела пелена, а върху нея - тъничка памучна.

# 40
# 41
И нашата е с портбебе. Зимата слагах едно одеалце, а под главичката памучна пеленка. Сега махнахме портбебето и вече сме лятно настроени, но пак съм я постелила с одеалцето и пеленката.

# 42
Одеалце сгънато, но мисля вече да го махна.

# 43
Количката ми имаше тънко памучно дюшече, бебето слагах директно отгоре. Зимата беше с чувал.

# 44
И нашата е с портбебе. Зимата слагах едно одеалце, а под главичката памучна пеленка.
smile3521

Общи условия

Активация на акаунт