Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 923
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
Кали, само може да се радваш, че не разбираш постовете ми! Hug

# 331
  • Варна
Кали, само може да се радваш, че не разбираш постовете ми! Hug

Повярвай ми, не ги разбирам не защото не съм наясно с диагнозата ти, а защото са несвързани. След като има изтрити постове преди това, следващите звучат някакси безсмислено... Или поне моя бременен мозък не може да ги навърже...  newsm78

# 332
 Hug Heart Eyes
 И да ни наръсиш няколко пъти с бременелски прашец. Heart Eyes

# 333
Ехо,  няма нужда от напрягане.
Като не ни се нравят постовете на този или онзи, по- добре да ги подминаваме без коментар.
Или е важно да се подчертае, че твоите  постове не са безсмислени, поне за теб, де.

# 334
Момичета,след блакираща инжекция,цикълът ви нормален ли беше? Моят продължава повече от колкото ми е по принцип,не е обилен,но си има кръв. Това дали може да е от инжекцията според вас? И след като е поставена вече блокираща инжекция,възможно ли е фоликула,който беше на единия ми яйчник при неиното поставяне,да се спука или няма шанс? newsm78

# 335
  • София
Ехо,  няма нужда от напрягане.
Като не ни се нравят постовете на този или онзи, по- добре да ги подминаваме без коментар.
Или е важно да се подчертае, че твоите  постове не са безсмислени, поне за теб, де.
Въпроса е, че като мине някой от модераторите и изтрие 1-2-3 поста (или има срив в системата и направят бек ъп) и после не можеш да хванеш нишката

# 336
Бамба, мерси за отговора, и аз си ги представях така нещата.

# 337
Моме, ти отпреди ли си къташ замразените или сега си правила стимулация  Thinking

# 338
От преди. Точно преди 2 години, на 10 септември ги оплодихме - партидата на детето  Heart Eyes Тогава върнахме двечки, и две замразихме. Да видим дали ще издържат на размразяването.
Пуснах онзи ден МБ, хламидии, микоплазми, уреаплазми - всичко е наред, чакам си цитонамазката, ще пускам и пролактин, ТСХ, фт4, записах и час за имунолозите, и така отивам при док, да видим какво ще ме прави.

# 339
Моме, от качествена партида е  Grinning Ще станат нещата  Hug

# 340
Ще ходи ли някой утре до клиниката?

# 341
Моме, има едно момиче от сега бременните от Щатите, в темата на бремените след инвитро. Та второто и дете от партидата на първото, 6 години по късно. Та близнаци са, двуяйчни, но с 6 години разлика  Mr. Green

# 342
Уауу какви интересни работи поднася съдбата Simple Smile Важно е не колко време са били замразени, а на колко години е била майката в момента на замразяване - така знам аз Simple Smile

# 343
Хахахаха, Сигме, ти представяш ли си  Mr. Green Дечко беше трансфериран на 13-ти септември (петък, 13-ти), да видим сега как ще се стекат нещата.

Моме, от качествена партида е  Grinning Ще станат нещата  Hug
Дай Боже за всички  Hug

# 344
Ще ходи ли някой утре до клиниката?

Аз  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт