Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 019
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Поне е изпитан препарат,че ако е на 1 месец ще е в сферата на експеримента и може да ми излязат роги или 3 око

# 166
Аз направих опита си през юли 2012. През август вече го ползваха, не знам дали експериментално, но беше факт е че имаше бум на бремености именно от елонвата. Даже си мислих, че са открили някаква панацея с нея.

# 167
Да ние се шегуваме, но наистина и аз бях чела по форумите за това.Може би при Елонвата качеството на Я е по-добро.Следващия опит ще ми бъде по Фонда и се чудя дали Елонвата се поема newsm78
Според вас кога ще се върне на работа Шефкетова

# 168
поема се от фонда.
а за Шефкетова четох, че като детето и стане на 6 месеца ще се върне.

# 169
Значи ще е след Нова година.Аз не съм нейна пациентка но когато всички лекари са там е по-спокойно и организирано че сега е .....

# 170
Здравейте  bouquet
Днес ми е прегледа от 15:30 при Перси Simple Smile Чакам го с нетърпение Crazy Приготвила съм си всички предишни изследвания и стимулации, но дали ще ми трябва и друго newsm78

# 171
И мен ме изненадаха" приятно" с Елонва-1260лв.-не бях по фонд
Имам три опита в клиниката и никога не са ме стимулирали с Елонва. Тя явно не е подходяща за всяка жена. До колкото знам тази инжекция заменя многото други като менопур, фостамон и др. Така ли е ? Имахте ли после от др.?
  На мен д-р Перси ми каза , че Елонвата не е чак  толкова вълшебна , а просто е по- скъпа. И още, че не е подходяща за по- възрастни пациентки.
Да, аз не съм първа младост, затова не са ми изписвали елонва. Само ще отбележа, че за пореден път се убеждавам, че в Надежда не се товарят пациенти със скъпи продукти, от които не се очаква ефект.

# 172
  • СОФИЯ
keylla не ние решаваме с какво да се стимулираме  Peace Но ако държиш за Елонвата говори с доктора си  Peace Всеки организъм реагира различно на стимулациите моя например нито с Гонал, нито с Пурегон, Мерионал, Менапур и Елонвата достигна до заветната цел  Mr. Green Един Фостимон направи това чудо  Heart Eyes Hug Но при мен имаше доста стимулации и доки реши, че ще сменя препаратите докато не намерим точния  .....

Поне е изпитан препарат,че ако е на 1 месец ще е в сферата на експеримента и може да ми излязат роги или 3 око

Joy Joy Joy Joy Joy

# 173
  • София
Елонва  всъщност е пурегон, ама не се боде всеки ден.
май се падаха по 250 единици на ден, не помня точно.

# 174
Здравейте момичета. Да ви попитам за какво се пускат имунологични изследвания ? Благодаря и успех на всички . :*

# 175
  • Sofia, Bulgaria
Аз само да кажа , че с Елонвата не направих абсолютно нищо , имах само един фоликул и то яйцеклетката излезна с лошо качество , а дори с фемара и клостилбегит съм вадила по 3- 4 яйцеклетки

# 176
  • СОФИЯ
ivetinka аз мила с Елонвата ги докарах до 24 фуликула и 18 яйцеклетки и крайната равносметка е 1 върнат ембрион  Mr. Green и 2 замразени. Не смятам, че ми подейства добре  Mr. Green Да не говоря какви последствия имах от тази стимулация  #Cussing out

# 177
И аз съм стимулирана с Елонва. 14 яйцеклетки, 7 бластоциста, 2 върнати на 5 ден и останалите замразени. Неуспешен опит, последва хистероскопия и се установи, че имам малък полип. Отстранихме го.
След отстраняване на полипа забременях спонтанно, но за кратко.
Сега ще пробваме със замразените ембриони.  Някой случайно да знае при ЗЕТ трансфер, когато се броят дните за извършване на трансфера дали деня на овулацията се брои при определяне на кой ден да се направи трансфер.

# 178
Момичета аз ще си задам пак въпроса,след като излезе резултата от биопсия как се процедира?Писах смс на Станенов,но не ми отговори а виждам,че се изолира някаква бактерия.Има и антибиограма към изследването,но той трябва да каже с какъв антибиотик ще се лекува.

# 179
Така, аз да питам РВМС само сутрин ли се прави? Имам час за събота сутрин, питах и за понеделник - казаха, че на място ще ми обяснят. Притеснявам се, че ако трябва да ходя понеделник сутрин трябва да звъня на колеги през уикенда, че ще закъснея, имам и поети неща за деня...

Общи условия

Активация на акаунт