Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 539
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, някоя от вас ползвала ли е медицинска застраховка за възстановяване на разходи от процедура в Надежда. Ще правя лапароскопия и се чудя дали да не си направя застраховка? 

# 481
  • София
не могат да ги унищожат без вашето съгласие.
най-вероятно си стоят, само че ще се наложи да си платите за съхранението.

Бамба, благодаря! И аз на това се надявам, да си си налични, защото все пак са 5 броя, което не е никак малко, и само да си платим съхранението със задна дата.
Също да използвам да попитам, има ли вече някакъв ценоразпис на клинката и ако може да ми дадете линк, защото не намирам.Благодаря  Hug

# 482
  • В сърцето на любимия човек
На първа страница има линк към него, както и информация за биопсиите  Peace
В коментар 299 на Буцогном има сниман ценоразписа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776943.285

# 483
Здравейте, момичета! Имам записан час за 23ти в клиниката. През 2012та, когато правих ИКСИ там, замразихме 5 ембриона, за които платих 400лв. Оттогава нито аз, нито от клиниката са ме потърсили, за да плащам каквото и да  било. Въпросът ми е , дали ги пазят още или са ги унищожили, според вас  Confused Много гузно ще се почувствам, ако заради моята престъпна небрежност и нямане на време, са ги унищожили, макар да смятам, че можеше да звъннат все пак от клиниката и да питат.Как мислите? Благодаря!

Както ти е писала плясмляс, зависи какво ти пише в договора. В моя например, има изрична клауза, в която се казва, че при неподновяване на договора ембрионите или се унищожават или се ползват за медицински цели ( трябва сама да избереш едно от двете). Когато го подписвах попитах девойката дали се обаждат при изтичане на договора, за да напомнят, а тя ми каза, че не било тяхна грижа. Това последното не го одобрявам, но очевидно трябва да се съобразяваме. Все пак, смятам за редно да им се обадиш и да ги попитах - така със сигурност ще разбереш пазят ли ги още.

# 484
  • София
Благодаря ви за усилията, видях ги в друг коментар. Мерси!

# 485
Преди стартиране на стимулацията, кога ви взимат  МБ „на какъв етап?
Аз като съм по фонда има ли нещо по-различно там?

# 486
Микробиология в Надежда трябва да си поискаш за да ти вземат секрет. Става на чист ден. Но аз не съм имала стимулация и фонд там.

# 487
По фонд не е ли задължително да имаш МБ?
Как минава пункция ако МБ не е ок?

# 488
добър вечер момичета някоя от вас случайно да има номера на д-р Цветков и дали знаете как работи в събота(става въпрос за стартиране на стимулация)

# 489
По фонд не е ли задължително да имаш МБ?
Как минава пункция ако МБ не е ок?
Не е задължително, аз не правих МБ преди пункцията.

# 490
  • София
добър вечер момичета някоя от вас случайно да има номера на д-р Цветков и дали знаете как работи в събота(става въпрос за стартиране на стимулация)
Звъниш на телефона на регистратурата и там ще ти запишат час.

# 491
то е ясно въпроса е ако не искат от днес за утре да ми запишат искам да говоря с д-ра какво да правя

# 492
Е за стартиране на стимулация винаги записването е от днес за утре, тъй като никоя не знае със сигурност кога ще дойде цикъла.
На рецепция казваш, че такава ти е уговорката с док и си настояваш за час.

# 493
  • София
то е ясно въпроса е ако не искат от днес за утре да ми запишат искам да говоря с д-ра какво да правя
Би трябвало да те запишат за 2 ри или 3 ти ден без проблеми. Те ако и за Цветков не записват вече, да затварят кепенците по - добре ooooh!

# 494
Е за стартиране на стимулация винаги записването е от днес за утре, тъй като никоя не знае със сигурност кога ще дойде цикъла.
На рецепция казваш, че такава ти е уговорката с док и си настояваш за час.
казах и мимдадоха час за понеделник надявам се да може да се измисли нещо

Общи условия

Активация на акаунт