Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 921
  • 774
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Толкова хубави лентички и прашец в тази тема! Честито на успелите , а на останалите  за следващ тираж-като мен,много вяра,спокойствие и ще се случи чудото !
Има ли одобрени от фонда с неизяснен фактор?Аз съм само с една тръба след инсе и доста се колебая дали имам някъкви шансове за одобрение.  ooooh!

# 346
  • Варна
Ехо,  няма нужда от напрягане.
Като не ни се нравят постовете на този или онзи, по- добре да ги подминаваме без коментар.
Или е важно да се подчертае, че твоите  постове не са безсмислени, поне за теб, де.

Ехо, ти скара ли ми се нещо, че не разбрах?
Те постовете й може да не са безсмислени, ама са несвързани... Тук е място за обмяна на информация, а когато не можеш да свържеш смисъла, каква обмяна?

Въпроса е, че като мине някой от модераторите и изтрие 1-2-3 поста (или има срив в системата и направят бек ъп) и после не можеш да хванеш нишката

Ами точно... То тук даже не е минавал модератор, тя си ги трие сама. Ама ефекта е същия - много постове един след друг и свързана информация никаква...

# 347
А не може ли да си пише който каквото му е кеф? На Калина не и харесват постовете на Герда и си го казва. Няма нужда от коректор. За тая работа има модератор.

# 348
Вземам си бележка!
Няма да претоварвам потребителите с личните си неща. Hug

# 349
  • Варна
Вземам си бележка!
Няма да претоварвам потребителите с личните си неща. Hug

Явно никой не иска да разбере... Товари ни с личните си неща колкото искаш. Затова е форума. Ние пък ще се опитаме да ти помогнем с мнение, ако можем... Ама недей да пишеш кодирано и не си трий постовете, защото това не е ЧАТ. Като влезе човек след два часа например, не може да вдене нищо от изтрити постове...

# 350
  • София
Ама и Герда голяма конспирация направи - докторите, следят форума (щото друга работа си нямат), а сигурно и си записват кой какво е написал, че да може като отидем следващия път да ни направят мръсно...

# 351
Момичета,след блакираща инжекция,цикълът ви нормален ли беше? Моят продължава повече от колкото ми е по принцип,не е обилен,но си има кръв. Това дали може да е от инжекцията според вас? И след като е поставена вече блокираща инжекция,възможно ли е фоликула,който беше на единия ми яйчник при неиното поставяне,да се спука или няма шанс? newsm78

За дълъг протокол питаш нали?
При мен малко се забави идването и после ми вървя с два-три дни повече. Почти до първата стимулираща инжекция. Относно фоликула - ще се спука. Обикновено блокажа го слагат около 20 ти ден, след УЗ преглед и да се види, че няма задържан фоликул. Сега не знам как го правят, защото и препаратите са нови като имена. Вариант 1 - спукал се е при/преди настъпването на менструацията, вариант 2 - останал е като задържан, тогава ще се спука (регресира), защото няма хормони, "които да го хранят", както се изрази док.
Както писах - при мен се забави цикъла и отложихме стимулацията, защото получих като страничен ефект множество кисти и на двата яйчника и заради тях не ми идваше. След като се спукаха, започнахме.
Успех!

# 352
И аз имам право да съм инкогнито.
Имам право да редактирам съобщенията си според собствената си воля.
Никаква конспирация не съм имала предвид, интерпретирана съм некоректно.

# 353
Момичета,след блакираща инжекция,цикълът ви нормален ли беше? Моят продължава повече от колкото ми е по принцип,не е обилен,но си има кръв. Това дали може да е от инжекцията според вас? И след като е поставена вече блокираща инжекция,възможно ли е фоликула,който беше на единия ми яйчник при неиното поставяне,да се спука или няма шанс? newsm78

За дълъг протокол питаш нали?
При мен малко се забави идването и после ми вървя с два-три дни повече. Почти до първата стимулираща инжекция. Относно фоликула - ще се спука. Обикновено блокажа го слагат около 20 ти ден, след УЗ преглед и да се види, че няма задържан фоликул. Сега не знам как го правят, защото и препаратите са нови като имена. Вариант 1 - спукал се е при/преди настъпването на менструацията, вариант 2 - останал е като задържан, тогава ще се спука (регресира), защото няма хормони, "които да го хранят", както се изрази док.
Както писах - при мен се забави цикъла и отложихме стимулацията, защото получих като страничен ефект множество кисти и на двата яйчника и заради тях не ми идваше. След като се спукаха, започнахме.
Успех!
Много ти благодаря!   bouquet

# 354
И аз имам право да съм инкогнито.
Имам право да редактирам съобщенията си според собствената си воля.
Никаква конспирация не съм имала предвид, интерпретирана съм некоректно.

С написаното от тебе до момента мислиш ли, че си инкогнито, ако се следи темата от кл.Надежда  Joy hahaha

# 355
 Joy hahaha  Точно такива човечета ми се падат на мен, положението ми наистина е за  Joy. hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 07:28 от Анонимен

# 356
Момичета, знаете ли при наличие на полип дали се предприема ин витро?

# 357
Относно работата на лекарите в събота, девойките от регистратурата ми казаха, че в събота се преглеждат само жените в стимулация.

# 358
  • София
Момичета, знаете ли при наличие на полип дали се предприема ин витро?
не е желателно.

# 359
Толкова хубави лентички и прашец в тази тема! Честито на успелите , а на останалите  за следващ тираж-като мен,много вяра,спокойствие и ще се случи чудото !
Има ли одобрени от фонда с неизяснен фактор?Аз съм само с една тръба след инсе и доста се колебая дали имам някъкви шансове за одобрение.  ooooh!
в САЙТА НА ЦАР е описано подробно.

Общи условия

Активация на акаунт