Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 030
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, Моме  Hug
Ще се пият като трябва, дано и при мен бързо да се регулират, казаха, че 15% не са много високи  Rolling Eyes

# 196
Не са - моите бяха 17%. Смъкнах ги с хапчета, за съжаление скоро след това се разболях, и скочиха веднага. Нямаше вече време за хапчета, и направихме вливка.

# 197
Моите "утеринни"НК клетки баха 43.22 Shocked Не са ми изписвали никакви хапчета. Правих само вливки и ги смъкнах до 28.60. После не съм ги изследвала, но правих още вливки преди трансферите.

# 198
  • София
тия клетки само крупни суми поглъщат.
на мен ми писна от тях в един момент и просто ги зарязах.
можело и без тях  Rolling Eyes

# 199
Моме -Благодаря ти още веднъж  Hug
И д-р Персенска каза, че подобна стойност не може да е причина за спонтанен аборт, но ще ги следим след трансфер.
Не знаех, че се увеличават когато човек е болен, въпреки че е логично.

О, Буги, наистина са много  Shocked

Бамба - да ти кажа не знам вече дали имам нещо неизследвано. Само през лапаро не съм минала и май това следва  Tired

# 200
  • София
и аз нямам нещо неизследвано и накрая нищо.
за мен лапароскопията е много по-полезна от имунологичните глупости.

# 201
Аз лапаро имам и пак нищо Crossing Arms Докторката днес каза генетични да пуснем, ние само това не сме изследвали Rolling Eyes
Пънче, много са, доктора каза, че до сега такова нещо не е виждал ooooh! Според него може и от бременността да е станало така Tired

# 202
На прегледа в понеделник обсъждахме диагностично лапаро+хистеро и да огледат всичко на веднъж и след това да правим опита по фонда. Едната тръба при мен не пропусна контраста до край на снимката и такъв страх брах миналата седмица да не е извънматочна бременност, че много бързо се съгласих на лапарото, въпреки че и от него ме беше страх.

Буги - пускайте ги, те поне се правят веднъж. Другите изследвания са бездънна яма  Money Отдавна спрях да броя колко пари са отишли по това направление...

# 203
  • София
не е страшно лапарото.
отиваш, поспиваш и си заминаваш.
на мен ми беше първата оперативна намеса и само дето треперих няколко месеца, че тогава толкова се чакаше.
в болничния след него ходих на планина, после на море, помня го като приятно преживяване  Crazy

# 204

...помня го като приятно преживяване  Crazy
hahaha Joy hahaha
Ама и ти си една луда калинка  Hug

# 205
Пънче, права е Бамба Peace На теб кой ще ти прави лапарото?

# 206
Пънче, права е Бамба Peace На теб кой ще ти прави лапарото?
Не го ли прави лекуващият лекар, в случая д-р Персенска?  newsm78

# 207
Не е задължително май всички да го правят Rolling Eyes Аз си правих при Попов, Калчев прави трансвагиналната, но ако не сте говорили за друг лекар, сигурно и тя прави Peace

# 208
Аз след лапарото като се събудих, не усещах нищо, погледнах под чершафа, да видя имам ли превръзки  Mr. Green
То ми беше в Шейново и ме усъмни дали са ми го правили или само съм спала  Thinking. В интерес на истината в стаята имаше младо момиче със силно нагъната тръба, която имаше болки.
**Дописвам:Персенска ми прави хистеро и не е ставало дума за др.доктор.В Надежда ми прави впечатление, че виждам доктор преди манипулация и после ме преспиват, в др.клиники ме е хващала упойката преди да влезе доктора.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 23:18 от -INA-73

# 209
  • Варна
Имунологичните изследвания са най-отвратителното нещо. Стойностите си варират, както си искат. Някои лекари ги отричат, други казват - важни са. След като няколко години търсех къде ни е проблемът, единствено при имунологичните изследвания имаше отклонения. /Изключвам ТСХ-то, където имам минимални завишения/. И аз съм пила Агапурин и Респистим и успях да ги сваля, като ги изследвах 3 месеца след началото на терапията. При мен също се наложиха няколко вливания, но ме беше страх да не ги направя.

Общи условия

Активация на акаунт