Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 993
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Съпружка, последният път и двата пъти ми взеха кръв около 11-12 ч., само че втората кръв и поставянето беше на следващия ден, а не през ден. Не знам за какво беше така, може би, защото иначе трябваше да се падне неделя поставянето може би.
Както и да е. И миналата година имах РВМС и не помня да са ме викали по-рано от 11 ч. за даване на кръв.

Момичета, някой знае ли нещо за тези плацентарни молекули? В сряда като чухме сърчицето, питах д-р Персенска дали трябва да продължа зарзиото и тя каза, че трябва да пусна плацентарни молекули и оттам ще ми каже. Резултатът излезе. Единият показател е в норма, но по-скоро нисичък, но втория sFlt1 е висок: 1568.71 pg/ml   при реф: 483 - 1463. Знаете ли какво означава тази по-висока стойност и дали има значение, че сакчетата бяха две, но едното е спряло развитие?
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 181
  • В сърцето на любимия човек
Наскомими - повярвай ми, по-добре, че е останало само 1  Peace Честито сърчице  Hug

Обади се на имунолозите и ги попитай, те ще ти отговорят най-точно  Peace
телефонът им е: 0882 19 39 78

# 182
  • Пловдив
Благодаря ти, миличка!
Дано си права и дано детенцето в мен е силно и здраво до края!
Ами аз им се обадих, защото не бях получила още резултата по пощата, те казаха само, че са ми готови резултатите и сега ще ми ги пратят. Нищо повече.

Айде сега пък и ново двайсе. Аз откакто започнах стимулация си останах вкъщи. Пуснах малко болничен от личната, после малко отпуск до пункцията, после болничен 30 дни от клиниката, сега пак малко отпуск, но ми свършва. Не искам да се връщам на работа, защото е изключително стресова среда и един енергиен вампир в работата ми изстисква всички нервички и силички. Обадих се сега на личната да измоля един обикновен болничен колкото могат да дадат - не можело. След като след 30 дни от клиниката съм излязла веднага в отпуск, сега щяло да се води продължение и щели да го върнат. Да ми дадели от клиниката. Те нали не дават все още? Нали живи и здрави като прескоча третия и вляза в четвъртия месец тогава от ЖК могат да ми дават? Дайте съвет какво да правя?

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 17:01 от naskomimi

# 183
Не ти ли казаха резултатите по телефона  newsm78 По обяд говорих с тях и ми ги казаха, но ме викат на място да ми назначат нова терапия, защото не направихме вливка, нямаше смисъл, защото не се видя сакче.

За болничния не мога да помогна, говори с информация, те ще ти обяснят дали и как могат да ти дадат нов болничен.

На някоя от вас имунолозите изписвали ли са хапчета и за каква сума горе-долу да се подготвя, забравих да ги попитам?
Впрочем, не знам какви изследвания ми пуснаха миналата седмица, но изследванията ми струваха 295лв., а не 265лв. Не, че при тези цифри разликата е съществена, но все пак, ако ви се налага скоро да пускате имунология, предвидете още малко пари отгоре, за да не ви изненадат после.

# 184
  • Пловдив
Не ти ли казаха резултатите по телефона  newsm78
Ами не. Само казаха, че са готови и че пак ще ми ги пратят, че не са пристигнали при мен. Аз написах смс на д-р Персенска още в 15 и нещо, но още не ми е върнала. Трябва да знам, защото ще трябва да поръчвам зарзиото от клиниката да ми го пратят с куриер, ама ще почакам...

А за болничния ако знам, че от клиниката могат да ми дадат, ще пусна още 5 дни отпуск и на 31-ви като ида на преглед да си искам, но все си мисля, че е рано и няма да ми дадат...

# 185
Мими,  от болницата първо ми издадоха болничен 30 дни като твоя. След това продължиха с 20 дневен с диагноза "изкуствено оплождане" и трети 30дневен "заплащваш аборт". След това отидох при личната с копия от болничните ня свика комисия и ми издадоха още един 30дневен.  Говори с болницата.
Момичета знаете ли телефон на ЖК и работи ли събота?
Мими, сега прочетох че ще ходиш на преглед. На основание на прегледа могат да ти издадат болничен 30 дни "заплаха от аборт". Обади им се на информацията. Разкажи им какъв ти е казуса. Ще ти помогнат.

# 186
  eklektusдок ще ти върне смс с инструкции
 mierinще говоря с док ние с него добре се пазарим,май само аз се пазаря де,ама и той не ми се дърпа много Crazy

# 187
  • Перник
Не мога да разбера, като назначават човек отговарящ за фонда конкурс ли правят? И предишната и тази/Румяна/ са като по калъп правени, супер нелюбезни и бих казала нагли. Онзи ден я чаках 35 мин идва и единствените и думи бяха: " ЕГН и елате след 20 мин" Полудях супер отвратително същество. Чу ме че я изкоментирах и ми ги донесе в кафето. Не знам на част от персонала какъв им еслучая, но определено почвам да се нервирам  Twisted Evil

# 188
neji_s, не е било лично и при мен беше същото! Наистина идва леко нагло поведението, аз реших, че не съм я уцелила в момент. 

# 189
  • Пловдив
И аз я чаках много онзи ден, почти половин час, семейството преди мен-също. И то не от мой зор, но се сетих, че трансфера ми беше на 13-ти август и после и отговарящите за фонда излизат в отпуск и не съм им подписвала документ колко пари съм изразходвала, за да си ги получат от Фонда. Качи се горе - още 20 минути чакане, но после ми се извини, представете си  Laughing , че не били готови документите ми и сега ги пишела.
Та, можело и да се извиняват  Laughing, но просто се убедих, че на този пост ги избират с конкурс и с много изнервящи за всички нас изисквания.

# 190
Не ти ли казаха резултатите по телефона  newsm78 По обяд говорих с тях и ми ги казаха, но ме викат на място да ми назначат нова терапия, защото не направихме вливка, нямаше смисъл, защото не се видя сакче.

За болничния не мога да помогна, говори с информация, те ще ти обяснят дали и как могат да ти дадат нов болничен.

На някоя от вас имунолозите изписвали ли са хапчета и за каква сума горе-долу да се подготвя, забравих да ги попитам?
Впрочем, не знам какви изследвания ми пуснаха миналата седмица, но изследванията ми струваха 295лв., а не 265лв. Не, че при тези цифри разликата е съществена, но все пак, ако ви се налага скоро да пускате имунология, предвидете още малко пари отгоре, за да не ви изненадат после.
На мене след +тест и изследвания ми изписаха Омега 3, Идеос и неупоген. Първите две не са скъпи. За високи НК клетки се изписва Агапурин. Май не питаш точно това, но с това мога да помогна.

# 191
Наскомими, и аз много се тръшках за този болничен в твоите седмици. Значи вариантите са два - или плащаш 210 лв /по 70 лв. на ден се таксува престоят в болницата/, издават ти болничен за 30 дни и си отиваш по живо и здрав вкъщи без да лежиш там, или реално лежиш 3 дни без да плащаш нищо. Аз избрах втория вариант и честно казано, не съжалявам. Условията бяха прекрасни /бях сама в стая, има телевизор, интернет/, а и хем бях под наблюдение - всеки ден изследвания, пускат ти системки, ако имаш оплаквания, безплатно минаваш при всички лекари. След като изтече болничния, вече ще си в седмици, в които можеш да се регистрираш в ЖК и оттам ще ти издават продължения.

# 192
Скрит текст:
Не ти ли казаха резултатите по телефона  newsm78 По обяд говорих с тях и ми ги казаха, но ме викат на място да ми назначат нова терапия, защото не направихме вливка, нямаше смисъл, защото не се видя сакче.

На мене след +тест и изследвания ми изписаха Омега 3, Идеос и неупоген. Първите две не са скъпи. За високи НК клетки се изписва Агапурин. Май не питаш точно това, но с това мога да помогна.
Всъщност точно това ме интересуваше, благодаря!

# 193
Здравейте, момичета! Дали знаете колко струва Менопур от 75 UI и поставянето му дали може да е сутрин и вечер, защото трябва да го слагам по 2 пъти и ми казаха мин. 1 час да има от първата инжекция, но не питах максималното време колко е? И още нещо резултатите от цитонамазка за колко време са готови и от къде мога да видя резултата?
Успех на всички!

# 194
Пънче, Агапурин и Респистим ми бяха изписали на мен за НК клетките. След 1-месечен прием ми влязоха в норма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт