Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 531
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Аз ходих на море и се притеснявам да не съм объркала нещо МБто, че толкова се подготвям и за такова елементарно нещо да направя фал.
 Като ходя на чистите дни да гледаме как върви стимулацията ехжграфски ще помоля за една МБ да ми е спокойно.

# 496
Герда, според тях МБ се пуска само, ако имаш оплаквания. Но аз също настоях след ходене на море за една МБ, предвид, че предходната ми е правена преди повече от година. Почистват влагалището преди процедура, така, че не се притеснявай. Аз правих ЦС и 2 инсета без МБ.
Успех, всичко да върви добре!
Имам един въпрос относно прегледите в събота, има вероятност да ми се падне точно 2-3 ден събота за преглед и назначаване на лекарства, аз съм при Цветков, ако е Персенска  е дежурна тогава, тя ли ще ме прегледа и назначи лекарства?!?

# 497
Здравейте, момичета! Нова съм във форума и съм нова в Надежда Simple Smile При доктор Цветков съм за сега съм много доволна от него - спокоен, позитивен и най- важното обеснява ми всичко много разбираемо. При първичен преглед ми беше открита шоколадова киста с размер 5см, но док реши да мине още един цикъл за да е сигурен, през това време си направих хормоналните изследвания и соермограма на приятеля ми(която се оказа много добра). При последния преглед се установи че трябва лапароскопия при следващия цикъл и ми дадоха списък с изследванията, които трябва да подготвя. Извинете за дългоя пост  Blush та въпроса ми е тези иследванията трябва да ги подготвя предварително( в надежда или другаде) мога ли да ги направя в деня когато ме приемат. Моля някой който е минал да ми разясни малко Praynig мерси и късмет на всички Hug

# 498
Изследваният ще ти трябват предварително, не е задължително да са в Надежда, но е желателно.

Мога ли да получа нова парола за лабораторията по телефона, не че ми вдигат, но да знам дали си струва да вися на слушалката?

Днес ми взимаха кръв, сестрата не намери подходящо място за боцкане и реши да го направи малко над китката. Ръката ми се поду, една част изтръпна, а другата боли като при навяхване. Вероятно ще мине от само себе си, но не знаех, че едно боцкане може да предизвика това.

# 499
Здравейте, момичета! След пункцията в същия ден ли се започва с лекарствата или от следващия ден, защото нещо незапомних?

# 500
Герда, според тях МБ се пуска само, ако имаш оплаквания. Но аз също настоях след ходене на море за една МБ, предвид, че предходната ми е правена преди повече от година. Почистват влагалището преди процедура, така, че не се притеснявай. Аз правих ЦС и 2 инсета без МБ.
Успех, всичко да върви добре!
Имам един въпрос относно прегледите в събота, има вероятност да ми се падне точно 2-3 ден събота за преглед и назначаване на лекарства, аз съм при Цветков, ако е Персенска  е дежурна тогава, тя ли ще ме прегледа и назначи лекарства?!?
ами ако не му се пада да работи да.мен ме питаха дали искам тя да ме прегледа , но аз отказах .неискам да се прехвърлям от доктор на доктор

# 501
Няма да редактирам горе, но успях да се свържа и получих нова парола.

# 502
Изследваният ще ти трябват предварително, не е задължително да са в Надежда, но е желателно.

Церемония, от кога е тази информация?
На мен ми предстои лапаро+хистеро на 07.09. Викат ме на 06.09 сутринта и ми казаха, че всички изследвания ще ги направят на място и са включени в сумата за операцията.
Единствените документи, които трябва да занеса са: направление за хоспитализация, здравен картон и изследване за кръвната група (ако имам пускано).

# 503

Церемония, от кога е тази информация?
На мен ми предстои лапаро+хистеро на 07.09. Викат ме на 06.09 сутринта и ми казаха, че всички изследвания ще ги направят на място и са включени в сумата за операцията.
Единствените документи, които трябва да занеса са: направление за хоспитализация, здравен картон и изследване за кръвната група (ако имам пускано).

Здравей, на мен преди няколко месеца ми искаха само направление, здравния картон и кръвната група. Преди прием правиха всички изследвания - пкк, бял дроб и т.н. Успех

# 504
Виновна съм. Искаха ми ги в друга клиника, трябваше в предния ден да са готови, за друга операция се касаеше.

# 505
beniito, благодаря!   bouquet
А, нали ПКК и останалите изследвания са включени в цената? Да не ме изненадат на място.

# 506
beniito, благодаря!   bouquet
А, нали ПКК и останалите изследвания са включени в цената? Да не ме изненадат на място.

Двете ми операции бяха началото на април. С направление съм платила 950 лв. Всичко влиза в цената, аз много повръщах от разхлабителното и водата и ми слагаха повече деган но не съм го плащала допълнително. Между другото много бързо се възстанових, имах малка болка в гръдния кош от газа който вкарват и на 3 ден бях като нова. Не се притеснявай всичко ще е ок. Само за плащането по - добре да платиш при приема , а не след това защото ще трябва да ходиш до касата и после пак до отделението. Питай и за картите за достъп до отделението мисля че се оставяха 20 лв. депозит. Успех

# 507
Здравейте, момичета! След пункцията в същия ден ли се започва с лекарствата или от следващия ден, защото нещо незапомних?
мисля, че бяха от вечерта след пункцията..не че някакви часове имат разлика - дали ще ги почнеш от вечерта или следващата сутрин... но за твое успокоение най-добре звъни и питай.

# 508
  • София
Вечерта в деня на пункцията се започват

# 509
Отложиха ми часа за д-р Стаменов, който трябваше да бъде този понеделник - щял да пътува извън страната. Просто като инфо споделям  Peace

Общи условия

Активация на акаунт