Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 891
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Герда, сега както обичаш и ти да казваш, по-спокойно и само позитивни мисли  Grinning

# 376
Здравейте, момичета! Имам питане за болничния който се дава от деня на пункцията до колко съм Ви чела е 30 дни, та този болничен може ли да се вземе от деня на теста за бременност и какво точно пише на него?

# 377
  • София
В деня на теста не те приемат в болница и не ти правят манимулация, така че няма на какво основание да ти го издадат. Или от пункцията или от трансфера се взима.
В деня на пункцията пише - женски стерилитет неизяснен, след трансфера - изкуствено оплождане.

# 378
Мануела, ако в деня на теста имаш преглед при лекар на основание на установяването на бременността може да ти се издаде от клиниката 30 дни "заплашващ аборт". Говори с информацията те зваят. Успех   bouquet

# 379
  • София/Стара Загора
Герда, честит ти старт, сега само спокойствие и без излишни негативни емоции, знам че е трудно, но толкова време се подготвя Hug

# 380
Герда, с теб сме и те подкрепяме. Изпращаме ти положителна енергия и вяра  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 381
  • София
До колкото аз съм запозната, такъв болничен може да се даде след като е чуто сърчице и то трябва да се лежи  в болницата 2-3 дни(поне по документи)

Герда успех, стискаме палци

# 382
# 383
Бамбарадамбара,и аз се замислям доста по въпроса за друга клиника,или паралелно още една .Нашия доктор като че ли вече е свръх пренатоварен и си тъпчем на едно място,че и по-лошо,назад вървим,но да видим сега ЗЕТа какво ще покаже,нещо не мога да открия темата за замразени трансфери,с тел.ми е трудничко,ще съм благодарна ако някой помогне!

# 384
Момичета днес има закъснение час, час и половина при Д-р Персенска . Часът ми бе за 10:20 , минах към 11:40. Успех

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 12:48 от beniito

# 385
  • София
за зет:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=827723.300

на мен проблема не ми е че е претоварен, аз си изисквам каквото съм преценила.
имаме различно мнение за това колко процедури мога да понеса.
лошото е че не виждам къде на друго място бих отишла, евентуално чужбина, но не ми е по джоба.
тук на моята възраст ще ме засилят за донорска , а аз не искам.

# 386
  • В сърцето на любимия човек
Бамби - ти където и да отидеш, като им кажеш колко пункции имаш ще започнат да се кръстят. Всеки сам си преценява къде му е личната граница, но ако наистина вече е твърде рисковано за здравето ти...

# 387
Бамба, извинявай, че се намесвам, но според мен може да пробваш при Калчев Peace

# 388
  • София
при него такива като мен, пред пенсия вече, виждали ли сте  newsm78

# 389
Дай си пенсионото решение и тогава ще те оптишем  Mr. Green
Юлиана Дончева забременя там, само че при Семерджиева. А та гони 50-те

Общи условия

Активация на акаунт