Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 543
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,минах днес на проследяване,но доктора ме попита наистина ли ми е 8ми ден от цикъла и замълча.Не го похитах защо,но после се замислих нещо не е наред ли?Единия фоликул 15 мм,лигавица 6 мм,с тези мерки добре ли съм за ЗЕТ?В събота пак на проследяване.7 опит ми е.Имаме 1 замразено ембрионче останало.Дано стане този път!  Praynig

# 466
Е както обичам да казвам - важен е крайния резилтат!
Много много силно ти пожелавам успех Simple Smile

# 467
 Hug Брагодаря!Желая го и на теб и на всички ни!

# 468
  • София
здравейте, момичета, тъй като нямам възможност да изчета всички теми в момента, да попитам един въпрос- действително ли в Клиниката записват часове за преглед месеци напред? Вчера звънях на регистратурата, за да запиша час при репродуктивен специалист и ми казаха, че записвали за другата година Confused

# 469
Да, така е.
Най-добре да си запишеш час за след година, а през това време да потърсиш помощта на друга клиника.
Дано не се наложи да ползваш часа в Надежда, но е добре да го имаш.

# 470
Стела, ако записват за януари не се колебай, 3-4 месеца са малко чакане за Надежда.

# 471
  • София
през онлайн формата май записват по-бързо  newsm78

# 472
  • Sofia
Момичета, а след колко време получавате отговор след попълване на он-лайн формата?
Аз я изпратих на 25.08 и все още не са ми отговорили  Thinking

# 473
На мен ми върнаха обаждане след повече от 2 седмици, ако не се лъжа. Това беше в началото на годината.

# 474
  • Sofia
Мерси   bouquet
Ще си чакам търпеливо  Blush

# 475
Момичета, а след колко време получавате отговор след попълване на он-лайн формата?
Аз я изпратих на 25.08 и все още не са ми отговорили  Thinking

Аз им писах преди 20.08 и все още никой не ми е звънял, но в сайта пишеше, че ще отнеме по дълго време, защото графиците на докторите били запълнени до края на годината   Peace

Мен ме устройва час за Януари, Февруари  Praynig  Да не говорим, че Заповедта ни ще излезе лятото на 2016 г. , но все пак искам да съм минала през клиниката преди това  Whistling

# 476
  • София
Здравейте, момичета! Имам записан час за 23ти в клиниката. През 2012та, когато правих ИКСИ там, замразихме 5 ембриона, за които платих 400лв. Оттогава нито аз, нито от клиниката са ме потърсили, за да плащам каквото и да  било. Въпросът ми е , дали ги пазят още или са ги унищожили, според вас  Confused Много гузно ще се почувствам, ако заради моята престъпна небрежност и нямане на време, са ги унищожили, макар да смятам, че можеше да звъннат все пак от клиниката и да питат.Как мислите? Благодаря!

# 477
Зависи какво ти пише в договора, но едва ли някой тук ще знае.
С един телефонен разговор ще си разрешиш главоболията.

# 478
  • София
не могат да ги унищожат без вашето съгласие.
най-вероятно си стоят, само че ще се наложи да си платите за съхранението.

# 479
Момичета имам въпрос и моля за помощ! Вчера бях на преглед и доктора ми каза, че иска да направим биопсия за да установи кога е имплантационния ми прозорец. Моля за повече информация и каква е цената на тази биопсия

Общи условия

Активация на акаунт