Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 323
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Герда стискам ти палци силно! Това е твоя опит ще видиш!!!

# 616
  • София
Мен ме интересува по време на стимулацията през колко време са прегледите, по кое време. Иначе ясно е, че всяка от нас е различен случай.
през ден , че и може всеки ден към края на стимулацията, в началото може и по нарядко.
за съжаление по обед записват часовете, ама все има закъснение.
до към 10 се водят пункциитя, после някоя операция и тогава стимулациите.
и като се проточи операцията извън графика отиде деня.

# 617
Силно стиснати палци и от мен Герда  fingerscrossed :fingerscrosse

# 618
И от мен  Wink

# 619
послушах и mammita2012 и отидох на нефролог. за разлика от уролога, нефрологът забеляза пясъци в бъбреците по 3 мм и каза, че паренето е възможно да е от това, но не го заяви категорично. е, поне се откри някаква евентуална причина. въпросът е според вас мога ли да имам парене при уриниране и затопляне на уретрата, което парене да продължава понякога и 15 мин. след уриниране и това да е от пясъци?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 23:28 от SAB-f

# 620
  • В сърцето на любимия човек
Нефрологът нали ти е казал, че може да е от това, какво по-достоверно потвърждение искаш? Някой който е изхвърлял песъчинки да ти каже, че му е парило след това ли?
Извинявай, но просто не разбирам питането ти.

# 621
Момичета ,някои знае ли дали този петък д-р Стаменов ще преглежда ? Нали ще го няма до четвъртък включително , а пък петък по принцип не преглежда...... Днес ми дойде и трябва да запиша час за 3 ден - петък . Звънях ,но ме записаха пак в някаква тетрадка и ще ми се обадят последния момент!

# 622
  • София
в петъците преглежда, ама точно този петък не знам дали ще е там.
напоследък все в списъци записват и все звънят предния ден късно вечерта, последно в 21 часа ми звъняха  ooooh!

# 623
нефрологът забеляза пясъци в бъбреците по 3 мм и каза, че паренето е възможно да е от това
SAB, не се притеснявай, спокойствието е важно, за да се възстановиш.
Признаците парене (без затопляне) и често уриниране имах, когато се бях простудила и бяха тръгнали песъчинки. Понякога те излизат бързо, но понякога е продължавало и месец. Освен пиене на вода, добре действа вълнен шал около кръста, когато е студено, ходене; забранени са и замърсени обществени басейни, течен шоколад, особено нутела. Личният лекар би могъл да ти назначи стандартно изследване на урина, но в случай на песъчинки може да няма значителни отклонения - в урината има единични кристалчета соли, евентуално следи от кръв и нищо особено. Щом като док те е прегледал на ехограф и само това е казал, трябва да ти мине и после да си направиш ин витрото.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 12:40 от mammita2012

# 624
За др Тихомирова закъсненията по-големи от на др Стаменов. Laughing
 И пред манипулационна голяма опашка.
А аз съм гладна като вълк, но трябва да изчакам  изследвания.
 Започвам да се изнервям.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 11:27 от Анонимен

# 625
За др Тихомирова закъсненията по-големи от на др Стаменов. Laughing
 И пред манипулационна голяма опашка.
А аз съм гладна като вълк, но трябва да изчакам да ми назначат изследвания.
 Започвам да се изнервям.
Трай булко за хубост Laughing Laughing Laughing

# 626
Много е готина д-р Тихомирова,  обяснава.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 19:18 от Анонимен

# 627
Момичета здравейте, имах голяма дилема дали ще се възстанови лигавицата след Клостилбегит.... Д-р Персенска ми каза , че не е задължително да изтънее и беше права. Извадихме 3 яйцеклетки, които се оплодиха и за сега са ок, чакам да ми се обадят за трансфер. Успех и благодаря за подкрепата ви.  Hug

# 628
Бенито, браво! Успех и стиснати палци!

# 629
Момичета, резултати от цитонамазка излизат ли в системата за резулатати? Микробиологията ми излезна още миналата седмица, а цитото го няма ?!  newsm78
SAB само веднъж съм изкарвала песъчинки, но по спомен оплакванията ми бяха точно като при теб, но си е доста болезнено всяко ходене до тоалетната. Мина за 2-3 дни, когато ги изхвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт