Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 993
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Аз имах малки отклонения в имунологията, с Хашимото съм. Предписаха ми някакви добавки  (+ антиоксиданти)и за моя изненада тат влезе в норма , а мат беше съвсем малко над нормалните стойности Shocked, никога до сега не ми се беше случвало подобно нещо.

# 211
Пънче, на мен д-р Персенска ми направи лапаро и хистрероскопия януари месец и нищо не ме болеше след това, но пък и аз се притеснявах доста преди операцията, въпреки че ми беше за втори път, чак вдигнах кръвно. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред Simple Smile
Първия път и аз като Ина питах дали всичко е минало Simple Smile или само съм си поспала.

# 212
Онзи ден бях в клиниката и към 13:30ч слезнаха две момичета след лапароскопии и застанаха пред кабинета. Изглеждаха съвсем добре, ходеха си нормално и ако не бяха казали, че след операция изобщо нямаше да разберем. Затова смело Hug

# 213
  • София
Някой случайно да знае при ЗЕТ трансфер, когато се броят дните за извършване на трансфера дали деня на овулацията се брои при определяне на кой ден да се направи трансфер.
Денят на овулацията се брои за нулев, след това броят дните, за да размразят ембрионите на деня, на който са замразени и правят трансфера, когато прецени доктора. Успех!  Peace
Аз имунологични никога не съм правила, един път преди първото дете Шефкетова ми беше казала, но реших, че не ми трябват.
НаскоМими, моята приятелка в момента се бори с тия плацентарни молекули само с фраксипарин, но тя е в по-голяма седмица от теб и не е при д-р в клиниката. Мисля, че терапията трябва да ти я назначат имунолозите.  Thinking

# 214
Аз на тия имунологични не им вярвам нещо  newsm78
Не съм правила лапароскопия и се чудя да питам ли док,ама да не вземе да ми каже -Щом толкова се натЕгаш.....незнам
Мале Dandiela,кога стана 21 седмица  Hug
МИМИ честито и на теб  Hug

# 215
  • София
Кейла, на мен не ми минава времето така бързо, но скоро ще видиш как е... Стискам палци!  Hug  Mr. Green

# 216
  • Пловдив
НаскоМими, моята приятелка в момента се бори с тия плацентарни молекули само с фраксипарин, но тя е в по-голяма седмица от теб и не е при д-р в клиниката. Мисля, че терапията трябва да ти я назначат имунолозите.  Thinking
Аз не разбрах каква връзка има всичко...Уж зарзиото трябваше да е по време на стимулацията за качеството, после след + тест за друго, ама кое е това друго. Д-р Михова ми каза, че се бие поне 7 дни след виждане на сакчето. Затова питах д-р Персенска дали ще го продължавам - тя тогава ми измисли това изследване за плацентарни молекули и затова не знам сега каква връзка има. А имунолозите по телефона нищо не ми казаха. Само че ще ми пратят резултата по пощата. А фраксипарин не съм имала никога и не са ми казвали нито имунолози, нито д-р Персенска.  Пък и това изследване ми го назначи д-р Персенска и каза, че спрямо резултата ще ми каже дали да го продължа зарзиото.
Вчера й писах смс, но не ми върна. Може между други смс-си да го е пропуснала. Сега пак й писах, защото все пак ми се пада днес да го бия и не знам какво да правя. Дано ми върне до 14 ч....

# 217
Много си харесвам болницата, доволна съм, но вече няколко пъти се убеждавам, че след положителен тест почва едно прехвърляне м/у имунолози, АГ, репродуктивен и никой нищо точно, ясно и конкретно не  ти казва. Затова след теста трябва по най-бързия начин да се намери добър и адекватен проследяващ лекар.

# 218
  • София
много е лесно, пропускате имунолозите и няма проблеми.
и по-малко ходене по прегледи, а също и избирате един лекар и само при него.
почне ли се ходене при повече от един всичките почват да ни уверяват колко те са най-прави.

# 219
много е лесно, пропускате имунолозите и няма проблеми.
и по-малко ходене по прегледи, а също и избирате един лекар и само при него.
почне ли се ходене при повече от един всичките почват да ни уверяват колко те са най-прави.

Абсолютно! Точно това направих и спя спокойно!

# 220

Някой знае ли нещо по въпроса!
Благодаря предварително!

Здравейте, момичета! Дали знаете колко струва Менопур от 75 UI и поставянето му дали може да е сутрин и вечер, защото трябва да го слагам по 2 пъти и ми казаха мин. 1 час да има от първата инжекция, но не питах максималното време колко е? И още нещо резултатите от цитонамазка за колко време са готови и от къде мога да видя резултата?
Успех на всички!

# 221

Благодаря предварително!

Здравейте, момичета! Дали знаете колко струва Менопур от 75 UI и поставянето му дали може да е сутрин и вечер, защото трябва да го слагам по 2 пъти и ми казаха мин. 1 час да има от първата инжекция, но не питах максималното време колко е? И още нещо резултатите от цитонамазка за колко време са готови и от къде мога да видя резултата?
Успех на всички!
На мене винаги стимулация е била сутрин/вечер. Така организъм е натоварен еднакво през денонощие. И по-малко ме боли глава.
Може да звънеш и да те свържат с манипулационна-за твоя сигурност и спокойствие.

# 222
  • Пловдив

Благодаря предварително!

Успех на всички!
Мануела, на моя протокол от стимулацията пише 25.61 лв.цена на Менопура, опита ми беше по фонда. Успех ти желая!

# 223
Благодаря Ви за отговорите!

# 224
Здравейте, как протича консултацията при генетиците? Трябва ли да нося някакви изследвания newsm78

Общи условия

Активация на акаунт