Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 028
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
mars_4e, много благодаря!   bouquet

# 151
За мен и операциите и всички останали изследвания са свързани с опита - на цветната снимка се установи, че имам хидросалпингс, а преди това на прегледа се видя и ендометриален полип и оттам последва лапаро и хистероскопия за отстраняване на едната тръба и полипа. След месец и половина - пак полип и отново хистероскопия - до тук само са 1600лв. Да не говорим за кариотип(300лв), имунологични изследвания(265), SDI тест(150), биопсия(165) и т.н. 28лева само ми е изследването за кръвна група.
Не е лошо хората да са подготвени финансово, защото са малко тези, на които не им се налага да ги правят тези изследвания преди самия опит.

# 152
И мен ме изненадаха" приятно" с Елонва-1260лв.-не бях по фонд

# 153
  • СОФИЯ

Не попита ли за цената ??
Със сигурност сте подготвили някаква сума за този опит но не е там работата  ooooh!
Аз когато си финансирах сама опит питах за всяко нещо  Peace когато бях по фонда доктора НЕ, но акушерките ми казваха когато нещо се плаща от нас  Peace
Но определено има неща който пропускат да ни казват затова ние трябва да сме по любопитни ... се оказа в крайна сметка  Mr. Green

# 154
Отидох на 2ри ден за стимулация,не знаех с какво ще е стимулацията.Док каза- в манипулационната за инжекция.Отидох боднаха ме и толкоз.Аз си помислих че инжекцията е нещо от рода на гонал,менопур и т.н а то....както и да е, аз съжалявам че опитите ми са неуспешни,а не че тия пари все едно съм ги пуснала в тоалетната чиния  Cry

# 155
Имам три опита в клиниката и никога не са ме стимулирали с Елонва. Тя явно не е подходяща за всяка жена. До колкото знам тази инжекция заменя многото други като менопур, фостамон и др. Така ли е ? Имахте ли после от др.?

# 156
  • СОФИЯ
keylla не са постъпили коректно  Hug но вече е минало. Внимавай за следващ път и си следи нещата. Много се надявам следващият опит да е успешен  Heart Eyes Пожелавам ти го от все сърце  Heart Eyes  bouquet

-INA-73 Елонвата е страхотен препарат и е доста щадящ една инжекция и поне 5 дни без боцкане. Била съм на стимулация с Елонва е на мен не ми помогна но това не пречи да твързя, че е хубав препарат.
Не заменя никой препарат Елонвата просто след нея може доктора да ти прибави Менапур, Пурегон или друг препарат.

# 157
За мен и операциите и всички останали изследвания са свързани с опита - на цветната снимка се установи, че имам хидросалпингс, а преди това на прегледа се видя и ендометриален полип и оттам последва лапаро и хистероскопия за отстраняване на едната тръба и полипа. След месец и половина - пак полип и отново хистероскопия - до тук само са 1600лв. Да не говорим за кариотип(300лв), имунологични изследвания(265), SDI тест(150), биопсия(165) и т.н. 28лева само ми е изследването за кръвна група.
Не е лошо хората да са подготвени финансово, защото са малко тези, на които не им се налага да ги правят тези изследвания преди самия опит.

За мен всичко това е лечение преди опита  Peace Прави се в продължение на месеци или поне месец преди същинската стимулация, пункцията и трансфера. Иначе всички започваме с цветна снимка и минаваме по реда си, ако има там проблем.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 23:00 от mars_4e

# 158
Имам три опита в клиниката и никога не са ме стимулирали с Елонва. Тя явно не е подходяща за всяка жена. До колкото знам тази инжекция заменя многото други като менопур, фостамон и др. Така ли е ? Имахте ли после от др.?
  На мен д-р Перси ми каза , че Елонвата не е чак  толкова вълшебна , а просто е по- скъпа. И още, че не е подходяща за по- възрастни пациентки.

# 159
Според мен е наш ангажимент да се интересуваме предварително/когато знаем какви изследвания предстоят/за цените. В противен случай, като ни обявят "предстои ти биопсия, ще ти струва 200 лв.", съм сигурна, че ще ги обвиняваме, че се търговци, гледат на нас като на пълни портфейли и т.н.
Неприятно е обаче да направят изненадващо изследване, за което не сме подготвени финансово.

# 160
Аз също съм на мнение, че трябва да питаме за всичко и да не правим процедури, без да сме запознати. Затова винаги питам, когато трябва да правим нещо.

# 161
Това което разбрах за Елонвата е че е нов медикамен,при който не е нужно да се бодеш всеки ден т.е 5 дни и е действието.При мен беше така след това ми поставиха 1 менопур и 1 пурегон.Тово беше стимулацията от 6Ф имах 5Я

# 162
Нов, нов, колко да е нов. Преди три години го имаше.

# 163
Аз опита го правих миналата година-тогава е бил сравнително нов  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сигме  Simple Smile

# 164
Е, хубу ду. Бил е на две години.

Общи условия

Активация на акаунт